Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 54 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    які абмежавальнік вы маеце на ўвазе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Абмежавальнік крутоўнага моманту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Вы сапраўды!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    прыводжу рашэнне, калі вы пакідаеце восі крутоўнага моманту без змен дар? усе памылкі, усе, што вы адчуваеце, праз 1 гадзіну пасля першага ўключэння, на 2^машына dar? няспраўнасці і andr? як ад золата, калі не менш.
    Рашэнне ? змяніць вось, адносна крутоўнага моманту і ўлічваць фактар 5. Напрыклад, калі я хачу надаць 120мм^3/i: 120x5=600Nm.
    Я ніколі не была гэтая памылка, калі не ў гэтыя дні, часам я ? з'явілася. Карту нм/iq я таксама зменены да 120mm3 але без праблем?,сапраўды, калі ўставаў, break point не iniettava як было цікава. Менавіта ў гэтыя дні? я ? выскачыла праблема, у карты, у якім далоў iq толькі па гэтай карце пераўтварэнні, а не ад педалі. Апошнія карты паспрабуйце што далі памылку, яны таксама час паднімаюцца даволі шмат, толькі па 100 і 110mm3 (да ? акцый)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    добры дзень, мяне цікавіць, чаму? мне таксама кожны раз выходзіць гэтая памылка:што вы маеце на ўвазе фактар 5?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    вы вырашылі пытанне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    добры дзень, мяне цікавіць, чаму? мне таксама кожны раз выходзіць гэтая памылка:што вы маеце на ўвазе фактар 5?
    C'? адзін біт, які паказвае, што кожны мм3 роўная 5нм, а затым вы павінны пакласці 550nm на восі для 110mm3 і 600nm для 120mm3. Мне? не памылка, падымаючы толькі апошні біт кожнага павароту без павелічэння brekapoint з нм.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я дабраўся, каб вырабіць доказаў сваей другой палове дня

Прычынай гэтай памылкі ? карту пераўтварэнні пара-IQ, што ecm называецца колькасць? упырскам паліва.
    Карту я паставіў запыт крутоўнага моманту ў 450, што адпавядае 100,40mm3 IQ і я хацеў бы пазбегнуць, што залезці абаротаў IQ прыйсьці. Ўсталеўваю ўвесь слупок з 450 100,40mm3 (прасцей кажучы павялічваецца толькі пачынаючы з 2500rpm) І не толькі ўключаеш карціну я ад "памылка каліброўкі эбу". Нават калі гэта вароты, а не проста выключыць і ўключыць карціна з'яўляецца зноў. Як толькі я прынес ori гэтай карце, усе зноў працуе.

У мяне склалася ўражанне, што карту вы не можаце рэдагаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Я дабраўся, каб вырабіць доказаў сваей другой палове дня

Прычынай гэтай памылкі ? карту пераўтварэнні пара-IQ, што ecm называецца колькасць? упырскам паліва.
    Карту я паставіў запыт крутоўнага моманту ў 450, што адпавядае 100,40mm3 IQ і я хацеў бы пазбегнуць, што залезці абаротаў IQ прыйсьці. Ўсталеўваю ўвесь слупок з 450 100,40mm3 (прасцей кажучы павялічваецца толькі пачынаючы з 2500rpm) І не толькі ўключаеш карціну я ад "памылка каліброўкі эбу". Нават калі гэта вароты, а не проста выключыць і ўключыць карціна з'яўляецца зноў. Як толькі я прынес ori гэтай карце, усе зноў працуе.

У мяне склалася ўражанне, што карту вы не можаце рэдагаваць

На гэтай карце ідзе толькі зменены com правільную палітыку і не маюць праблем.

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •