Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 81 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Вы кінулі мяне... :-(

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    Вы кінулі мяне... :-(
    Карты педаль верныя да пэўнага моманту.. не moddare абаротаў.. не прыбыцце ў 5000rpm..
    Ты так і карту пераўтварэнні нм/iq зразумеў гэта так, што сэнс ёсць.. sbragale, і хай, што ты робіш лепш.. карта нм/iq ўжо разлічана для 100mm3.. так што.. ХАЙ!
    1c4b06 і палоўку не так, egr яшчэ 2 і не тыя, і мод ok.
    1cb922 няправільна.. максімальнае значэнне 10000 і вышэй 280
    1cbcba, што гэта ? Даруй
    Абмежавальнік крутоўнага моманту, вельмі няправільна..
    некаторыя абмежавальнікі iq 100mm3 ок
    1cf3ec няправільна, модынг для 100mm3, а затым выразаць, так? не мае сэнсу.. асабліва я пакінуў у іншы абмежавальнік адразу пасля..
    дасягненняў, хай у
    і ў той жа час у цяперашні час.. прысвечаных астатняе, што ты аблажаўся сярэднявечны!
    Здаецца, больш на руках гэтая карта.. не цалкам ад каго-то і руйнуецца ад цябе.. я памыляюся? (1e1592 таму доказ..)
    Дэталі з файла з нуля і робіш крок за крокам, што так ты нічому не навучыўся і нічога не разумееш..
    на edc16, НЕАБХОДНА ВЫЛІЧЫЦЬ прырашчэння і не зрабіць аснову рэгулявання для таго, каб потым даць дызельнага паліва, як на edc15 (ёсць тыя, хто робіць так..)
    Я спадзяюся, што гэта дапаможа табе зразумець, як навучыцца
    прывітанне
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Карты педаль верныя да пэўнага моманту.. не moddare абаротаў.. не прыбыцце ў 5000rpm..
    Ты так і карту пераўтварэнні нм/iq зразумеў гэта так, што сэнс ёсць.. sbragale, і хай, што ты робіш лепш.. карта нм/iq ўжо разлічана для 100mm3.. так што.. ХАЙ!
    1c4b06 і палоўку не так, egr яшчэ 2 і не тыя, і мод ok.
    1cb922 няправільна.. максімальнае значэнне 10000 і вышэй 280
    1cbcba, што гэта ? Даруй
    Абмежавальнік крутоўнага моманту, вельмі няправільна..
    некаторыя абмежавальнікі iq 100mm3 ок
    1cf3ec няправільна, модынг для 100mm3, а затым выразаць, так? не мае сэнсу.. асабліва я пакінуў у іншы абмежавальнік адразу пасля..
    дасягненняў, хай у
    і ў той жа час у цяперашні час.. прысвечаных астатняе, што ты аблажаўся сярэднявечны!
    Здаецца, больш на руках гэтая карта.. не цалкам ад каго-то і руйнуецца ад цябе.. я памыляюся? (1e1592 таму доказ..)
    Дэталі з файла з нуля і робіш крок за крокам, што так ты нічому не навучыўся і нічога не разумееш..
    на edc16, НЕАБХОДНА ВЫЛІЧЫЦЬ прырашчэння і не зрабіць аснову рэгулявання для таго, каб потым даць дызельнага паліва, як на edc15 (ёсць тыя, хто робіць так..)
    Я спадзяюся, што гэта дапаможа табе зразумець, як навучыцца
    прывітанне
    я спадзяюся, што ты рухаешся ў правільным кірунку

карта неабходная 1CBCBA
    карта неабходная 1CB922
    карта 1CF3EC правільна. Была павялічана на 5%! Карты, абмежавальнік дызельнага паліва, дакладна? Карэкцыя ідзе добра, уключаючы нават карту абмежавальнік наступнай?
    карта 1E1592 што толку? і пакінуць або змяніць? У гэтым выпадку як?
    якое карту пераўтварэнні нм/iq на ecm titanium? які адрас? і як змяніць?

дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702

карта неабходная 1CBCBA
    карта неабходная 1CB922
    карта 1CF3EC правільна. Была павялічана на 5%! Карты, абмежавальнік дызельнага паліва, дакладна? Карэкцыя ідзе добра, уключаючы нават карту абмежавальнік наступнай?

дзякуй
    Абмежавальнікі змяненняў у 2D без працэнт, як вы кажаце, калега r5.. ты павінен зразумець карэляцыю паміж картамі...
    Гэтая педаль з'яўляецца карта, якая мае ў якасці значэнняў па восі Z, нм а прыбываюць на 500 (каэфіцыент 0,1 таму мне здаецца 5000). Ты павінен гэта пакінуць У выглядзе, які ўжо пастаўляе свой IQ..
    Пачынае загружаць карту і зрабіць логі і паглядзім, што ты робіш.. Цябе скідае рэкамендуем выконваць разлікі ў табліцы excel, а не зрабіць задзіракі на %, так як, не маючы памяці, фотаэлектрычных, я сумняваюся, што ты памятаеш, на які ціск у цябе Х-значэнне, па параўнанні з rpm-пакеты і падобнае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Абмежавальнікі змяненняў у 2D без працэнт, як вы кажаце, калега r5.. ты павінен зразумець карэляцыю паміж картамі...
    Гэтая педаль з'яўляецца карта, якая мае ў якасці значэнняў па восі Z, нм а прыбываюць на 500 (каэфіцыент 0,1 таму мне здаецца 5000). Ты павінен гэта пакінуць У выглядзе, які ўжо пастаўляе свой IQ..
    Пачынае загружаць карту і зрабіць логі і паглядзім, што ты робіш.. Цябе скідае рэкамендуем выконваць разлікі ў табліцы excel, а не зрабіць задзіракі на %, так як, не маючы памяці, фотаэлектрычных, я сумняваюся, што ты памятаеш, на які ціск у цябе Х-значэнне, па параўнанні з rpm-пакеты і падобнае...
    Ок. А абмежавальнікі 1CF3EC я рэдагаваць ў 2d. Не ў працэнтах. Ідуць не вельмі добра?
    І ўсё астатняе, што я правільны, ніжэй парады не добра зараз?
    Безумоўна, procederó для градусаў, але, па крайняй меры, я хацеў бы зразумець, калі апошнія выпраўлення, зробленыя ў парадку. І карта 1E1592 я не зразумеў, калі я павінен пакінуць або няма. Дзякуй за цярпенне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

карта неабходная 1CBCBA
    карта неабходная 1CB922

дзякуй
    Але гэта займае так шмат часу, каб зразумець, што абмежавальнікі iq не павялічваецца на працэнт?? Я мм3, і вы павінны ўсталяваць у max iq, якія вы хочаце дасягнуць, але гэта прывядзе да неабходнасці змяняць усё ВР ў мм3 восяў і пералічыць слупкі правільныя восі Z . Вам было рэкамендавана з самага пачатку, крок за крокам працэдуры і паспрабаваць. А калі не хочаце эксперыментаваць, звяртайцеся да анлайн-сэрвіс, і вы купіце карту ўжо зрабіў.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Адправіўся з файла крычы,
    Зняць egr, ўсталяваць, у якой IQ ты клонишь, табе карты педаль, усталюйце Rail і турбонаддувом, і ўсе абмежавальнікі і, не зрабіць іншы паштовы файл.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Адправіўся з файла крычы,
    Зняць egr, ўсталяваць, у якой IQ ты клонишь, табе карты педаль, усталюйце Rail і турбонаддувом, і ўсе абмежавальнікі і, не зрабіць іншы паштовы файл.
    Я зраблю гэта для цябе я прашу, скажы, па меншай меры, калі карты абмежавальнікі 1CF3EC цяпер ідуць добра, і калі ўсё астатняе было добра, правільна і прыгожа.Так я пачынаю разумець логіку, каб перайсці ад нуля.дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я зраблю гэта для цябе я прашу, скажы, па меншай меры, калі карты абмежавальнікі 1CF3EC цяпер ідуць добра, і калі ўсё астатняе было добра, правільна і прыгожа.Так я пачынаю разумець логіку, каб перайсці ад нуля.дзякуй
    Праблема ў тым, што не мае логікі карту так і зрабіў..
    Табе растлумачыць пачатковыя крокі, каб пачаць зарабляць з нуля з палітыкай.

крок 1: вызначыце, на колькі IQ (мм3) хочаш прыехаць базаванне думкі і разлікі, колькі паветра (MAF) з значэнне стехиометрической (14,5:1)
    крок 2: змяніць карту, нм/iq, каб дасягнуць, як вы хочаце, але ў вашым выпадку, калі ў вас 100mm3 так што не трэба чапаць
    крок 3: змяніць карту педаль, каб даць нм, уласцівыя iq патрэбнае
    крок 4: зменіце карту rail ўзмацнення попыту на новага iq
    крок 4: зменіце turbo, каб выканаць новы запыт iq
    крок 5: зменіце ўсе абмежавальнікі iq, rail, турба і яшчэ шмат чаго для таго, каб адпавядаць запыце мод не на %, але дае устаноўленыя значэння на шкале абаротаў у хвіліну, iq або ціск, што гэта.
    крок 6: адключэнне EGR
    Зрабіў гэты пост і вынік.
    Парадак не важны, але ты толькі на крок, каб выканаць..
    У тэорыі divresti таксама аранжыраваць лямбда, але гэта мы бачым, у пазіцыі стаўкі.
    Ваша карта не мае логікі, не ведаеш, на колькі ты хочаш прыехаць і з які ціск ў рампы, вы не падлічылі, нічога, каб усталяваць любыя часы і авансы, так што я envince, што:
    карта зробленая вельмі дрэнна, і ты не можаш сцвярджаць, што бачанне робіць марнаваць час на людзей якім няма чаго рабіць..
    Зрабі крок і пошту вынік, калі вы хочаце, каб дапамагчы, кідае ў ўнітаз гэтую карту і ты робіш крок за крокам.
    Калі не біцца галавой, чым ні чорта не разумееш.. атрымліваць асалоду ад толькі напалову!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    я зрабіў 2 крок 4.. прабач мяне.. маштаб таксама крок за вр карт

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі