Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 39 39
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    Карту перадаплаты знойдзена і павінна быць, што ўсе адрас 08999E.
    Адзінае, што мне здаецца дзіўным, што, кантралюючы час і загадзя з разлікаў я зразумеў, што inizione заканчваецца на 30 градусаў перад ВМТ.
    цяпер ці я памыляюся, што-то я ці гэтыя машыны працуюць даволі ранняе.
    ну мы damos дзякуючы backgroop

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    я на семым небе
    цяпер трэба толькі праверыць, калі тое, што я зрабіў, так як цяпер гэта правільна!
    пакідаючы, што мне навучыцца выкарыстоўваць winols з damos
    errecinque мяне там хоча некаторы час, перш чым зразумець усе, калі ў вас есць час, не маглі б вы даць паглядзець, ці справядліва тое, што я сказаў, і нават той ступені inizione!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    я на семым небе
    цяпер трэба толькі праверыць, калі тое, што я зрабіў, так як цяпер гэта правільна!
    пакідаючы, што мне навучыцца выкарыстоўваць winols з damos
    errecinque мяне там хоча некаторы час, перш чым зразумець усе, калі ў вас есць час, не маглі б вы даць паглядзець, ці справядліва тое, што я сказаў, і нават той ступені inizione!
    Я б пабіць мяне з espace і range rover, і я префлоп фтп-натс на марелли ....порт хвілінку цярпення

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    ах, добра, што вам падабацца ў агульным
    вы спакойна! тым часам я спрабую знайсці табліцу расходу фарсунак, так што, магчыма, там страляніна, што-то больш!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Добры дзень, Project, акрамя таго, я вывучаў трохі гэтую ecu хоць у апошні час у мяне зусім не было часу... я даў яму хуткі погляд у крычы гэта Y, і я хацеў бы паказаць, якія карты, што добра ці дрэнна я вызначаю...

0805FC - limit, IQ
    0806FC - limit, IQ
    083228 - limit, IQ
    084B48 - крутоўны момант limit
    084B98 - limit, IQ
    08999E - Prex Rail
    08ABFA - Duration
    08D850 - Lambda
    08E664 - крутоўны момант limit
    08E684 - крутоўны момант limit
    08E6D4 - Lambda
    08E914 - Lambda
    08EB12 - Лямбда?
    08F218 - Prex Rail
    08F4D8 - Prex Rail
    09040E - Driver Wish
    09053E - Driver Wish
    090672 - крутоўны момант limit
    091068 - крутоўны момант limit
    09109A - крутоўны момант limit
    0910E0 - крутоўны момант limit
    091130 - крутоўны момант limit
    0912B8 - крутоўны момант limit
    091B3A - Turbo limit
    091CFE - Turbo limit
    0920D3 - Overboost
    092213 - Overboost
    092976 - Turbo limit
    092C24 - Overboost
    092D64 - Overboost

Можа быць, што ў спешцы, у каго прапусціць або зблытаць якія-небудзь, а затым riguardatele з асцярожнасцю...

Ужо, па меншай меры, што вы не твар змены "інвазівных", вам не трэба пайсці і змяніць... маторы надзейныя, але і аксэсуары, прызначаныя дрэнна... думаюць, што адчуваюць сябе значна ўжо толькі закрыцце EGR...

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Прывітанне alxcrs, дзякуй вялікі, як толькі я магу do зірнуць таксама з damos проста не магу studiarmelo трохі, па-ранейшаму гледзячы на так я бачыў, што вы кажаце, што карту ў 8999E карта prex rail, мне здалося карце SOI, вы можаце праверыць, ласкава?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Добры дзень, project, прабач, але ў апошні час я не вельмі шмат часу... (зараз я ў абедзенны перапынак)...
    А, на самай справе "" быць SOI (і не прэс. rail), але тое, што не пераконвае мяне ў тым, што ў восі чытаю 20478, якія могуць быць 60mm3, у іншым чытаю: 3333, якія могуць быць RPM, але па восі Z (у карту) я чытаю значэння ў дыяпазоне ад 2688 да 640... то есць гэты рухавік працаваў бы з авансаў 42-10 градусаў... мне здаецца шмат...
    Мы спадзяемся, што на думку некаторых гуру, гэтыя ecu!!!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Не хвалюйся, разумею цябе, на самай справе гэта тое, што я пісаў некалькі пастоў таму, зрабіўшы дзве вылічэнняў(тыя, што я ведаю, і я нават не ўпэўнены, што яны правільныя), мне не вельмі ранняе, цяпер у мяне есць damos гэтыя блокі кіравання, як толькі ў мяне будзе час, я паспрабую, каб вывучыць яго і паглядзець, што яны па-за стрэлу!

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    тады, хлопцы, я знайшоў што-то, я прыкладаю малюнак карты, адкрытыя карты, лямбда-выразы, якія павінны быць дапусцім, абмежавальнік дыму, ce біт канвертаваць гэтыя карты ў іншы акенца маленькі, дзе ce-каэфіцыент стехиометрической, цяпер, улічваючы, што гэтыя карты працуюць на лямбда-фактар множання яго на каэфіцыент стехиометрической ад устаноўленых біт вы afr, есць базавая карта і абмежавальнік верхні і адзін ніжні.
    можа быць, можна, як і што?
    у калькулятар ce, доказ таго, што я зрабіў на карце абмежавальнік і сыходзіць у 18, як тое, што мне здаецца праўдападобным.
    цяпер я хацеў бы зразумець, і толькі я магу фару паспрабаваць, калі не зорка, маштаб карты з дапамогай каэфіцыента лямбда, калі проста выправіць біт задыяку стехиометрической, каб мець крокам IQ, а затым, адпаведна, будуць павялічаныя яго разраднік!
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •