Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 88 41-50

Абмеркаванне: Думку карта bmw e46

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    для тых, хто хоча даць мне дадатковыя рэкамендацыі, каб гэтую карту,sar? рады прыняць іх і паспрабаваць іх

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    на мой погляд, не трэба пачынаць апрацоўваць ад 1000 пра і 25% load, але гэта што ? глупства вось тое, што не ідзе па-мойму

не хапае заўседы карты узбагачэнне пры паскарэнні
    у карту 1 5 час overboost, верагодна, па памылцы, у вас знізіўся на 10 пунктаў у некалькіх абласцях, толькі іх...rimettili арыгінальныя
    у абмежавальнікі крутоўнага моманту вы заўседы 2000 кропак росту, якія з'яўляюцца перабольшаннем, проста даць 20%, 25%...ты даў ад 50 да 300% і больш? у тых карты
    ў карту ціску turbo вы далі 150 ачкоў ? ок, у абмежавальнікі danne 160 або 170, не 450punti

жадаючы вось яшчэ 2 абмежавальнік ціску ў рампы па-за драйвера, змяняць, 1 па адрасе fbcb6, а другі-у fc73a
    будучы з драйвераў, трэба іх сілы ў перакладзе? 2d, ад 500 кропак росту, як вы зрабілі з абмежавальнікамі rail ў драйверы
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    акрамя саветаў вешчуноў дадам, што бачыў, што вам не хапае карт ўзбагачэння рэдагаваць іх, убачыў, што частка ўсе з іх.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    вось мая карта часопіс,мы спадзяемся, добра....а вы мне робіце, зразумець многія рэчы, што першы не ведаў
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-11-2012 ў 14:29

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    ах, я забыўся, вешчуноў,на 10 балаў менш, чым у overboost я не знойдзены,магчыма, вы выкарыстоўваеце файл крычы адрозніваецца ад майго, апублікавана або utlizzi іншага праграмнага забеспячэння, што вы іх бачыце,я выкарыстоўваю ecm titanium, то я не ведаю нават, чаму? не ? у першы раз я ад ўказанні памылак або хібаў, якія я не знаходжу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Дарэчы перавышэння за драйвер я не ведаю, як рэдагаваць іх, чаму? я не ведаю, абаротаў і нагрузкі

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў blushark Visualizza Messaggio
    Дарэчы перавышэння за драйвер я не ведаю, як рэдагаваць іх, чаму? я не ведаю, абаротаў і нагрузкі
    вы можаце " + " або " - basarti на тыя, якія былі з драйверам, лічачы адпраўной кропкай змяненняў у 2d.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вы можаце " + " або " - basarti на тыя, якія былі з драйверам, лічачы адпраўной кропкай змяненняў у 2d.
    Ок, дзякуй,але што вы думаеце dell апошні карту? Я спрабаваў і на нізкіх не робіць, як перадапошні ад мяне, размешчана,як ніколі?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    64
    Калі я перабольшваю свае пытанні, проста скажыце мне

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады карты ўзбагачэнне ў вас павялічваецца, а таксама дзе есць адмоўныя значэння, і ты выпусціў некаторыя моманты, калі бакі пасля без змены, дзе есць адмоўныя значэння, і лепш,карты ўпырску parzializzato boostxrpm ты павялічаныя ў перабольшанай форме, і вы забыліся яшчэ 4 сумежных,3 карты " ціску турба-2, такія ж як і рэальныя каштоўнасьці, а другі, адпаведна, калі вы выкарыстоўваеце опцыю рэдагаваць карты аднадумцаў, есць бюсты, затым дзюры ў той жа палітыкі,першую карту час overboost вы памыляецеся, зрабіў крок у адмоўны вярніце яго оры,усе фільтры пачынаюцца з 0 абаротаў, па крайняй меры, на тое, што кажа драйвер фолаў, пачынаючы прыкладна з 1500 абаротаў,абмежавальнік ціску ў рампы правілы вышэй, выконвайце павелічэнне, дадзенае ціску ў рампы,для астатніх уравновешивать гэтыя рэчы, якія вы можаце паспрабаваць.

Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •