карты турба-ўсе 8 біт, таму пошук павінен засяродзіцца ў гэтым кірунку..
карты турба-ўсе 8 біт, таму пошук павінен засяродзіцца ў гэтым кірунку..
вы карты + абмежавальнікі знаходзяцца ў 8 біт. але ў файле 70cv nn ce карта ў 8 біт, што выглядае як абмежавальнік.
я ў поўным
Калі хто-небудзь ведае, як падняцца на больш 1480 чыгуначныя... я фарсунак на 95cv іх гатовыя...
У рэальнасці? я паклаў іх на некалькі месяцаў, але мне здавалася, што ад "высокага" ішло горш і горш...
Па мне, будучы зроблены, каб працаваць на 1600 бар не давалі максімум на 1480
Толькі выпрабавальны мог сказаць праўду
з упэўненасцю фарсунак gp 75 і 90 л. з.) ідэнтычныя, змяняецца толькі помпа rail, C1P і C1PH
вы маеце рацыю, я зразумеў, дрэнна мне, у дадзеным выпадку, па мне, c'? агляд таксама флейта і помпа, да жаль, ін'екцыі ? горшая частка, дзе рабіць гібрыды
біт я думаю, што няспраўнасць у вас, калі датчык дасягае свайго максімальнага значэння (напружання). Вы пу? выканайце 2 спосабу, каб пазбегнуць гэтай праблемы на маю думку:
1. Вы глядзіце ў damos (што я не я, але я ў курсе таго, што вакол) і павелічэнні гранічнага напружання датчыка.
2. Ужываецца супраціў на датчык ціску falsando сігнал, тым turbo будучы рэгуляванне механікі не павінны мець праблем у яго кіраванні.
У damos, на жаль, падобна на тое, яго не ніхто, або лепш, каб marelli не есць damos адкрыць, каб сказаць з winols, але яны маюць свой уласны фармат, які адкрываецца з дапамогай праграмы helios якога не c'? ніякіх слядоў у інтэрнэце.
Адзінае, будзе хто-тое, хто працуе ў FPT...
Другі варыянт супраціву ? магчыма, мы кажам, што праца праграмнага забеспячэння была больш? чысты, але, у рэшце рэшт, мала змяняецца.
Фарсункі я паставіў я матор ад 95 cv (і, такім чынам, па-ранейшаму адрозніваюцца ад тых, што 75 або 90CV) былі на самай справе больш? маштабы, скажам, што рэжым, падлучыўшы іх з карту ori гэта было амаль, як мець карту з 8/10% - ы? у наш час ўпырску.
Для мяне ен-пі? для пары? высокіх абарачэннях мне здавалася, я амаль горш. Можа быць, гэта было толькі мае ўражанне, але я вырашыў, што, будучы фарсунак народжаныя, каб працаваць на 1600 бар, каб зрабіць добра, трэба прымусіць іх працаваць у 1600 бар. Ох, магчыма, я сказаў, фігня...
Таксама ці есць спосаб, каб падняцца з rail у дадатак да 1480 бар назад ад карты, але не ведае ніхто, ці хто ведае, калі трымае яго, каб ен... (і мне цяжка зразумець, чаму так шмат, я практычна рухавік ад 70CV я ведаю, што не будзе больш? усталяваны), або ў дадатак да карце трэба паставіць модуль на рэйку так, каб мець ціск, безумоўна, вышэй, чаму? экю закон 1480 (калі я карту 1480), але ў рэальнасці? будуць пі?... але тады я не ведаю, як...