Стар. 42 з 55 PrimaПерад ... 32404142434452 ... АпошняеUltima
Вынікі з 411 па 420 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    тады добра, спусцімся крыху больш падрабязна, гаворачы аб карце паведамлена, так што час залатых, я раблю некалькі рахункаў, адзіны спосаб, якім мы, каб ведаць, працягласць кутняй dell inj, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці загадзя даць і далека ад prex rail і разліку ў спакоі, праз час inj і абаротаў тэрміну градусаў, я, узброіўшыся ручкай і паперай і прыйшоў да дарэчы пытанне: на тытане госпадзе, калі я памыляюся, 1,9 16V E4, асноўны і вельмі позняя ад 1250 да 3000 аб / мін, усе iq і anticipatissimo ад 3000 з нізкім iq і ўезду дастаткова для сярэдняга высокага iq, ад разважанняў-тэхнічнай практычна я думаю, гэта было зроблена для памяншэння шуму ўзровень шуму і забойства nox ў працэсе гарэння, відавочна, каб атрымаць нешта большае, вы можаце прадбачыць, уніз, мае разлікі, зробленыя (больш або менш дакладныя, чым я думаю) у нас у сярэднім 4-5 градусаў пост inj да ў рэгіене 1250-3000 (у некаторых выпадках 7) і тады, скажам, нават 10 градусаў наперад для нізкіх iq абаротаў вышэй і на пару градусаў для iq больш высокія, і правільна??
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Хлопцы, але 1 можа загадзя ў рэжым прамежкавы?? Ад 1500 да 3000 iq прыкладна 50 і 60 мм3 і, вядома, упадзе да 0.2 да 25 мм3 можа стварыць праблемы? ?
    тады добра, спусцімся крыху больш падрабязна, гаворачы аб карце паведамлена, так што час залатых, я раблю некалькі рахункаў, адзіны спосаб, якім мы, каб ведаць, працягласць кутняй dell inj, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці загадзя даць і далека ад prex rail і разліку ў спакоі, праз час inj і абаротаў тэрміну градусаў, я, узброіўшыся ручкай і паперай і прыйшоў да дарэчы пытанне: на тытане госпадзе, калі я памыляюся, 1,9 16V E4, асноўны і вельмі позняя ад 1250 да 3000 аб / мін, усе iq і anticipatissimo ад 3000 з нізкім iq і ўезду дастаткова для сярэдняга высокага iq, ад разважанняў-тэхнічнай практычна я думаю, гэта было зроблена для памяншэння шуму ўзровень шуму і забойства nox ў працэсе гарэння, відавочна, каб атрымаць нешта большае, вы можаце прадбачыць, уніз, мае разлікі, зробленыя (больш або менш дакладныя, чым я думаю) у нас у сярэднім 4-5 градусаў пост inj да ў рэгіене 1250-3000 (у некаторых выпадках 7) і тады, скажам, нават 10 градусаў наперад для нізкіх iq абаротаў вышэй і на пару градусаў для iq больш высокія, і правільна??
    Вы зусім правільна. На нізкіх абарачэннях крыху градусаў Atdc таксама служаць, каб загрузіць перад турбінай і паставіць ўпырск ў вмт не добра. ? пару градусаў вы можаце даць ім усе без праблем. I 2.0 mjet маючы фарсунак лепш напрыклад крыху больш бліжэй да вмт, але таксама іх можна? палепшыць няшмат.
    У верхнім канцы ўпырску ? часта перад вмт таксама пытанне тармажэння рухавіком ў рэліз. Я апусціў трохі ўсюды пасля 3500 і ўстаў пад. Чакаючы нізкія машыны ? мяняецца дзень і ноч, каб? трэба даць, па меншай меры, 1.5-2 градусаў, каб папярэдзіць адрозненні, для? так як у мяне зараз есць значна больш reattivit? і таму ў гару па вельмі падвескі да 1200 абаротаў рухавік злегку дакранаючыся акселератара, нягледзячы на турбіну, што я падыходжу. Даючы загадзя, вы страціце трохі spool turbo, але гэта пу? усе вырашыць з карты vgt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    такім чынам, практычна ўсе тлумачыць карту падмануў ідзе лепш пад ці над?? для сілы, працягваючы ей tinj і пакідаючы загадзя врз значна больш spool turbo ў ніжнім збіраюцца аднавіць лішак dell загадзя і вышэй, не есць і іншае тлумачэнне?? відавочна, што падманулі не забяспечвае значнае павелічэнне, што вы з абмежавальнікам IQ вышэй, хоць яшчэ і апусціцца...ці не так??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    я лічу, што, між іншым, не варта moddare загадзя, каб iq ніжэй 17,5, а затым ад таго, што я зразумеў, я магу moddare спакойна 17,5 60-х, але і 70 дае 2 градусаў стацыянарныя ад 1250 да 3000?? гэта і ў рэзюмэ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    я лічу, што, між іншым, не варта moddare загадзя, каб iq ніжэй 17,5, а затым ад таго, што я зразумеў, я магу moddare спакойна 17,5 60-х, але і 70 дае 2 градусаў стацыянарныя ад 1250 да 3000?? гэта і ў рэзюмэ
    Чаму? вы кажаце ад 17.5? Я змяніў нават раней. Аднак для таго, карты падманулі, падымаючы час ўпырску, а таксама накіраваць у чарзе да турба справа? ўводзяць павялічваецца больш, чым на mod паведамлена, калі вы ўстаяце дастаткова драйвер хачу і апускаецца вельмі лямбда.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    вы то, відавочна, што яго падманулі значнымі перавагамі ў гэтым сэнсе мы кажам, і прасьцей, таму што я заўважыў, з дыягназам, што, як мінімум, мы практычна 5mm3 дызельнага паліва пасля націску на газ ужо практычна пакінуўшы счаплення, не даць газ падымаецца ў 10-15 мм3 таму я думаю, што гэта не карысна даць загадзя пад гэта колькасць....вядома, я думаю, не, што, я ўпэўнены, вы што параіце??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Хлопцы, але 1 можа загадзя ў рэжым прамежкавы?? Ад 1500 да 3000 iq прыкладна 50 і 60 мм3 і, вядома, упадзе да 0.2 да 25 мм3 можа стварыць праблемы? ?
    вы то, відавочна, што яго падманулі значнымі перавагамі ў гэтым сэнсе мы кажам, і прасьцей, таму што я заўважыў, з дыягназам, што, як мінімум, мы практычна 5mm3 дызельнага паліва пасля націску на газ ужо практычна пакінуўшы счаплення, не даць газ падымаецца ў 10-15 мм3 таму я думаю, што гэта не карысна даць загадзя пад гэта колькасць....вядома, я думаю, не, што, я ўпэўнены, вы што параіце??
    Да мінімуму ўпырску залежыць ад 4mm3 амаль 10mm3, у залежнасці ад таго, цеплы ці халодны. Толькі што ад газу падымаецца, нават у 20 і больш, залежыць ад таго, як вы задалі запыт і лямбда.
    Адзіны спосаб зрабіць усе правільна ? farsi належныя разлікі і ўбачыць, дзе і як павышаць/паніжаць у залежнасці ад таго, што вы хочаце атрымаць.
    Каб мець практычна тыя ж вынікі, карты падманулі, замест гэтага пакладзеце лямбда-0.5 і паглядзець, як ўпырсквае калі ўстаяце, каб добра педалі. Калі вы хочаце, вы можаце нават проста зрабіць больш реактивны, пераключэнне перадач, не мець занадта шмат педалі, ціхія крокі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    тады я зразумеў, scendero у 15 у змяненне авансаў шмат, я іду наперад на выпрабаванні, як гэта рэкамендавана вамі я даю 2 градусаў фіксаваныя загадзя, і цяпер я stocalcolando добра, дзе і як паменшыць на высокіх, вядома, з лямбда-0,5 стехиометрической мега ультра гіпер тлушч, і відавочна, што fumer?, затым я іду ціха, каб гэтыя 2 градусы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    я зрабіў некалькі тэстаў, даючы менавіта 2 градусаў наперад ад 1250 да 3000 ад 15 да 60mm3 відавочна, што ў 70 я не даў, таму што я павышаны да 80 ВР, і таму не можа здагадвацца, ніколі не прачытаць, але я не заўважыў, вялікіх паляпшэнняў, сапраўды, рухавік і больш шумна, і цяжка падняцца абарачэнняў, пасля прайшло 2000 абаротаў ідзе значна лепш, чым да 2600 2800, затым ідзе роўна першы, вядома, хто-небудзь ведае чаму??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Чаму пасля 3000 абаротаў загадзя, канферэнц ўзляцелі ? чаму? вы ўжо? у мяч з rail, які, такім чынам, з гэтага моманту не выйшлі? разам з абаротаў, што дазваляе скараціць час, і калі вы хочаце прадастаўляць такое ж колькасць? у правільны кут, трэба пачаць варыць раней!

Стар. 42 з 55 PrimaПерад ... 32404142434452 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •