але не прыкладанне нічога?
але не прыкладанне нічога?
Я мог бы паспрачацца, але я не... я не люблю спрэчкі.
Мне шкада толькі быць забанены без парушылі правілы ні ў адной з яго частак, але толькі супраць так зрабіць.
Адключаныя, гэтак жа, мой акаўнт.
З павагай
я напісаў дакладна, то, з нашага пункту гледжання,я таксама напісаў, што калі ты што-небудзь сказаць, я быў гатовы слухаць вас без праблем, як я зрабіў і з іншымі, даўшы зразумець, тое, што адбылося, але ты не толькі не існуе, вы хацелі вылічыць, але ты аддаў перавагу напісаць тут, у аўдыторыі,у любым выпадку вы ўпэўненыя, што жадаеце быць забанен назаўжды?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Мой не ? можаце snobbare, проста я не хачу, каб спрэчкі.
З майго боку c'? мала растлумачыць, чаму? я зразумела ваша пазіцыя, як я думаю ? светлая мая. Усе цюй?.
Пацвярджаю, як вышэй напісана, дзякуй.
З павагай
Не і, каб зрабіць аргумент, што вам адказваю, але і каб зразумець, што калі вы кажаце, што ведаеце, як зрабіць адно, а потым не выкласці гэта не ідзе з тым, што гэта дух форума
што гэта процілегла ваша паводзіны, што сэнс сказаць, я ведаю, што рабіць, але не ручнік, кажу,
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Прывітанне.
На EDC15 dell групы WV вы можаце выбраць, калі эбу вымярае паток паветра з MAF, а то ен вылічае з дапамогай MAP (ціску турбіны).
У файле прыкладу, вы робіце змены значэння switch 71C30 (і 51C30) ад 0 да 101 hex (257 dec).
Але затым, калі вы хочаце надаць больш-ду-60 мг дызельнага паліва за цыкл, вы павінны падняць абмежавальнік дызель MAP адрасы 4E32C 6E32C . Гэта можна зрабіць непасрэдна ў 2D, таму што і ў табліцы адно значэнне.
Спадзяюся, што каму-то дапамог.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-07-2013 да 20:17
Прывітанне..
Карту, якую вы ўказалі, не ? карта скіду, але карта, якая становіцца актыўнай з моманту ўжываецца змяненне біта, што ў вас вышэй.
Калі ўстаеш толькі значэнне, не трэба нічога.. машына fumer? пад accelerezione, як паравоз вугаль, вы павінны перарабіць карту з 16x10 = 16x13 cos? мець поўную карту, як у maf, і пералічыць у залежнасці ад prex turbo, колькі паветра выходзіць і з суадносінамі стехиометрической такі ў калідоры, але яе паліць, даць патрэбную колькасць? дызель...
Гэтыя mod робяцца, як правіла, пасля змены глыбокая рухавіка, дзе гэта прывядзе maf на перапаўненне.. сенна? на мой погляд ? мод, які, калі не мае прыбытку..
Адзінае, што можна сказаць, што cos? гэта дазваляе пазбегнуць замены maf, калі вы deteriorasse.... але, улічваючы нізкія цэны, якія вы знойдзеце ў інтэрнэце, я х мод, класічная давайце ўсе com'?....
Зірнуўшы на карты, якія або згадана:
Карту сумесі (innezione parcializzato ў ECM), то есць для абодвух рэжымаў працы. Дзве карты на пытанне, складаюцца выключна з адно значэнне, а менавіта : 60mg. Глядзець у 2d, плоская лінія.
Я спрабаваў катацца на passat працягу аднаго месяца ў рэжыме MAP, і згодны, што няма ніякай выдатнай "рэванш", за выключэннем эканоміі новы MAF....
У тэорыі павінен лепш рэагаваць, таму што maf знаходзіцца ў пачатку трубы паветра і есць некаторая затрымка рэакцыі ў працэсе рэгулявання..... і MAP знаходзіцца недалека ад размеркавальніка паветра і падаюць звесткі яшчэ ў temp рэальныя. Але на практыцы regiscie горш, таму што ўсе табліцы ў праграме эбу і параметры рэгулятараў PID разлічаны, каб кампенсаваць затрымкі ў MAF. Вынік і ў тым, што аўтамабіль у рэжыме MAP sfumazza трохі ў разгоне.
Толькі сення я выратаваў MAF.Рэдка і трэба купіць новы.
Праблема была ў паветраны фільтр-брудны.... Але мне здаецца, што было брудна, нейкі металічны парашок - кіроўцы. Што чапляючыся да паверхні датчыка папярэджання яго ў выпадку кароткага замыкання. MAF-не што іншае, дроту, таму няма прычын паломкі. Нават тое нямногае, электронікі над датчыкам, не мае падстаў трэскі, за выключэннем, калі і скуры, альбо ад асновы адзін ад аднаго aqua, што выходзіць, калі вы мыеце рухавік.
Каб зрабіць выснову. Я памяняў паветраны фільтр, промывают MAF ў ультрагукавой ачышчальнік з растворам aqua кран і обезжириватель для кухні.... пасля risaquato і отжатую , паставіць у духоўку на 70 градусаў на працягу паўгадзіны і вала. (я прыбраў вечка, дзе воск, ланцугі і сушаць і riacollato). Машына ідзе як новая. А гаспадар думаў, што гэта яго віна, FAP.... Я пашкадаваў разрыў zminuzzarlo і ачысткі выхлапных труб.
Для далейшага ўдакладнення:
Колькасць паветра вымяраецца з MAF або разлічваецца з дапамогай MAP (ціск) х шчыльнасць паветра (Ftemp) x аб'ем рухавіка .
Два розныя шляхі, каб прыбыць у той жа вынік - пункту працоўнага ў наступнай сумесі.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-07-2013 да 20:20
і так, хлопцы..што вы е???? вы moddano дзве карты, названыя, як кажа хрысціянін ці што??
там я зразумеў, вельмі...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
калі за камутатар вы, што заблакаваць карту MAF і уключаны ў карту МАП. І выдалення DTC можна выдаліць і фізічна датчык выдатку паветра і опорожните яго ў pd 130/150/163, так што ў той момант ты будзеш служыць? толькі для злучэння алюмініевай трубы да скрынцы фільтра.
Карта MAP у 130/150/163 вам трэба аднавіць яе з 16x12 двухмернымі 16x13, як аснова х пачатку можна скапіяваць на карту 130cv ibiza FR, уключаючы кропкі супыну, то з drive 823-966 (ці наадварот іду ў памяці), у асноўным, ад пачатку і да канца, а затым рабеце moddarla, як вы хочаце..... па Восі Y=пра / мін Вось X=prex turbo Z=mg дызель..