Прывітанне, што вы думаеце пра fiat multiecuscan? добра, толькі на fiat, відавочна, але, акрамя гэтага
есць альтэрнатывы, гэта, магчыма, бясплатна, якія дазваляюць рабіць адно і тое ж?.. у асноўным я маю на ўвазе, reset services
Прывітанне, што вы думаеце пра fiat multiecuscan? добра, толькі на fiat, відавочна, але, акрамя гэтага
есць альтэрнатывы, гэта, магчыма, бясплатна, якія дазваляюць рабіць адно і тое ж?.. у асноўным я маю на ўвазе, reset services
Калі перайсці на афіцыйны вэб-сайт multiecuscan вы зняць многія цікавыя факты, якія вы пералічылі і трэба не толькі фіят, але таксама альфа -, lancia, chrysler і suzuky (па меншай меры апошняй версіі).
Акрамя таго, есць шмат брэндаў, тыпу "Delphi" і многія іншыя, а змяняюцца значна выдаткі.
ELM-гэта самая легка набыць.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
вы для lemarche сумяшчальныя ок, я хацеў сказаць, калі есць што-то, альтэрнатыўны multiecuscan, для fiat, які дазваляе скінуць services, без змены інтэрфейсу абсталявання (з тым жа LM327)
Калі ў вас есць, bluetooth elm327 у вас есць шмат варыянтаў праз прылады Android, такія як крутоўны момант, scan master і многіх іншых інструментаў для дыягностыкі, але, вядома, абмежаваныя ў сваіх функцыях і не заўседы працуюць у доўг. PC боку, я не магу сказаць вам больш, чым у ФЕСЕ і МНС я ніколі не спрабаваў яшчэ, шчыра..
Я паведамляю вам, і вы ведаеце, а бачылі, што цікавіць мяне, як ведаць
сапраўды.. два назвы іх я знайшоў час, якое я пачаў у google, па-вар'яцку, але я ніколі не правяраў іх дакладнасць..
Адзін AlfaOBD і іншы DnEcuDiag але я ніколі не меў цікавасць да магчыма ад МНС і я не магу даць вам меркаванне аб..
мой LM327 не bluetooth.. а я і не думаў, праз BT, было больш варыянтаў....
мяне хвалявала пытанне, так як, відавочна, ТЭС і MES.
У свой час, перш чым прымаць МНС я зрабіў невялікае даследаванне, але, не знайшоў нічога раўнацэннага бясплатна
Што вы ведалі, з МНС можна зняць папярэджанне "памяняць алей у рухавіку?" мне Б хацелася купон ад толькі пайсці і зэканоміць сее-што, але, на жаль, лямпа не ведаю, як выдаліць яго..і калі я іду ад электрыкі гэта адмаўляецца togliermela.
мы з МНС misembra можна. хто-то больш дасведчаны можа пацвердзіць, але я б сказаў, вы....
калі больш падрабязна на старонцы МНС кажа, так, відавочна, што можна скінуць services....