Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-45 45

Абмеркаванне: mpps 12 500 abarth

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Жадаючы змяніць файл 896 kb, што праграму можна выкарыстоўваць???
    і калі я захачу ўвесці адлюстраванне tributo Ferrari???
    я з Ecm я капіюю драйвер на файл, золата і гульня ? зрабіў...
    ээээ magar мітусні хусіі, вы павінны скапіяваць увесь працэсар падчас загрузкі і змяніць нумары soft e2p
    іншае пытанне, выкарыстайце кнопку пошук
    http://www.professionalchiptuning.ne...=tagliare+file
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    13
    Legend, калі вы кажаце чытання працэсара, вы маеце на ўвазе, што ў BDM, што я раблю з Gallo2, але не магу зразумець, як змяніць нумары soft E2P, якія праграмы вы выкарыстоўваеце???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    хлопцы, але тады гэта будзе гісторыя mpps, які блакуе гэтыя ecu ? праўда гэта ці не?
    ? магчыма, што тыя, што блакуюць, магчыма, загружаюць файл крычы, не ? яго, або, можа быць, працуюць на ecu gi? essesse і вы шукаеце арыгінальны файл?
    калі вы паставіце mpps вы не можаце знайсці код даверу, каб атрымаць файл, проста, каб гэты ез??

я кажу пра тое, працаваць з інтэрфейсамі боегаловак, гаворка шкла, якое зніжае і ўсе астатнія гісторыі ставіцца да ўсіх блоках кіравання,

цяпер мы ведаем, што silavora з booster надае і не smuovendo ne шклоў ne нічога :-)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Я з іх, я зрабіў так шмат, каб адчуваць сябе дрэнна на ecu я прыбыў у 58 пісання l,я заблакаваны, як з mpps fgtech, што з kess v1 запіс ідзе добра, але машыны не

Citazione Першапачаткова Напісаў unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Legend, калі вы кажаце чытання працэсара, вы маеце на ўвазе, што ў BDM, што я раблю з Gallo2, але не магу зразумець, як змяніць нумары soft E2P, якія праграмы вы выкарыстоўваеце???
    hex-рэдактар у адваротным выпадку, калі вы не зменіце e2p, калі вы робіце дыягностыку або зрабіць id паслядоўны вам выскачыць hw і soft няправільныя, але не ўплывае на працу аўтамабіля
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-02-2014 да 04:14

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    hex-рэдактар у адваротным выпадку, калі вы не зменіце e2p, калі вы робіце дыягностыку або зрабіць id паслядоўны вам выскачыць hw і soft няправільныя, але не ўплывае на працу аўтамабіля
    Кіта гэты сертыфікат сапраўднасці, што вы напісалі, і я думаю, што ўсе тыя, якія мелі праблемы з mpps мядзведзіцы дыск, магчыма, avevao праблемы менавіта па гэтай прычыне.

Meti выпадку, што адзін адкрывае ecu і не змяняе гэтыя лічбы, ок?
    Затым прадае машыну ўжо? супастаўляецца, можа быць, з файл boot ў essesse...

Машына ідзе ў ificina, закон, hw і sw, і, як мяркуюць падстава без камплекта essesse хатні

Загрузіць карту прачытана virtual read або загружана з базы дадзеных і пластовы машына не заводзіцца

Я думаю, што гэта лагічна, як, што, чаму? я не магу растлумачыць, як ніколі шмат з mpps пішуць і перезаписывают ў тысячы разоў спакойна і іншыя заводы....

Вы спрабавалі пісаць карту з mpps на гэты ecu пасля загрузкі арыгінала і з hw і калі яго?

Я ведаю, што вы зрабілі гэта тысячы раз, але, магчыма, гэта выпрабаванне табе не хапае яе :-)

Яшчэ раз дзякуй, ва ўсякім выпадку, парады.

Я проста машына ў распараджэнні, аднак я хачу бачыць, што id hw і sw, я, выходзіць, дрэнна, што ідзе без прыпоя, як вы можаце? чытаю, і запішыце яго ў boot? З бляшкі ? можаце зрабіць гэта? C'? хто-то прадае ? колькі яны каштуюць?

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •