для тых, хто хоча даць мне дадатковыя рэкамендацыі, каб гэтую карту,sar? рады прыняць іх і паспрабаваць іх
для тых, хто хоча даць мне дадатковыя рэкамендацыі, каб гэтую карту,sar? рады прыняць іх і паспрабаваць іх
на мой погляд, не трэба пачынаць апрацоўваць ад 1000 пра і 25% load, але гэта што ? глупства вось тое, што не ідзе па-мойму
не хапае заўседы карты узбагачэнне пры паскарэнні
у карту 1 5 час overboost, верагодна, па памылцы, у вас знізіўся на 10 пунктаў у некалькіх абласцях, толькі іх...rimettili арыгінальныя
у абмежавальнікі крутоўнага моманту вы заўседы 2000 кропак росту, якія з'яўляюцца перабольшаннем, проста даць 20%, 25%...ты даў ад 50 да 300% і больш? у тых карты
ў карту ціску turbo вы далі 150 ачкоў ? ок, у абмежавальнікі danne 160 або 170, не 450punti
жадаючы вось яшчэ 2 абмежавальнік ціску ў рампы па-за драйвера, змяняць, 1 па адрасе fbcb6, а другі-у fc73a
будучы з драйвераў, трэба іх сілы ў перакладзе? 2d, ад 500 кропак росту, як вы зрабілі з абмежавальнікамі rail ў драйверы
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
акрамя саветаў вешчуноў дадам, што бачыў, што вам не хапае карт ўзбагачэння рэдагаваць іх, убачыў, што частка ўсе з іх.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вось мая карта часопіс,мы спадзяемся, добра....а вы мне робіце, зразумець многія рэчы, што першы не ведаў
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-11-2012 ў 14:29
ах, я забыўся, вешчуноў,на 10 балаў менш, чым у overboost я не знойдзены,магчыма, вы выкарыстоўваеце файл крычы адрозніваецца ад майго, апублікавана або utlizzi іншага праграмнага забеспячэння, што вы іх бачыце,я выкарыстоўваю ecm titanium, то я не ведаю нават, чаму? не ? у першы раз я ад ўказанні памылак або хібаў, якія я не знаходжу
Дарэчы перавышэння за драйвер я не ведаю, як рэдагаваць іх, чаму? я не ведаю, абаротаў і нагрузкі
Калі я перабольшваю свае пытанні, проста скажыце мне
тады карты ўзбагачэнне ў вас павялічваецца, а таксама дзе есць адмоўныя значэння, і ты выпусціў некаторыя моманты, калі бакі пасля без змены, дзе есць адмоўныя значэння, і лепш,карты ўпырску parzializzato boostxrpm ты павялічаныя ў перабольшанай форме, і вы забыліся яшчэ 4 сумежных,3 карты " ціску турба-2, такія ж як і рэальныя каштоўнасьці, а другі, адпаведна, калі вы выкарыстоўваеце опцыю рэдагаваць карты аднадумцаў, есць бюсты, затым дзюры ў той жа палітыкі,першую карту час overboost вы памыляецеся, зрабіў крок у адмоўны вярніце яго оры,усе фільтры пачынаюцца з 0 абаротаў, па крайняй меры, на тое, што кажа драйвер фолаў, пачынаючы прыкладна з 1500 абаротаў,абмежавальнік ціску ў рампы правілы вышэй, выконвайце павелічэнне, дадзенае ціску ў рампы,для астатніх уравновешивать гэтыя рэчы, якія вы можаце паспрабаваць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]