Вы....шкада, што вы былі ў выскубанне на нешта само сабой разумеецца, тое, што адзіны шлях выратавання ад bdm, і карыстальніка, які адкрыў пост, вы не зрабілі яго больш жывым, каб сказаць, калі і як ён вырашаецца
Вы....шкада, што вы былі ў выскубанне на нешта само сабой разумеецца, тое, што адзіны шлях выратавання ад bdm, і карыстальніка, які адкрыў пост, вы не зрабілі яго больш жывым, каб сказаць, калі і як ён вырашаецца
[I]прывітанне, хлопцы ёсць, хоць я на выездзе па працы, я вярнуся сёння ўвечары, і заўтра паспрабую зірнуць на fileinviati ад турбадызель 80, але ад памераў ложка, здаецца, у бд, у любым выпадку дзякуй усім
Прабачце за дурны пытанне...
На edc 16,у бд, як вядома, гаворыцца толькі flasch.калі пасля змены або пісаць у бд, адбываецца нейкі збой, гэта хард...
У bdm вы можаце пісаць толькі flash або ce трэба, каб сіла поўнага рэзервовага капіявання..
вы таксама можаце напісаць толькі flash, праблема ўзнікае, што так шмат, каб не сказаць больш, чытанне вырабляецца ў паслядоўнай флэш-памяці не з'яўляюцца поўнымі, так што нават пісаць у bdm нічога не вырашыць, таму рэкамендуецца заўсёды рабіць першае чытанне ў bdm.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Акрамя таго, трэба спадзявацца, што пры запісу з бд, блакавання, не сапсаваныя eprom.
Як eprom, што вы маеце на ўвазе...e2p або flash.
Ды e2p на ўвазе
Ммм у любым выпадку мне здаецца дзіўным, што можа e2p,...
Калі вы будзеце пісаць у бд не ўмешваецца, толькі на флэш?
Гэта здарылася са мной яшчэ, не на edc16c8 але на med9.1.
Так, калі пішаш у бд, напісаць на flash. Але паўтараю, гэта здарылася са мной.
прывітанне, трохі не ў курс маёй сітуацыі, але нічога не змянілася! я спрабаваў звязацца з адміністратарамі сайта,але праблема ў тым, аднавіць ilbackup ў bdm майго ecu