Старонка 48 з 106 PrimaПерад ... 3846474849505898 ... АпошняеUltima
Вынікі з 471 па 480 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    выбачайце, вось врі
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-03-2014 да 20:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    вы маеце рацыю, я прашу прабачэння

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    115
    dariuccio не ведаю, калі ты чытаў усе абмеркаванне, але калі паглядзець c son, прыкладзеныя фатаграфіі, і ўсе астатняе, каб змяніць усе добра marelli на пытанне не ведаю і не маю права судзіць, але калі я магу даць вам яшчэ адзін савет, калі вы хочаце лепш паглыбіць на гэтым полі звернецеся да admn, дзе сярод іншага, яны ogranizzando навучанне, evedrai, што многія рэчы вам стануць больш зразумелыя...толькі мой погляд, так...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне dariuccio..я гледзячы на карту, гонкі...дык вось...спачатку час ўпырску...вы чыталі ў "p"? d старонак назад?глядзіць добра, вашы змены, і вы ўбачыце, што ? зусім няправільна.Карту педалі, што крытэр вы выкарыстоўвалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    прывітанне, дзіма, і дзякуй за гатоўнасць? і час, якое выдаткуе для мяне,
    я заяўляю, што я ведаю, што гэтую карту ? зроблена ў c....або сабаку проста таму, што калі я зрабіў, я не ведаў, усе
    тое, што я ведаю цяпер адносна адлюстраванняў (не ? цяпер ужо многае падрыхтавана, але, чым раней), але машына ідзе недалека педаль добра рэагуе, машына ? яркі і не паліць нічога, і ў гэтым я яшчэ чайнік.
    зараз, але я хацеў бы паспрабаваць зрабіць карту больш сур'езнае і зроблена з палітыкай. я хацеў бы высветліць сее-што пра breakpoint і пра тое, як я павінен immaginnare восяў x, y, z на графіку ў 2d

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    прывітанне, дзіма, і дзякуй за гатоўнасць? і час, якое выдаткуе для мяне,
    я заяўляю, што я ведаю, што гэтую карту ? зроблена ў c....або сабаку проста таму, што калі я зрабіў, я не ведаў, усе
    тое, што я ведаю цяпер адносна адлюстраванняў (не ? цяпер ужо многае падрыхтавана, але, чым раней), але машына ідзе недалека педаль добра рэагуе, машына ? яркі і не паліць нічога, і ў гэтым я яшчэ чайнік.
    зараз, але я хацеў бы паспрабаваць зрабіць карту больш сур'езнае і зроблена з палітыкай. я хацеў бы высветліць сее-што пра breakpoint і пра тое, як я павінен immaginnare восяў x, y, z на графіку ў 2d

прывітанне...то паглядзіце на некалькі пастоў таму..c0? растлумачана карту часоў я магу сказаць, што па восях у вас Prail і колькасць? дызельнае паліва ўпырскваецца..назад знаходзіцеся фактары пераўтварэнні..На восі Z у вас час ўпырску, выяўленыя ў далярах зша.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Адрасы, дадзеных раней на абмежавальнік абаротаў нічога не мяняецца, вы не знойдзеце-----

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    але, у рэшце рэшт ? даведаўся, у якім баку змяніць sti час ўпырску??

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Для педалі (абмежавальнік коппи вы ў правільным кірунку праверана, калі апошнія два слупкі 80 e100 load і volore 0 mmotore паскарэння да 3000 абаротаў, калі замест гэтага пастаў значэнне " 0 " у першых 2-х слупкоў, машына не паскарэння прама......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Такім чынам, я бачу, што яшчэ мы кормім сумневы...
    Карта часу ўпырску, што прыводзіць да восях?Ціск і IQ..добра...мы глядзім 2d...і паглядзім..кожны выгіб, што гэта азначае?

Старонка 48 з 106 PrimaПерад ... 3846474849505898 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •