Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 63 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў simonemora Visualizza Messaggio
    Таму што павінны зрабіць дым?
    Пн modificheró таксама час...

У мяне няма падстаў казаць глупства, не паліць нават ноччу, з фарамі, хто за ім стаіць (вы заўважыце адразу).Да і пасля, час ўпырску, дам часопіс....

Што абмежавальнік? Іншыя карты, што вы думаеце?
    Шчыра кажучы, я б мех іншы, то я цябе, напрыклад

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    109
    Давай, мне цікава паглядзець, свой.... калі вы хочаце, змяніць гэта мой апошні мод і, наклаўшы так, я гляджу....

Бачыш? Ніхто не ўмешваецца, таму што, калі ты яшчэ з ориг, перад усімі прафесарамі е......пасля таго, як усе нямыя, як быццам гэта злачынства, прывесці файл у добрае месца.
    Усе гатовыя дапамагчы бліжняму!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Давай, мне цікава паглядзець, свой.... калі вы хочаце, змяніць гэта мой апошні мод і, наклаўшы так, я гляджу....

Бачыш? Ніхто не ўмешваецца, таму што, калі ты яшчэ з ориг, перад усімі прафесарамі е......пасля таго, як усе нямыя, як быццам гэта злачынства, прывесці файл у добрае месца.
    Усе гатовыя дапамагчы бліжняму!!!
    Тады сымон хацеў у цябе спытаць сёе-што так і all адрас 0892c4. затым абмежавальнікі, якія кажу я вам у 0915c4 і 091668 , 09166a гэтыя апошнія два біта, каб прынесці, як усе астатнія, я, як правіла, іх накладваюць на 12800, і я ў камандзе . мой савет тычыцца тэрмінаў, якія мне не вельмі-то яны зроблены добра і з ворсіна ціску ў рампы, я ўбачыў, што абмежавальнік ты ўжо мод. rail знойдзеш у 08f910. зрабіце гэта, і тады паглядзім, яшчэ 2 рэчы

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Болга
    Паведамленні
    109
    0892c4 я бачыў, як мадыфікаваны, так і ў многіх іншых карт, ужо правераных, але, на жаль, я не разумею, што такое

Што абмежавальнікі і, што біт? Там я бачыў ужо зменены на іншыя карты, але, не будучы ўпэўнены, што яны былі, я іх пакінуў.

Часы крычы, там я ўжо змененыя ў парадку soft у апошні мод (наступнай за таго, што я бачыў з 29), што заўтра я затеваю, так як толькі ў рампы паднялі злёгку....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    0892c4 я бачыў, як мадыфікаваны, так і ў многіх іншых карт, ужо правераных, але, на жаль, я не разумею, што такое

Што абмежавальнікі і, што біт? Там я бачыў ужо зменены на іншыя карты, але, не будучы ўпэўнены, што яны былі, я іх пакінуў.

Часы крычы, там я ўжо змененыя ў парадку soft у апошні мод (наступнай за таго, што я бачыў з 29), што заўтра я затеваю, так як толькі ў рампы паднялі злёгку....
    абмежавальнікі дызель, але не памятаю на падставе чаго. час мне не здавалася, я бачыў, павялічыўшыся больш чым на 15%, таму я спытаў, калі я курыў. а паправіць абмежавальнікі фолаў каманды для rail каэфіцыент пераўтварэння 7.51 я не збіраюся больш за 50 бар для выкарыстання кожны дзень. пошты, файл-і тады мы бачым таксама і іншыя рэчы

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Болга
    Паведамленні
    109
    Прабач мяне, Збаўца, я загрузіў я файл няправільна, на якім я рабіў тэсты, пачнем з таго, правільнае сёння: "мод 01 кастрычнік."....Вось чаму ніколі не разумела, навошта пытаецца, калі ён курыў
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Болга
    Паведамленні
    109
    Ты ўжо зразумеў, што б'юся з разлікамі і розныя каэфіцыенты пераўтварэнні, а? hi...hi hi....... help!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Ты ўжо зразумеў, што б'юся з разлікамі і розныя каэфіцыенты пераўтварэнні, а? hi...hi hi....... help!!!
    Сымон не мы. не спяшаецеся і, калі робіш карту, перепроверьте яшчэ раз, што ты памыляешся функцыя капіявання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Сымон не мы. не спяшаецеся і, калі робіш карту, перепроверьте яшчэ раз, што ты памыляешся функцыя капіявання.
    тады я прымацуеце файл зрабіў, за тое, што я ведаю, я лагічна і файл у канчатковым выніку, дайце мне ведаць, як яна ідзе
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Болга
    Паведамленні
    109
    Прывітанне, па-першае, я хачу падзякаваць цябе за цікавасць і за дапамогу, сапраўды дзякуй!

Але абмежавальнікі ў камандзе, так высокія, і нават на высокіх абарачэннях? Turbo, limit turbo і overboost orig? Вядома, я старанна вывучаў і, можа быць, паспрабую рабіць часопіс. У вас цыліндраў?

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •