Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 72 41-50

Абмеркаванне: Думку Карта А4 1,9TDI 131cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    ах, За мод + цягі... то есць хоча + час..... з тым, што вы ўжо напісалі? v? аўтамабіль...
    Калі зачыніць egr з класікі 2 panettoni, паўтарыць усе з нуля карту дыму... чаму? частка ecu не user? pi? і табе трэба....
    некаторыя карты можна рабіць іх больш або отсечении як хочаце.... можаце наладзіць.... як быццам сукенку на заказ..... і ты 6 кравец... Добрая праца.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    ах, За мод + цягі... то есць хоча + час..... з тым, што вы ўжо напісалі? v? аўтамабіль...
    Калі зачыніць egr з класікі 2 panettoni, паўтарыць усе з нуля карту дыму... чаму? частка ecu не user? pi? і табе трэба....
    некаторыя карты можна рабіць іх больш або отсечении як хочаце.... можаце наладзіць.... як быццам сукенку на заказ..... і ты 6 кравец... Добрая праца.....
    Дзякуй Хрысціянскі..
    я павінен вывучаць іх яшчэ ste vag..
    я не адчуваю, што гатовы на vag!
    таксама, чаму? драйверы вядуць дарогі і ў pi? не ці матэрыял для параўнання..
    Дзякуй у любым выпадку..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    У частцы выступу, якую вы робіце... мэта якая ?? колькі рэзюмэ і пара вы хацелі б вывесці з 130cv?? З вельмі нямногімі mod паступлення долю 165cv.. gi? ? амаль усе зроблена ў доме, audi.. я не магу праверыць, ці файл, чаму? я не дасягнуў мяжы.... ? груба кажучы, сон-усе роўныя... трэба толькі абнавіць карту ўпырску па-за драйвера, спачатку, каб разумець, перарабіць карту дыму, абнаўляючы значэння maf, спыніліся, каб увесь або нагрузкі ў 16, 5:1 калі вы не хочаце даць столькі, турба, turbo, проста ад 50mbar апошні слупок, абнавіць карту overboost ? вельмі важна гэта, калі вы не хочаце мець пікі turbo і класічны seghettamento....... абмежавальнік крутоўнага моманту не павінна перавышаць 60 мг, чаму? часы, аж да l?... і вы ўбачыце, што машыны andr?.... у egr закрыць яго з 2 кіравання.... gi? вам будзе каля 36кг і 165cv...... карту калі педаль ? як гольф значэння ў 7000 не датыкаючыся да яго, не трэба нічога, калі не атрымаць адказ + гатова і значная частка педалі "прастою" мод,....
    Прывітанне Хрысціянін,я хацеў бы ведаць, што эбу вы кажаце edc15 або edc16 ,таму што гэта тут і bosch 15P .тое, што вы кажаце, і вельмі цікава для мяне пяро, і некаторыя рэчы мне не квадратную форму ,тыпу "egr зачыніць яго з 2 ўпраўлення"- на 15P????,
    "абнавіць карту ўпырску па-за драйвер"-як і чаму????,
    " перарабіць карту дыму "?????,
    "абнавіць карту overboost"-як і чаму?,бачыў, што надтачыць час overboost і проціпаказана "жыцце"turbo і рухавіка,і калі я ведаю на некаторых машынах, пасля маляня км. эбу mot ігнаруе яго ,у тым сэнсе, што ен больш не працуе .гэта я быў бы вельмі ўдзячны, калі месцаў, а таксама, напрыклад, як зрабіць мод ты на 15p crupo vw.Grazie

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Прывітанне Хрысціянін,я хацеў бы ведаць, што эбу вы кажаце edc15 або edc16 ,таму што гэта тут і bosch 15P .тое, што вы кажаце, і вельмі цікава для мяне пяро, і некаторыя рэчы мне не квадратную форму ,тыпу "egr зачыніць яго з 2 ўпраўлення"- на 15P????,
    "абнавіць карту ўпырску па-за драйвер"-як і чаму????,
    " перарабіць карту дыму "?????,
    "абнавіць карту overboost"-як і чаму?,бачыў, што надтачыць час overboost і проціпаказана "жыцце"turbo і рухавіка,і калі я ведаю на некаторых машынах, пасля маляня км. эбу mot ігнаруе яго ,у тым сэнсе, што ен больш не працуе .гэта я быў бы вельмі ўдзячны, калі месцаў, а таксама, напрыклад, як зрабіць мод ты на 15p crupo vw.Grazie
    У edc15p ен, як edc16 2 panettoni, толькі на першы не глядзіце, калі не пакладзеце рэжыме? 16 біт, + / - 32768. гэты панеттоне, вы павінны ўзяць яго на -1.
    Карты ўпырску 6. 4 te d? ecm ў выглядзе ін'екцый parzializzato map1/2 і mapxboost тое, што я кажу, ен да 4.
    Карту дыму... калі зачыніць egr (у некаторых edc15 ідуць у map карту пароў іншых map) вы ўбачыце, што maf дар? значэнне заўседы вышэй 400 мг...... для якога вобласць пад nn user? + .... так што сэнс там трымаць яго яшчэ л??????
    Вось у гэты момант я асабіста успомніў усе з нуля.... тады залежыць, калі хочаце + падрабязнае або няма.. вы таксама можаце расцягнуць яго бачыў, што прастора c'?.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Не ? сказаў, што павелічэнне значэння прыводзіць павелічэнне магутнасці.... залежыць.. часам трэба таксама паменшыць
    Як карта overboost.... і тое гэта залежыць ад тыпу ecu мы гаворым.. У гэтым выпадку edc15/16 PD....
    - Не працуе, пасля такога-то колькасці км, мне здаецца, дзіўна.. я выгляд заўседы, што працуюць...
    Карту на пытанне не кіруе часам, а бенс? на vgt.... змяніць кут лапатак геаметрыі робіць, што змяняе рэакцыю рухавіка......

Каб убачыць, як гэта працуе, атрымаць файлы золата pd 140cv, затым адкрыйце абмежавальнік крутоўнага моманту, карту Нм>>Iq і карту overboost, і вы зразумееце, як ? зроблены апошні...
    я прапаную зрабіць гэта з winols для палягчэння разумення можна? ecm....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Я дзякую цябе, навабранец танцор лічыць, варта poso спрабую на практыцы, каб вярнуць гэтыя змены пяро, на жаль, і час ад часу, што не выкарыстоўваю больш winols, таму што на ўсіх маіх ПК, я перайшоў на win 7 або win 8.Ciao.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    на гэтай машыне можна дакрануцца да абмежавальніка спакойна да 5500 абаротаў...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    *cristiano75 улічваючы, што вы, гэтак дасведчаны і ў курсе, як на ўсе аўтамабілі групы vag і пра ecu і mod ўносіць абгрунтаваныя...
    чаму? не месцы, карты, напрыклад, так, што іншыя могуць studiarci??
    вы ведаеце, сказаць, што я s'я гэта зрабіць і тое, і тое не даказаць, не ? што гэта максімум....
    у рэшце рэшт, калі адзін ?" добры кухар не мае ніякіх праблем, каб даць вам яго рэцэпт і расказаць аб тым, як і якія інгрэдыенты выкарыстоўваць"....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    я думаю, што на гэты пост больш? хто-то даў інфа па-сапраўднаму важных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    мунро ты маеш рацыю, гаворка, што вы робіце, але прабачце, калі я скажу вам, што я да сення і не толькі тут, я бачыў вельмі мала людзей, і мала я маю на ўвазе абапіраліся на пальцы рук размясціць супастаўленне прафесійных, чаму? добра гэта ці дрэнна кожны з нас ? раўнуе сваю працу, і gi? даць важныя парады ? вялікая рэч, то, калі хто-небудзь хоча размясціць што-то важнае, што добра будзе, зрэшты, усе мы тут, каб вучыцца.

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •