Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 73
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Прывітанне, што вы думаеце пра fiat multiecuscan? добра, толькі на fiat, відавочна, але, акрамя гэтага
    есць альтэрнатывы, гэта, магчыма, бясплатна, якія дазваляюць рабіць адно і тое ж?.. у асноўным я маю на ўвазе, reset services

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў albertoS4 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, што вы думаеце пра fiat multiecuscan? добра, толькі на fiat, відавочна, але, акрамя гэтага
    есць альтэрнатывы, гэта, магчыма, бясплатна, якія дазваляюць рабіць адно і тое ж?.. у асноўным я маю на ўвазе, reset services
    Калі перайсці на афіцыйны вэб-сайт multiecuscan вы зняць многія цікавыя факты, якія вы пералічылі і трэба не толькі фіят, але таксама альфа -, lancia, chrysler і suzuky (па меншай меры апошняй версіі).
    Акрамя таго, есць шмат брэндаў, тыпу "Delphi" і многія іншыя, а змяняюцца значна выдаткі.
    ELM-гэта самая легка набыць.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    вы для lemarche сумяшчальныя ок, я хацеў сказаць, калі есць што-то, альтэрнатыўны multiecuscan, для fiat, які дазваляе скінуць services, без змены інтэрфейсу абсталявання (з тым жа LM327)

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў albertoS4 Visualizza Messaggio
    вы для lemarche сумяшчальныя ок, я хацеў сказаць, калі есць што-то, альтэрнатыўны multiecuscan, для fiat, які дазваляе скінуць services, без змены інтэрфейсу абсталявання (з тым жа LM327)
    Калі ў вас есць, bluetooth elm327 у вас есць шмат варыянтаў праз прылады Android, такія як крутоўны момант, scan master і многіх іншых інструментаў для дыягностыкі, але, вядома, абмежаваныя ў сваіх функцыях і не заўседы працуюць у доўг. PC боку, я не магу сказаць вам больш, чым у ФЕСЕ і МНС я ніколі не спрабаваў яшчэ, шчыра..
    Я паведамляю вам, і вы ведаеце, а бачылі, што цікавіць мяне, як ведаць

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    сапраўды.. два назвы іх я знайшоў час, якое я пачаў у google, па-вар'яцку, але я ніколі не правяраў іх дакладнасць..
    Адзін AlfaOBD і іншы DnEcuDiag але я ніколі не меў цікавасць да магчыма ад МНС і я не магу даць вам меркаванне аб..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    мой LM327 не bluetooth.. а я і не думаў, праз BT, было больш варыянтаў....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    мяне хвалявала пытанне, так як, відавочна, ТЭС і MES.
    У свой час, перш чым прымаць МНС я зрабіў невялікае даследаванне, але, не знайшоў нічога раўнацэннага бясплатна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Што вы ведалі, з МНС можна зняць папярэджанне "памяняць алей у рухавіку?" мне Б хацелася купон ад толькі пайсці і зэканоміць сее-што, але, на жаль, лямпа не ведаю, як выдаліць яго..і калі я іду ад электрыкі гэта адмаўляецца togliermela.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    мы з МНС misembra можна. хто-то больш дасведчаны можа пацвердзіць, але я б сказаў, вы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    калі больш падрабязна на старонцы МНС кажа, так, відавочна, што можна скінуць services....

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •