Старонка 43 з 106 PrimaПерад ... 3341424344455393 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 421 да 430 у 1107

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, калі месца маей карце крычы qualquno мне можа дапамагчы вам зразумець, авансы я не магу іх знайсці, і нават калі іх знайшоў essendi з драйвера, мне не зразумець іх qualquno можа мне дапамагчы, так што вы можаце ўсталяваць лепшы час ўпырску?
    файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і ў абмеркаванне уставіць спасылку з нумарам посту

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Усім прывітанне, я пачатковец у мяне lancia y multijet 70cv з рухавіка 95cv і турбіны delta 1.6 120 л. с., фарсункі, змешаныя я чытаў усе абмеркаванне, і спрабаваў ўсе, што вы абмяркоўвалі адзін ад пачатку да канца, пачынаючы з педалі dell праводцы акселератара адлюстроўваецца ўсе назад .....да першага ўдару падманвае адчуванне такое, што гэта ўсе назад, але калі апошнія тры слупкі абаротаў калі ласка, увядзіце значэнне 0 машына не паскарэння ўсей спыняецца ў мета схеме, калі вы робіце таму azzeri першых трох слупкоў машына nn паскарае затым карту неабходна разглядаць па крайняй меры з titanium ..tabbellare ў тым сэнсе, у якім паказана.....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, я пачатковец у мяне lancia y multijet 70cv з рухавіка 95cv і турбіны delta 1.6 120 л. с., фарсункі, змешаныя я чытаў усе абмеркаванне, і спрабаваў ўсе, што вы абмяркоўвалі адзін ад пачатку да канца, пачынаючы з педалі dell праводцы акселератара адлюстроўваецца ўсе назад .....да першага ўдару падманвае адчуванне такое, што гэта ўсе назад, але калі апошнія тры слупкі абаротаў калі ласка, увядзіце значэнне 0 машына не паскарэння ўсей спыняецца ў мета схеме, калі вы робіце таму azzeri першых трох слупкоў машына nn паскарае затым карту неабходна разглядаць па крайняй меры з titanium ..tabbellare ў тым сэнсе, у якім паказана.....
    ? вітаем ваша слайд-шоў у асобным раздзеле "прэзентацыі"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    гэтая дыскусія ? сапраўды цікава, я прачытаў з першага па апошні пост, спрабуюць скарыстацца ўсе карыстальнікі, якія ведаюць мяне і больш
    што яны абмяркоўвалі, каб выведаць адрасы для супастаўлення, думаючы, што гэта былі тыя ж, нават для ecu corsa c 70cv, але ahim? не ? так.
    сапраўды, мяняюцца адрасы, ці я што не зразумеў na бітай?

НАВІЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Тэрыторыі Апавяданні( Генуя)
    Паведамленні
    10
    Вы адрасы змяняюцца, але яны вельмі падобныя, нават у маей panda 70cv адрасы будуць перанесены rispeto на тыя кропкі, але калі пракруціць карту ў 2D li знаходзіцеся.

прывітанне.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    І нармальна, што змяняюцца таксама Swift і 6jf і адрасы мяняюцца

Адрасы розныя карты падобныя

Ps:я ўжо ўявіў
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-03-2014 да 20:14

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Вы верыце, што Dariuccio ен меў на ўвазе розніцу паміж 69 і 75 л.с....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    turbolic скарысталася ў поўным аб'еме мае сумневы, але яны пераехалі шмат або знаходзяцца паблізу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Сын заўседы ў раене...
    Я не да канца зразумеў, калі ў 69cv, проста moddare карту rail з адпаведным абмежавальнікам, і перамесціце трымальнік біт 775. У такім выпадку, той жа біт, ? перад карту rail
    Я няправільна інтэрпрэтаваныя я, то, прашу прабачэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    але гэты, аб якім вы кажаце ? адзіны абмежавальнік rail? ці есць тып lim rail ў функцыі тэмпературы паветра, рухавіка і інш...?

Старонка 43 з 106 PrimaПерад ... 3341424344455393 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •