З mpps v12 вы робіце ўсе ў парадку.
Вельмі дзіўна тое, што кажа: "кінуліся". Упэўнены, што вы ўрэзаліся ў парадку?
З mpps v12 вы робіце ўсе ў парадку.
Вельмі дзіўна тое, што кажа: "кінуліся". Упэўнены, што вы ўрэзаліся ў парадку?
рэжацца добра, я таксама паспрабаваў выправіць chk гара curiosit? замест двух файлаў ori выразаць і не.... можа быць, я быў няправы, наразаем... для мяне вы павінны напісаць у can mpps бачыць k-line
знайсці пратакол can і зрабіць дадзеныя ecu
я зрабіў гэтыя заўседы ў bdm....
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Вы з bdm ? pi? ўпэўненыя.
Новае выпрабаванне mpps v12 для 6f3 на lancia ypsilon: ложак без праблем, файлы ад 1mb... Ў запісе завісае ўсе тыя ж 52%. Пазбягайце іх.
Пеўнік замест дасканалым у паслядоўны... Толькі вельмі павольна...
v12 ? звярніце ўвагу на невялікія праблемы на 6f3,часам вы павінны паспрабаваць, нават 7-8volte, каб зрабіць яе пісаць,нават калі з гала вас не праблема
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
На гэты раз мы не страцілі шмат часу.
Мае ўражанне, улічваючы выпрабаванні, зробленыя ў мінулы раз, не ? столькі спробаў зрабіць, але менавіта, што пратакол месінга ўверх, у тое, col файлаў.
Раней salvai экю з арыгінальным ложак з magpro і выразаць 1 мб.
Гэты файл гэта пісаў без праблем, кожны раз, калі на серверы ўзнікла памылка.
Яго modificavi, нічога не рабіць: 52% заблакаваны.
Глядзець файл чытаў mpps ад 1mb і тое, выразаць атрыманых ад 2 мб вы заўважыце розніцу ў залежнасці ад met? файла, дзе-то я чытаў з mpps быў практычна пусты, а другі з дадзенымі.
На гэты раз я чытаў з каня, і падрыхтавалі файлы ад 1mb але, bench? у параўнанне, гісторыя была такой, г. зн. ад другой паловы там былі дадзеныя, не напісаў, якія паднімаюцца і фіксуюцца заўседы на 52%.
Шкада, чаму? 12-я ўзяў свае дзіды з 6f3.
Было б таксама хутка...
Магчыма, у больш позніх версіях яны што-то змяніць. Хацелася б паспрабаваць.