Практычна з карту паведамлена ў ECU дакладна ведае, што ці ін'екцыйных. З карты не праінфармаваны аб тым, эбу думае, надаць пэўную колькасць? на дызельнае паліва, але ў рэальнасці? у iq ? іншы
Практычна з карту паведамлена ў ECU дакладна ведае, што ці ін'екцыйных. З карты не праінфармаваны аб тым, эбу думае, надаць пэўную колькасць? на дызельнае паліва, але ў рэальнасці? у iq ? іншы
Прабачце, на жаль, але я ўсе роўна не разумею.
Як зрабіць ECU вядома ці не?
ДЖАНІ
Практычна кажучы, для майго эбу edc16c39, у кіраванні, час ўпырску ў мяне значэння індэксаў x і y ў табліцы, якія лічаць, абаротаў і мм3 дызельнага паліва. Акрамя кручэння на іншай восі мае значэння аж да 70mm3, інфармуючы карту, перайсці ў змена індэксаў, такіх, каб значэння вышэй (што я ведаю 80mm3 і 100mm3) і, адпаведна, у табліцы адпавядаць аб'ему нататкі правільныя значэння для гэтых штук? iq. Практычна, калі я патрабую, каб надаць 80mm3 але табліца часоў inj ? адносна 70mm3 экю павінны выкарыстоўваць гэтыя дні, таму inietter? у любым выпадку 70. Затым вы можаце ці падмануць карту, павялічваючы час inj для 70mm3 або стварыць тэрміны, неабходныя для 80mm3.
Я спадзяюся, што вы не сказалі, што што-то з памылкамі і pi? ясна, можаце.
Ок! затым у карту Праінфармаваны аб тым, ці б вы, напрыклад, змяніць табліцу і адпаведных break point... ці не так?
Тады.... Не ? проста растлумачыць словамі.. Калі ты павялічце час ўпырску з класічным падыходам, напрыклад, карту не ? праінфармаваны аб тым,... Калі вы мне скампіляваць табліцы ўпырску turbo розныя абмежавальнікі iq на столькі, колькі вы хочаце, каб надаць блоку мы гаворым аб карце праінфармаваны аб тым,
Не c'? трэба экран, глядзець у 2D да кожнай карце есць дзве крывыя, якія ўяўляюць ВР табліцы.
Ок, я сяджу перад кампутарам з картай, то я вярнуся ў офіс з пытаннямі, ок?
ДЖАНІ