ход, стадыі выбуху, стадыі ўпырску, цыкл. Цяпер я разумею, што вы мелі на ўвазе, бег ? занадта агульны характар.
ход, стадыі выбуху, стадыі ўпырску, цыкл. Цяпер я разумею, што вы мелі на ўвазе, бег ? занадта агульны характар.
comunquese вы хочаце, мы можам разважаць разам, на кончыках фарсунак дызельных рухавікоў, пачынаючы з дадзена ў мг iq стандартны рухавік vw tdi 150cv...вы ж самі сказалі, што ад золата ўдыхне 55mg дызель.. цяпер у нас сказаў, што гэта iq і па адносінах да адной ін'екцыі для перамяшчэння карысна..ок? але да 4500 абаротаў у хвіліну, колькі гонак карысныя мы?? проста c'? разлік зрабіць і cio? улічваючы, што 4-тактные,як ужо? сказаў,мае ход кожныя 2 абароту каленчатага вала разлік sar? 4500(аб / мін) х 2=9000, такім чынам, у хвіліну мы маем 9000 ін'екцыі....цяпер, калі ў ін'екцыі, вы inettano 55mg ў 9000, які sar? колькасць?? для гэтага трэба памножыць адзін iq/ход для астатніх, але спачатку мы павінны пераўтварыць iq ад вагі(міліграм) на аб'ем (centimetricubici), каб зрабіць гэта, падзеліце 55mg, каб 0,85(каэфіцыент пераўтварэння), у выніку sar? 55/0,85=64,8 millimetricubici але не хочам іх у dc, такім чынам, становяцца 6,48 dc або, калі мы хочам акругліць дэфект будзе 6,5 з пастаяннага току на ўпырск..ок??цяпер у нас есць iq у аб'ем вернемся памножыць з ін'екцыі ў хвіліну, што раней мы разлічваецца..вынік затым sar? 9000 x 6,5=58500 centimetricubici у хвіліну, што ? у enormit?...у параўнанні з 550cc, што ты сказаў, патушыць я не разумею, якія фарсункі...
у любым выпадку, калі я няправільна некаторыя разлікі, пакет-хто ? больш абазнаны за мяне ў галіне ўмяшацца і выправіць...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Выбачайце манро, але крокі карысныя не сустрэў???
на самай справе я быў няправы, рабіць разлікі!!! да 4500 абаротаў у хвіліну, вы 2250 ін'екцыі ў хвіліну..., якія памнажаюцца на 6,з'яўляюцца 5cc
2250 х 6,5=14625cc у хвіліну і ancoraun enormit?..практычна больш за 14,6 літраў у хвіліну.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...