не ведаю, ці бачыце вы, і тое, што я спрабую сказаць, але некаторыя рэчы, мне яны таксама былі адмененыя, таму што гэта лічыцца спамам.
і як стварыць рухавік унутранага згарання без з рэгулярна!...тут сітуацыя тая ж. перад карту ce зусім іншае і не трэба спяшацца.
тут ніхто не хоча рабіць спам, але і як, калі я вазьму вучня электронікі ў першы год, што нават не ведае, што і станоўчыя і адмоўныя, і папрасіў злучыць яго і чытаў адзін сдвиговый рэгістр на 8 біт, і то правесці ноч, каб запаліць святлодыёд!
сітуацыя і тое ж, і на форуме, і зрабіў для таго, каб абмяняцца opiononi і шукаць, усе разам, ветліва і цывілізавана рашэнняў і зрабіць так, каб карта без якіх-небудзь асноў, кажучы аб супастаўленні, да гэтага прыехаць цяпер у shwitch эрг-мне здаецца дзіўным.
мы робім што-то замест.
я магу перадаць кіраўніцтву важна, каб на аснове апрацоўкі рухавікоў, але перш трэба ведаць іншыя рэчы.
калі наш сябар замест таго, каб правесці ноч бескарысна важдацца і паставіць значэння на выпадку, тлумачыць нам, што ****llo ведае аб машынах, можа быць, правільны шлях, і пачаць з іх.
або няма??