Есць і іншыя абмежавальнікі, напрыклад, спіс выступоўцаў, што знаходзіцеся пасля карта rail...
Але тое, што абмяжоўвае 1460 бар, павінна быць, гэта тут![]()
Есць і іншыя абмежавальнікі, напрыклад, спіс выступоўцаў, што знаходзіцеся пасля карта rail...
Але тое, што абмяжоўвае 1460 бар, павінна быць, гэта тут![]()
трап пасля карту rail ? абмежавальнік rail ці што? вы заўседы павялічвае на 20%, або як-то інакш?
Я звычайна ўстаю і ўсе. Я не хаджу ў працэнтах...Калі я prefissso x у карту rail, я раблю x таксама абмежавальнік. ? вочы, moddalo ўсе, у адваротным выпадку за крокам, на нізкіх абарачэннях, вы ўсе роўна абмежаваныя![]()
дзякуй, дэні, але што я прапускаю гэты абмежавальнік ? паведаміў rail (трап пасля карту) ідзе падняты ў той жа працэнт, што ўстаю ў
карта rail? апошні curiosit?: гэты абмежавальнік абмяжоўвае, што дакладна, і ў залежнасці ад чаго?
той біт які вы кажаце вышэй, спынюся на 775 абмяжоўвае prex rail ў 1480 годзе, а затым, каб дабрацца да 1600 бар ціск (? прыклад, чаму? было б занадта шмат) я павінен
павысіць 120 балаў той біт ці як?
але не на некалькі шмат.
я, рэгламент дазваляе, я хацеў бы апублікаваць некаторыя каналы corsa c mjet, так што іх можна параўнаць з іншымі mjet, каб зразумець,
лепш, чым перамяшчэнні розных адрасоў
Было б зрабіць усе больш выразна, што калі чалавек
было дэбатаваць на гэтыя адрозненні, і па-ранейшаму крывыя, я думаю, не ўсе роўныя
Залежыць ад карты педаль годзе адмоўных значэнняў