Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 35 35

Абмеркаванне: Першая карта multijet

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    не ведаю, ці бачыце вы, і тое, што я спрабую сказаць, але некаторыя рэчы, мне яны таксама былі адмененыя, таму што гэта лічыцца спамам.
    і як стварыць рухавік унутранага згарання без з рэгулярна!...тут сітуацыя тая ж. перад карту ce зусім іншае і не трэба спяшацца.
    тут ніхто не хоча рабіць спам, але і як, калі я вазьму вучня электронікі ў першы год, што нават не ведае, што і станоўчыя і адмоўныя, і папрасіў злучыць яго і чытаў адзін сдвиговый рэгістр на 8 біт, і то правесці ноч, каб запаліць святлодыёд!
    сітуацыя і тое ж, і на форуме, і зрабіў для таго, каб абмяняцца opiononi і шукаць, усе разам, ветліва і цывілізавана рашэнняў і зрабіць так, каб карта без якіх-небудзь асноў, кажучы аб супастаўленні, да гэтага прыехаць цяпер у shwitch эрг-мне здаецца дзіўным.
    мы робім што-то замест.
    я магу перадаць кіраўніцтву важна, каб на аснове апрацоўкі рухавікоў, але перш трэба ведаць іншыя рэчы.
    калі наш сябар замест таго, каб правесці ноч бескарысна важдацца і паставіць значэння на выпадку, тлумачыць нам, што ****llo ведае аб машынах, можа быць, правільны шлях, і пачаць з іх.
    або няма??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    і гэта апошні раз, калі я пішу, то крок на факты,МЫ ЗАСТАЕМСЯ Ў ТЭМЕ, ЯК НАЗВА, БЕЗ АБО OFF TOPIC і ў першую чаргу я звяртаюся да карыстача mustangGT у якім я кажу, што вашыя развагі маглі б таксама пайсці, але кожны з нас нясе адказнасць за свае дзеянні са сваімі сродкамі, і калі хлопец хоча важдацца на блок кіравання з сонцам, інфармацыі або саветаў, якія я даведаўся на адным форуме і без асновы механікі будуць, а капуста на,тут заплюшчваю і не хачу ні па якой прычыне, што тэма пойдзе далей, то роды з бан,вароты ўсе off topic, і блок абмеркавання ТЭМА ЗАЧЫНЕНА.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-10-2016 да 16:31
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    і гэта апошні раз, калі я пішу, то крок на факты,МЫ ЗАСТАЕМСЯ Ў ТЭМЕ, ЯК НАЗВА, БЕЗ АБО OFF TOPIC і ў першую чаргу я звяртаюся да карыстача mustangGT у якім я кажу, што вашыя развагі маглі б таксама пайсці, але кожны з нас нясе адказнасць за свае дзеянні са сваімі сродкамі, і калі хлопец хоча важдацца на блок кіравання з сонцам, інфармацыі або саветаў, якія я даведаўся на адным форуме і без асновы механікі будуць, а капуста на,тут заплюшчваю і не хачу ні па якой прычыне, што тэма пойдзе далей, то роды з бан,касерэс усе off topic, і блок абмеркавання ТЭМА ЗАЧЫНЕНА.
    я не згодны з табой....і твой дом і ты.!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Але ты дэ кока!!!!! Прабач мяне, але гэта было так ясна!!і потым, Калі супярэчліва,спачатку ты кажаш, што сярэдні карыстальнік,эксперт адчувае сябе вышэй,а потым кажаце, што не добра, калі адзін пачатковец, паспрабуйце зрабіць карту..........давай!!! Тады гэта не падыходнае месца, каб паведаміць гэтыя рэчы......і не з'яўляюцца ні сярэдні карыстальнік не дасведчаны.....просты аматар.

Ён не забыўся! &Quot;дом" - гэта ўсё проста трэба ведаць, як паводзіць сябе, каб добрае сужыцьцё!прывітанне...........
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-10-2016 да 16:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    Але ты дэ кока!!!!! Прабач мяне, але гэта было так ясна!!і потым, Калі супярэчліва,спачатку ты кажаш, што сярэдні карыстальнік,эксперт адчувае сябе вышэй,а потым кажаце, што не добра, калі адзін пачатковец, паспрабуйце зрабіць карту..........давай!!! Тады гэта не падыходнае месца, каб паведаміць гэтыя рэчы......і не з'яўляюцца ні сярэдні карыстальнік не дасведчаны.....просты аматар.

Ён не забыўся! &Quot;дом" - гэта ўсё проста трэба ведаць, як паводзіць сябе, каб добрае сужыцьцё!прывітанне...........
    ніякага супярэчнасці.....перачытайце добра.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •