затым варта зменена, каб яна ўстала на месца стасункі, якія вы хочаце?
затым варта зменена, каб яна ўстала на месца стасункі, якія вы хочаце?
гэта адзін з спосабаў, і тое, што "апусціць" afr alzandl iq у карту лагічна....без перабольшання..у адваротным выпадку аўтамабіль можа паліць....яшчэ і ў тым, каб змяніць значэння кампутарнай восі значэнняў mf-map......
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
puntospeed калі ўстаяце iq лямбда аўтаматычна апускаецца...тым жа паветрам, яшчэ і дызель = лямбда-AFR па больш нізкай...
з асабістага вопыту магу сказаць, што ў рухавіках vag pd максімальны мяжа, каб не паліць і 16-16,5:1.....такім чынам, вы можаце зрабіць розныя тэсты, пачынаючы, можа быць, робіце карту "фіксаваны" усе ў 17:1 і паспрабаваць машыны...памятаеце? што гэтыя карты заўседы абмежаванне дызельнага паліва, калі педаль напрыклад, патрабаваць 60 мг і ў лямбда-максімальнае значэнне iq, і 54mg...машыны не inietter? ніколі 60 неабходна...
? адзін edc16, затым педаль richiedero' крутоўны момант у НМ. Затым , на iniez parzializzato або з імем яго smoke map, settero' мг для ін'екцый ricalibrando час у карты duration, нарэшце adeguero абмежавальнік крутоўнага моманту esperesso таксама ў НМ.
вы забываеце, карты пераўтварэнні нм на iq....я ведаю, што DW і TL у нм...але кожны нм будзе адпавядаць? заўседы некаторы iq.....але калі вы ведаеце, што вы робіце, я прашу прабачэння..працягнуць так жа, тое, што вы робіце....
што вам трэба, прабачце? быў аргумент, што я і я, што.
я ведаю пра існаванне гэтай карты, пераўтварэння, але ў цяперашні час я не ведаю яшчэ.
мне трэба лепш, або, калі хочаце, дайце мне якія-небудзь падказкі.
Паглядзіце тут : http://www.professionalchiptuning.ne...td-120Cv/page7