Першапачаткова Напісаў
jovandj
тады добра, спусцімся крыху больш падрабязна, гаворачы аб карце паведамлена, так што час залатых, я раблю некалькі рахункаў, адзіны спосаб, якім мы, каб ведаць, працягласць кутняй dell inj, а затым прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці загадзя даць і далека ад prex rail і разліку ў спакоі, праз час inj і абаротаў тэрміну градусаў, я, узброіўшыся ручкай і паперай і прыйшоў да дарэчы пытанне: на тытане госпадзе, калі я памыляюся, 1,9 16V E4, асноўны і вельмі позняя ад 1250 да 3000 аб / мін, усе iq і anticipatissimo ад 3000 з нізкім iq і ўезду дастаткова для сярэдняга высокага iq, ад разважанняў-тэхнічнай практычна я думаю, гэта было зроблена для памяншэння шуму ўзровень шуму і забойства nox ў працэсе гарэння, відавочна, каб атрымаць нешта большае, вы можаце прадбачыць, уніз, мае разлікі, зробленыя (больш або менш дакладныя, чым я думаю) у нас у сярэднім 4-5 градусаў пост inj да ў рэгіене 1250-3000 (у некаторых выпадках 7) і тады, скажам, нават 10 градусаў наперад для нізкіх iq абаротаў вышэй і на пару градусаў для iq больш высокія, і правільна??