я звязаўся з texa, што нават і ўсведамляе праблему, але не ведае, як вырашыць!!будучы ў адкрытым моры, я іду ў iveco, easy у дзве секунды перамыкае індыкатар
я не ведаю, калі есць дыягназ, які можа вырашыць
я звязаўся з texa, што нават і ўсведамляе праблему, але не ведае, як вырашыць!!будучы ў адкрытым моры, я іду ў iveco, easy у дзве секунды перамыкае індыкатар
я не ведаю, калі есць дыягназ, які можа вырашыць
я толькі што ўзяў braian бі і па-мойму ен робіць з заплюшчанымі вачыма, я павінен сказаць, што я лічу, гэта сапраўды добра, калі я, здараецца, нейкі новы daily зрабіць service вы terro' да гэтага часу вы паслалі да вас таксама ліст, што яны хочуць больш грошай з новай падпіскі ?
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
сапраўды не ведаю. праца ў якасці супрацоўніка ў вялікай майстэрні грузавік, але запал прымушае мяне dilettarmi нават дома!!
Autocom ? інструмент грозным для нямецкіх аўтамабіляў і, у прыватнасці, для тых, швецыі (made in Sweden) і ? той жа, што выкарыстоўвае DELPHI, OPUS, MOTORSCANN ГРУЗАВІК. У цяперашні час c'? сколкава? купіць арыгінал за 1600 еўра.
Дадам, што ў адзіночку не распаўсюджваецца на італьянскія машыны. Лепш выкарыстоўваць LOGIC Magneti Marelli ? спецыяльна для выгоды M. M. затым група FIAT, PSA, RENAULT. L' AUTOCOM ? вельмі прадукцыйны ў сістэмах, OPEL і FORD.
У нас есць DELPHI з аўто дэталі тыпу Freelander, Discovery і інш ? адзіны, з якім вы можаце рабіць амаль усе,
я працаваў з kts і на дабрачыннасць ? сапраўды выдатны дыягназ адзіны недахоп, вы не можаце ставіць дыягназ на дарозе
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
у KTS ? гэта добры прадукт, але вы spennano не толькі з абнаўленнямі.. мой сябар толькі кабель Ubox02 мне здаецца, ен заплаціў 300 еўра. І тады ж я ўбачыў, што на розных аўто не можа перайсці ў дыягназ. Па-мойму, не варта