Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 78 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Манро, я цябе паслаў ****, адказаць, як толькі што апісаў, можна.
    Я прачытаўшы ўсе 3 файла і яны ўсе гэтага зрушэння. Цяпер мне прыйдзецца вызначыць функцыі ўсіх зрушэннем і для каталога іх, параўнаць іх і зразумець, спасылкі.
    Дайце мне час і месца, вынікі па меры іх зраблю.
    Я паспрабую вызначыць у C++ на Linux і паглядзець, калі я магу знайсці элементы ў яго зменных.
    Хто-то працаваў з Meucci і ведае, калі яны вызначаны некаторыя аперацыі, як, ці не?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Tranky камплімент мне ваша мужнасць у вырашэнні гэтай праблемы ад смельчакоў ( ці вы ведаеце што-то з праграмавання, а затым-яшчэ раз віншую), я даўно я спрабаваў выкарыстоўваць некаторыя праграмы, тыпу ollydb або ws32dasm для якой-то exe, што я не серыйны і пасля першых падыходаў я думаў " вось я стану стары" таму я пакінуў яго страціць, нават я, як errecinque я, вынікаючы і я чытаў, што IDApro, здаецца, падыходзіць, за тое, што вы хочаце, каб паспрабаваць зрабіць, што сказаць, поспехі, і я спадзяюся, што вы преуспеваете у мэтах

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзякуй сіска,
    я не праграміст і таму, што праграмісты ў 99% няма ў наяўнасці, розуму, пасрэдных і раз'яднаныя.
    Наадварот, я таварыская, дружалюбная і, перш за ўсе, ТРОМБ.. тыя, нават з 3d-бачаць (ghgh).
    Жарты ў бок, дзякуй вам за падтрымку, што, здаецца, na фігня, але я цаню гэта больш, чым шмат ўсмешкі падробленыя.
    Вы падкажыце, а я проста навіны, але вельмі у павольным тэмпе на гэтым тыдні з-за працы на аб'екце (у заказчыка) для размяшчэння ў сеткі.
    Я запампаваў і паспрабаваў Meucci і таму verginamento файл e2p.. проста ў мяне есць час, я выкарыстоўваю яго ў debug, і я бачу, як зрушэнне апрацоўвае, па крайняй меры, пачатак для каталога іх відаць, што есць бясконцасць...
    Я аднаўлю, як толькі пастаўлю рукі на копіі, сумесна манро
    Добры пачатак тыдня, усе
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    трохі аб мікра-edc16c39....https://en.wikipedia.org/wiki/PowerPC_5000#MPC56xx
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Сярод многіх рэчаў, у гэты час я спрабую атрымаць рашэнне ў гэтай тэме.
    Самыя апошнія навіны, якія я ў тым, што працэсар MPC56xx той жа (для Архітэктуры PPC) мабільных прылад.
    Прыкладаю дакумент, які тлумачыць у вельмі складанай формы з практыкаванні, накіраваныя на выканання "hello world" у залежнасці ад яе flags (сцягі аперацый, якія працэсар можа выканаць у мову праграмавання, у якім выкарыстоўваецца, і кожны мова мае свае flags сумяшчальныя.. скажам...).
    Такі працэсар-гэта працэсар, які ўведзены ў працу на bin-файлы, размешчаныя манро, варта вылучыць аперацыі ў розных галінах памяці, якія ў працэсе апрацоўкі ствараюць "функцыі".
    Я спрабую экстрапаляваць гэтыя функцыі, так што вы можаце riprogrammarle але гэта "кровапраліцця", не маючы дакладных табліц зададзены, мама, bosch.
    Barcollo але не выратаванне!
    вось файл ўжо сказаў вышэй..
    MPC5500 і MPC5600.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Сярод многіх рэчаў, у гэты час я спрабую атрымаць рашэнне ў гэтай тэме.
    Самыя апошнія навіны, якія я ў тым, што працэсар MPC56xx той жа (для Архітэктуры PPC) мабільных прылад.
    Прыкладаю дакумент, які тлумачыць у вельмі складанай формы з практыкаванні, накіраваныя на выканання "hello world" у залежнасці ад яе flags (сцягі аперацый, якія працэсар можа выканаць у мову праграмавання, у якім выкарыстоўваецца, і кожны мова мае свае flags сумяшчальныя.. скажам...).
    Такі працэсар-гэта працэсар, які ўведзены ў працу на bin-файлы, размешчаныя манро, варта вылучыць аперацыі ў розных галінах памяці, якія ў працэсе апрацоўкі ствараюць "функцыі".
    Я спрабую экстрапаляваць гэтыя функцыі, так што вы можаце riprogrammarle але гэта "кровапраліцця", не маючы дакладных табліц зададзены, мама, bosch.
    Barcollo але не выратаванне!
    вось файл ўжо сказаў вышэй..
    MPC5500 і MPC5600.rar
    Няма, выбачайце, маленькі OT, але teeee верхавой язды гэтыя рэчы (я бачыў колькі старонак doc дадатак я выратаваў яго і адкласці на пенсію) і вы aggrovigli на ВР, што асел, як я зразумеў? Ты маеш рацыю... ты занадта ТРОМБЫ....канец OT

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Няма, выбачайце, маленькі OT, але teeee верхавой язды гэтыя рэчы (я бачыў колькі старонак doc дадатак я выратаваў яго і адкласці на пенсію) і вы aggrovigli на ВР, што асел, як я зразумеў? Ты маеш рацыю... ты занадта ТРОМБЫ....канец OT
    [АД]
    AHAHAHAHHAHA
    Люблю цябе сябар.
    [/OT]

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Мне ўдалося прагледзець аперацый працэсара для кожнага ІДЭНТЫФІКАТАРА файла (праверана на flash-файл і e2p), але аб'екты былі зашыфраваныя, як звычайна, і не вызначае, што выконвае гэтую функцыю.
    (blasem..parolac..юркните****c)
    Заўтра я адпраўлю вынік, і мы бачым, калі з больш розумы то вы зможаце зразумець лепш.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    брависсимо tranky....есць рэчы, якія, на жаль, не магу зрабіць з-за майго механічнае выманне скажам..
    але, дзякуючы табе, магчыма, мы можам зразумець больш, чым кожны ecu>мікра>eprom...
    вы вялікі..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Ціхі манро
    Вы думаеце, рабіць тое, што трэба ў першую чаргу.
    Мы спадзяемся, што паміж маімі ведамі і вашымі на ECU, мы зможам разблытаць ляжыць скрутак і там мы плануем у ECU, без тармазоў (не колаў, у адваротным выпадку мы crashtest).
    Добры вечар

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •