Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 41-50

Абмеркаванне: раззлуе 1.3mtj70cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    punto1.3mtj70cv_egr-off_MJD6JFHW01B_1056P641_sparo5500_turbo2900_step13.rarpunto1prova.rarпасля гэтага выпрабаванні, праведзеныя з парадамі cinqueturbo але ўсё-такі ён павінен працаваць цяпер, я зрабіў некалькі часопісаў, каб лепш бачыць cinqueturbo дай мне які-то іншы прамой....
    тыпу, калі ты ведаеш, куды ён час ўпырску і як вы або лепш, як вы глядзіце ????----

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я для пачатку пакінуў усе гэтыя выкрутасы біт, якія былі раскіданыя тут і... асабліва, калі не ведаеце, што вы, націснуўшы..
    1-й з часопісаў, здаецца, што ўсё больш набірае абароты, і менш масы паветра, закон ты адключыў? ты хочаш пакінуць яго адключыў?
    2° максімальнае ціск 2600mbar так што, ты збіраешся трымаць у 1,6 ціск? ці мае намер павялічыць?
    Я турбіну ў нагрузку да 1,5 1,6 рэч бок ўстаноўкі зрабіць гэты Гаррет? ты па меншай меры зрабіў усе трубы з дыяметрам падыходзіць ці вы пакінулі гэтыя трубы 40мм?
    3° з часопіса я бачу, што памяншае дызельнага паліва разам з Maf і тут я павінен зразумець адказы на 1-й пытанне
    4° такое, што не ведаеш? час ўпырску? мы крыху ззаду з урокаў?
    068DDC, перш чым ісці ў ўмешвацца часу, я б сказаў, астатняе, па меншай меры, што аўтамабіль не страціў у вазе таксама...
    5° з, што абаротаў прыбудзе? з часопіса я бачу, што ты выцягнуў толькі 2-3 разы па 5000, што вы, здаецца, адбываецца з гэтымі rpm?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    n°1 і dibimetro і стаката, такім чынам, масавага расходу паветра і засаўкі на гэта
    n°2 на манометры вуліцы я ад 2,8 амаль у 3 бар ціск турбо, так што што-то не складваецца, не можаш сказаць, што цягне 1.6 ціску.....
    n°3 на ўвазе фазы ўпырску
    n°4 я паставіў абмежавальнік на 5500.... павінен цягнуць больш????

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    калі вы хочаце, каб трымаць яго адключылі трэба адключыць яго і працаваць толькі MAP і выдаленне DTC
    Я не кажу, што помпа 1,6 і тое, што я бачу.. вы павінны ўсталяваць адзін датчык-4bar
    Cattura.jpg
    і яшчэ адна рэч, каб вырашыць у вы знаходзіцеся на MAF & MAP
    калі вы загрузілі ўсе гэтыя ціску, як ідуць справы ў дымнасць?
    ты не адказаў на іншыя пытанні..
    фазы ўпырску і 066B4A і калі чытаць наадварот..
    Захоп 2.JPG
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я забыўся, што DTC вы ад дыягназу ў цяперашні час?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    я павінен паглядзець, добра, я яшчэ не бачыў dtc...
    машына робіць трохі дыму ...
    як мне адключыць dibimetro???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    коркі былі вялікія

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    я памыляюся ці нават ціск ў рампы ад часопіса не перавышае 1430 бар, нягледзячы на мішэль ў модом біты, каб падняць яго, можа быць, яны забыліся каго-то? ці няма ніякіх умоў для таго, каб пераадолець такое ціск?
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    я павінен паглядзець, добра, я яшчэ не бачыў dtc...
    машына робіць трохі дыму ...
    як мне адключыць dibimetro???
    Прабач, Ты рабіў гэты часопіс не бачыў DTC?
    паліць на ўсім дыяпазоне АБАРОТАЎ? або ў верхняй трывае няўдачу?
    Адключыць МАФ? я паняцця не маю, чаму я аддаю перавагу, каб прымусіць яго працаваць
    у дадатак або адключыць шмат функцый, такіх як тэмпература навакольнага асяроддзя,шчыльнасць паветра і г. д.
    але я магу даць вам ўказанні, і паспрабуйце..
    ты і выкарыстоўвайце winols?

Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    коркі былі вялікія
    на ўсёй тэрыторыі, уключаючы фланец калектар з 3 загваздкамі?

Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    я памыляюся ці нават ціск ў рампы ад часопіса не перавышае 1430 бар, нягледзячы на мішэль ў модом біты, каб падняць яго, можа быць, яны забыліся каго-то? ці няма ніякіх умоў для таго, каб пераадолець такое ціск?
    на самай справе 1420 фіксуюцца ў карце наяўнасці, але я гэта адношу таксама да MAF, які і адключыў..
    як бачыш, часопіс закона " наадварот" 4600rpm бачыць 673mg 1850rpm бачыць 1600??
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Прабач, Ты рабіў гэты часопіс не бачыў DTC?
    паліць на ўсім дыяпазоне АБАРОТАЎ? або ў верхняй трывае няўдачу?
    Адключыць МАФ? я паняцця не маю, чаму я аддаю перавагу, каб прымусіць яго працаваць
    у дадатак або адключыць шмат функцый, такіх як тэмпература навакольнага асяроддзя,шчыльнасць паветра і г. д.
    але я магу даць вам ўказанні, і паспрабуйце..
    ты і выкарыстоўвайце winols?

на ўсёй тэрыторыі, уключаючы фланец калектар з 3 загваздкамі?

на самай справе 1420 фіксуюцца ў карце наяўнасці, але я гэта адношу таксама да MAF, які і адключыў..
    як бачыш, часопіс закона " наадварот" 4600rpm бачыць 673mg 1850rpm бачыць 1600??
    што я ведаю, маф адключыў не прыносіць карысць, але толькі дымнасць, папраў мяне, калі памыляюся, 5turbo
    Алекс

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •