Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі з 50 41-50

Абмеркаванне: Погляд карту альфа 159

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Не магу адкрыць файл (што відавочна), для? безумоўна, c'? што-то, што не ідзе, чаму? маючы такі ж аўтамабіль, і пасля шматлікіх тэстаў магу сказаць, што ў 6? марш прыбыцця да 4500 абаротаў у амаль 250 км/г, тахометра і без дыму.
    Счапленне, вядома, пакутуе шмат, на самай справе ен пачаў праслізгваць, калі аўтамабіль быў 8000 км.. цяпер ен 35.000, але не я змянілася, я імкнуся "дазаваць ногі", і тое, што варта дызель .
    P. s. доказы, відавочна, былі зробленыя на трасе ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    Не магу адкрыць файл (што відавочна), для? безумоўна, c'? што-то, што не ідзе, чаму? маючы такі ж аўтамабіль, і пасля шматлікіх тэстаў магу сказаць, што ў 6? марш прыбыцця да 4500 абаротаў у амаль 250 км/г, тахометра і без дыму.
    Счапленне, вядома, пакутуе шмат, на самай справе ен пачаў праслізгваць, калі аўтамабіль быў 8000 км.. цяпер ен 35.000, але не я змянілася, я імкнуся "дазаваць ногі", і тое, што варта дызель .
    P. s. доказы, відавочна, былі зробленыя на трасе ?
    Не маглі б вы, каб размясціць свае карты?
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    але ад таго, што з трохі высілкаў, вы пу? зрабіць карту "sprint"
    Я асабіста даў прырост вельмі сціплы на нізкіх, проста каб зрабіць яго крыху больш? яркі і гатовы ўбачыў, што я не прывык да марудлівасці дызеля ( родам з рухавіка турбо бензін з больш 200CV), а потым расці паступова. Толькі паміж 3500 і 4500 аб павелічэнне ? вельмі пі? вырашальным( толькі ў выпадку поўнага паскарэння), як, чаму? ? дыяпазон, які вельмі рэдка выкарыстоўваюць. Для працяглых паездак там, дзе не трэба тапіць педаль можна? таксама будзе 4000 абаротаў, чаму? павелічэнне не ? перабольшаныя. Ну, па мне, кожны павінен наладзіць ў адпаведнасці з вашымі патрэбамі карту, чаму? у нас стылі кіравання і патрэбамі? розныя.
    Зразумела, што ісці на мяжы, нават з карту серыі пу? прывесці да паломак.
    Адна рэч, каб разгледзець ? што, калі ў вас сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены, DPF выдалены і заменены трубы, прамы і, магчыма, у вас таксама першасны каталізатар зняў, можна смела пі? з турба. Тэмпература выхлапных газаў, без элементаў, згаданых вышэй, паніжаюць шмат, з палегкай ад turbo

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    але ад таго, што з трохі высілкаў, вы пу? зрабіць карту "sprint"
    Я асабіста даў прырост вельмі сціплы на нізкіх, проста каб зрабіць яго крыху больш? яркі і гатовы ўбачыў, што я не прывык да марудлівасці дызеля ( родам з рухавіка турбо бензін з больш 200CV), а потым расці паступова. Толькі паміж 3500 і 4500 аб павелічэнне ? вельмі пі? вырашальным( толькі ў выпадку поўнага паскарэння), як, чаму? ? дыяпазон, які вельмі рэдка выкарыстоўваюць. Для працяглых паездак там, дзе не трэба тапіць педаль можна? таксама будзе 4000 абаротаў, чаму? павелічэнне не ? перабольшаныя. Ну, па мне, кожны павінен наладзіць ў адпаведнасці з вашымі патрэбамі карту, чаму? у нас стылі кіравання і патрэбамі? розныя.
    Зразумела, што ісці на мяжы, нават з карту серыі пу? прывесці да паломак.
    Адна рэч, каб разгледзець ? што, калі ў вас сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены, DPF выдалены і заменены трубы, прамы і, магчыма, у вас таксама першасны каталізатар зняў, можна смела пі? з турба. Тэмпература выхлапных газаў, без элементаў, згаданых вышэй, паніжаюць шмат, з палегкай ад turbo
    На самай справе для мяне мае egr off, precat замяніць downpipe ? без гэтага лайна на dpf замененыя трубы прама ў pi? я усталяваў тэрмінал, спартыўнай выхлапной + спорт паветраны фільтр.
    Мае намер ? менавіта тое, да лепшага, да высокіх так расцягнуць рухавік і без stresare занадта счаплення.
    Я цалкам падзяляю тое, наладзіць па сваім гусце, але для мяне гэта не ? легка зрабіць, будучы пачаткоўцам.
    Дапамога пі? канкрэтныя б мяне палюбіў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    ну проста есць ідэя, не трэба перабольшваць з турбонаддувом, 180-акуляры ідуць больш? што добра ( акрамя таго, вы, верагодна, але я асабіста даў пі? толькі, калі я на таблеткі і не ніжэй 3500 абаротаў у хвіліну) і не служаць на працягу ўсей працы. Калі хочаце, каб адпавядаць крывыя арыгінальныя вы можаце даць 7-8 % у цэлым. На ціску ў рампы андрэй не больш за 6% n? на абароты занадта нізкія сенна? вы маглі б мець некалькі seghettamento, але вы заўседы можаце паспрабаваць. З Tinj не перашчыруйце на нізкіх нагрузках, ад мала, праўда, для пераадолення гэтага невялікага вакууму, што c'?. Вы можаце паступова падымацца з павелічэннем і будзьце ў межах 15% і больш? і паглядзець, калі вы паліце. Выпрабаванні пад нагрузкай і на высокіх абарачэннях. Апярэджання ўпырску, не чапайце, паглядзіце, як вынікае, не дакранаючыся да яе. Відавочна, што адаптацыя абмежавальнікі крутоўнага моманту і карты педаль ( не ведаю, калі вы выкарыстоўваеце ECM і якой версіі, а першыя 4 карты ). Для мяне важна ? зразумець, да якой мяжы вы пу? націсніце, каб захаваць надзейнасць? і тады адпачынак будзе калі спрабаваў зноў і зноў. Магчыма, з ELM327 і multiecuscan вы можаце зрабіць часопіс, каб трымаць пад кантролем тэмпературу, колькасць? дызельнага паліва, ціск турбо, то rail і іншыя рэчы, якія могуць дапамагчы вам зразумець, як працуе сістэма.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    ну проста есць ідэя, не трэба перабольшваць з турбонаддувом, 180-акуляры ідуць больш? што добра ( акрамя таго, вы, верагодна, але я асабіста даў пі? толькі, калі я на таблеткі і не ніжэй 3500 абаротаў у хвіліну) і не служаць на працягу ўсей працы. Калі хочаце, каб адпавядаць крывыя арыгінальныя вы можаце даць 7-8 % у цэлым. На ціску ў рампы андрэй не больш за 6% n? на абароты занадта нізкія сенна? вы маглі б мець некалькі seghettamento, але вы заўседы можаце паспрабаваць. З Tinj не перашчыруйце на нізкіх нагрузках, ад мала, праўда, для пераадолення гэтага невялікага вакууму, што c'?. Вы можаце паступова падымацца з павелічэннем і будзьце ў межах 15% і больш? і паглядзець, калі вы паліце. Выпрабаванні пад нагрузкай і на высокіх абарачэннях. Апярэджання ўпырску, не чапайце, паглядзіце, як вынікае, не дакранаючыся да яе. Відавочна, што адаптацыя абмежавальнікі крутоўнага моманту і карты педаль ( не ведаю, калі вы выкарыстоўваеце ECM і якой версіі, а першыя 4 карты ). Для мяне важна ? зразумець, да якой мяжы вы пу? націсніце, каб захаваць надзейнасць? і тады адпачынак будзе калі спрабаваў зноў і зноў. Магчыма, з ELM327 і multiecuscan вы можаце зрабіць часопіс, каб трымаць пад кантролем тэмпературу, колькасць? дызельнага паліва, ціск турбо, то rail і іншыя рэчы, якія могуць дапамагчы вам зразумець, як працуе сістэма.
    Дзякуй 1000, вы былі вельмі дакладныя і вельмі дапамагчы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Калі ласка ў малюнках, c'? працаваць і паспрабаваць, але ў рэшце рэшт пу? атрымаць добрую карту. Я разумею, што ? для асабістага задавальнення, не ? столькі з-за грошай.
    Першую карту для маей машыны мне гэта атрымалася зрабіць, і тое было адзін speudo-прафесіянал, які па яго словах быў свіст, але машына проста не пайшла, праўда што-то ў пі? арыгінал. Часам вы належыце на людзей, якія робяць тое, што рамяство, і ў выніку вы атрымаеце файл закінуць.
    Ведаючы, як змяніць карту мяркуецца, што на аснове глыбокага веды працы ў тым, што вы не захоплівае проста спрабуе ( то пу? спатрэбіцца для пачаткоўцаў, паспрабуйце на сваей машыне), але ў пошуках матэрыялу і studiandolo. Не ? легка.
    Мараль пачаў я, каб убачыць, як і дзе змяніць. Цяпер у машыне не курыць, ? вельмі рэактыўны і спажывае крыху менш, што, у рэшце рэшт ? што мне падабаецца больш?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    emilground я хацеў сказаць табе, што ты быў пробліск святла ў шчыльнай oscurit?, я вельмі цаню людзей, сціплы.
    Пасля таго, як вы прапануеце для таго, каб спампаваць файлы, плакат? у гэтай тэме карта зробленая па майму густу, на высокіх абарачэннях, вынікаючы вашым радам, сапраўды, ваша кіраўніцтва, можа быць, паглядзіце і ацэніце, калі я на правільным шляху.
    На дадзены момант карту ў першы пост не трымаць яе ў cosider, чаму? ад пачаткоўца я зразумеў, што не ? у granch?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    ну я зразумеў, для сов? мала
    а c'? заўседы вучыцца для ўсіх.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    ну я зразумеў, для сов? мала
    а c'? заўседы вучыцца для ўсіх.
    Тое нямногае, х мне не каштуе столькі...
    Месца, карту, як апісана, я спадзяюся, вы атрымаеце задавальненне ацаніць яго, калі вы будзеце мець магчымасць? і час, вядома.
    Я выкарыстоўваю ecm titanium.
    A я забыўся, я закрануў таксама IQ ад 1CC1AE ў 1CC6B6 толькі павялічваюць пікі.

Альфа 159 jtdm магутнасцю 150 к.с.
    Bosch EDC16C39
    HW 160
    SW 252
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні