Так, чытаць з бд і запісаць у бд.... Але не змешваць файлы, bdm з бд... нешта адбываецца, казіно.
Так, чытаць з бд і запісаць у бд.... Але не змешваць файлы, bdm з бд... нешта адбываецца, казіно.
Няма. Вядома, я зрабіў усе, поўны. Выдаліў fap і падняў магутнасць дыскрэтныя 20.
Але і carrateristica агульнай для m9r renault , які мае расход паліва высокі. Таму што і частка ўлову маркетынгу аўтамабілі : аўтамабілі па нізкіх коштах = высокі расход паліва і запчасткі дарагія
дарэчы FAP, у дадатак да выключэння з карту, вы таксама выдаляецца фізічна?
і вядома, машына была ў рэжыме "самагубства", калі я яго атрымаў, у хірургіі. Лямбда-зонд не працуе, то не rigenerava з двух месяцаў. пасля выдалення банан адзін ад выхлапной трубы машыны і зняла![]()
Edc16cp33 сістэмы рэцыркуляцыі ог off 1.jpg
Edc16cp33 сістэмы рэцыркуляцыі ог off 2.jpg
Edc16cp33 сістэмы рэцыркуляцыі ог off 3.jpg
Ці ведаеце вы сказаць мне, які з 3 рашэнняў з'яўляецца правільным для дадзенага ecu. Дзякуй
Ні адзін з гэтых![]()
ідэальныя спрабую знайсці яго з damos, калі атрымаецца. нам адправіць
Пакінуць стаяць damos.... Сівы Renault, яны заўседы розныя праграмы. І дыспетчары EGR мяняюцца. да гэтага часу я думаю, бачыць 4-5 розных у гэтым эбу.
Бо французы мне вельмі моцна на цюкі....таму для espace 175cv вы ўпэўненыя, што не адна з трох, якія я адправіў? Я пазбягаю судзіць іх? Дзякуй