выбачайце, вось врі
выбачайце, вось врі
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-03-2014 да 20:30
вы маеце рацыю, я прашу прабачэння
dariuccio не ведаю, калі ты чытаў усе абмеркаванне, але калі паглядзець c son, прыкладзеныя фатаграфіі, і ўсе астатняе, каб змяніць усе добра marelli на пытанне не ведаю і не маю права судзіць, але калі я магу даць вам яшчэ адзін савет, калі вы хочаце лепш паглыбіць на гэтым полі звернецеся да admn, дзе сярод іншага, яны ogranizzando навучанне, evedrai, што многія рэчы вам стануць больш зразумелыя...толькі мой погляд, так...
Прывітанне dariuccio..я гледзячы на карту, гонкі...дык вось...спачатку час ўпырску...вы чыталі ў "p"? d старонак назад?глядзіць добра, вашы змены, і вы ўбачыце, што ? зусім няправільна.Карту педалі, што крытэр вы выкарыстоўвалі?
прывітанне, дзіма, і дзякуй за гатоўнасць? і час, якое выдаткуе для мяне,
я заяўляю, што я ведаю, што гэтую карту ? зроблена ў c....або сабаку проста таму, што калі я зрабіў, я не ведаў, усе
тое, што я ведаю цяпер адносна адлюстраванняў (не ? цяпер ужо многае падрыхтавана, але, чым раней), але машына ідзе недалека педаль добра рэагуе, машына ? яркі і не паліць нічога, і ў гэтым я яшчэ чайнік.
зараз, але я хацеў бы паспрабаваць зрабіць карту больш сур'езнае і зроблена з палітыкай. я хацеў бы высветліць сее-што пра breakpoint і пра тое, як я павінен immaginnare восяў x, y, z на графіку ў 2d
Адрасы, дадзеных раней на абмежавальнік абаротаў нічога не мяняецца, вы не знойдзеце-----
але, у рэшце рэшт ? даведаўся, у якім баку змяніць sti час ўпырску??
Для педалі (абмежавальнік коппи вы ў правільным кірунку праверана, калі апошнія два слупкі 80 e100 load і volore 0 mmotore паскарэння да 3000 абаротаў, калі замест гэтага пастаў значэнне " 0 " у першых 2-х слупкоў, машына не паскарэння прама......
Такім чынам, я бачу, што яшчэ мы кормім сумневы...
Карта часу ўпырску, што прыводзіць да восях?Ціск і IQ..добра...мы глядзім 2d...і паглядзім..кожны выгіб, што гэта азначае?