Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі з 54 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    добра, ў гэтыя выхадныя я пратэставаў апошнюю карту moddando driver wish, я ўзяў прыклад з карты педалі гонкі.кропка 90cv, што ён казаў у гэтыя дні на форуме.
    першыя ўражанне былі турбулизатор, павелічэнне цягі, асабліва на нізкіх і дымнасць на высокіх, магчыма, будуць перарабляць, тэрміны і павялічыць ціск ў рампы, так як усталяваны помпа, 90cv можа спакойна круціцца ў 1600 бар.
    у дадатку вы знойдзеце апошнюю карту, прымаю парады па паляпшэнню і памыляешся па гэтай нагоды, яшчэ раз дзякуй ўсім на форуме
    Мама мая, рады, што ты..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мама мая, рады, што ты..
    гэта "чмо" восі???
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    прывітанне cinqueturbo, паспрабуем гэтую, дымнасць практычна адсутнічае або, па меншай меры, перш чым ўступіць у гульню турба але ў межах,
    магчыма яшчэ можна палепшыць?
    потым, нарэшце, я хацеў бы ведаць, то не больш за 10 15% па часе павінен даць для апошніх крывых на значэнні ўсіх ці толькі палову?
    Не разумею, чаму вы так зацыкліліся націсніце на час ўпырску, Ды яны ўжо палічаныя серыі x, па крайняй меры, 50 мм3. Чапаць трэба толькі калі вы хочаце надаць больш, але спачатку вы павінны карэктаваць карты педаль і абмежавальнікі, каб дабрацца да гэтага значэння, а затым разлічыць, колькі часу гэта зойме. Гэта праўда, што, дакранаючыся часу вы купляеце агрэсіўнасць, Але 99%, або ў пост згарання і робіце толькі дыму з помпа rail і Турбонаддувом серыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Не разумею, чаму вы так зацыкліліся націсніце на час ўпырску, Ды яны ўжо палічаныя серыі x, па крайняй меры, 50 мм3. Чапаць трэба толькі калі вы хочаце надаць больш, але спачатку вы павінны карэктаваць карты педаль і абмежавальнікі, каб дабрацца да гэтага значэння, а затым разлічыць, колькі часу гэта зойме. Гэта праўда, што, дакранаючыся часу вы купляеце агрэсіўнасць, Але 99%, або ў пост згарання і робіце толькі дыму з помпа rail і Турбонаддувом серыі
    А для тых, хто мае помпа rail 90 л. з і турбіна плюс ?
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    А для тых, хто мае помпа rail 90 л. з і турбіна плюс ?
    Усё мяняецца!! Вы павінны ведаць, колькі бар носячы помпа rail і турбінай і, адпаведна, разлічваецца колькасць паветра, всасываемого ў цыліндры і колькі мг дызельнага паліва, вы можаце надаць, трымаючы afr правільна і адэкватна усе карты, і ВР да новых параметрах......не лёгка, гэта займае шмат гадзін і так шмат выпрабаванняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Усё мяняецца!! Вы павінны ведаць, колькі бар носячы помпа rail і турбінай і, адпаведна, разлічваецца колькасць паветра, всасываемого ў цыліндры і колькі мг дызельнага паліва, вы можаце надаць, трымаючы afr правільна і адэкватна усе карты, і ВР да новых параметрах......не лёгка, гэта займае шмат гадзін і так шмат выпрабаванняў
    у мяне турбіна giulietta 1.6 jtdm гео фіксаванай(кажуць, што да 2 бар у памяшканні) і помпа 90cv (працуе серыі ў 1600bar) але калі ў вас разблакаваны біт заўсёды будзе абмежавана да 1450 1480 rail, гэта праўда, што вы страціце час, але пасля будзе добра праведзеную працу не думаеш?
    калі вы скажаце мне, якія разлікі трэба зрабіць і якія карты трэба карэктаваць, я принимаюсь за працу
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    у мяне турбіна giulietta 1.6 jtdm гео фіксаванай(кажуць, што да 2 бар у памяшканні) і помпа 90cv (працуе серыі ў 1600bar) але калі ў вас разблакаваны біт заўсёды будзе абмежавана да 1450 1480 rail, гэта праўда, што вы страціце час, але пасля будзе добра праведзеную працу не думаеш?
    калі вы скажаце мне, якія разлікі трэба зрабіць і якія карты трэба карэктаваць, я принимаюсь за працу
    Між тым, вы павінны знайсці ў гэтым выпадку біт абмежаванне ў рампы падняцца да 1600 бар, калі няма, я ведаю, што гонкі памер адразу. Па дадзеных на гэтую машыну ў цябе няма кіравання turbo экю, ні тым больш vgt, але толькі адзін ці два біта абмежаванні prex абсалютнай на калектар, які счытвае датчык. Не ведаю, як ты, аднак, паставілі турбіну з змянянай геаметрыяй, але не мог.кіравання ў ecu. Вы, магчыма, заблякаваны аўкцыён у фіксаваным становішчы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Між тым, вы павінны знайсці ў гэтым выпадку біт абмежаванне ў рампы падняцца да 1600 бар, калі няма, я ведаю, што гонкі памер адразу. Па дадзеных на гэтую машыну ў цябе няма кіравання turbo экю, ні тым больш vgt, але толькі адзін ці два біта абмежаванні prex абсалютнай на калектар, які счытвае датчык. Не ведаю, як ты, аднак, паставілі турбіну з змянянай геаметрыяй, але не мог.кіравання ў ecu. Вы, магчыма, заблякаваны аўкцыён у фіксаваным становішчы?
    турбіна gt1446sz, такім чынам, гэп фіксаваны, складае 105л. з не блытаць з 120 да гео зменнай і пры гэтым у карце ў мяне ўжо падманулі map, перамяшчаючы біты, ад 1500 да 2000, для біт абмежаванне rail у мінулым я спрабаваў, я сліной ціск, але праз некаторы час я даваў памылкі ў дыягностыцы тыпу fuel system перадач няспраўнасць і rail pressure perfomance not ўвазе, або што-то накшталт
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    добра ў гэты перыяд адсутнасць у мяне быў час, каб вучыцца трохі ў карты, і я прыйшоў да гэтага крок, я павялічыў ціск ў рампы да 1600 бар, хоць у дыягназе я заўсёды знаходжу наступныя dtc:
    P1191 Rail Pressure Range/Performance (0) not present
    P1093 Fuel System перадач няспраўнасць (08) not present
    P0100 Mass Air Flow Sensor High Voltage (04) Not Present
    P0107 Booster Pressure Low Pressure (03) Not Present

прыкладаю файл мод і часопісы
    дзе я памыліўся? неабходна адзначыць, што, нягледзячы на загараецца кантрольная лямпа recovery не рэжа (гэта будзе звязана з павелічэннем абмежавальнікі)
    File Allegati Файл Ўкладання
    Алекс

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •