Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-33 33

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    прывітанне ўсім,на жаль, я быў у стане толькі некалькі дзен назад, паклаў руку на карту....
    У мяне есць вялікія праблемы пры працы ў 2d,з ecm2000 прымушае мяне бачыць 2d-карты выбар, але і прымушае мяне рабіць esattaente тое, што прымушае мяне рабіць у таблічнай...
    тады я не разумею карты, пасля якога вы спасылаліся,відаць, што драйвер, які выкарыстоўваю, мне не прызнае, даючы яму імя, як і ўсе іншыя...
    я perchiò думаў, што лепш даведацца цяпер, у таблічнай і пасля таго як вы ачысцілі некаторыя іншыя метады выкарыстання, магчыма, я магу паспрабаваць у 2d....
    у сутнасці, я ўнес змены ў асноўных картах і проста...але, каб мець нейкі вынік, як мне?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    і тады я паспрабаваў impostasto, і затым націснуўшы на кнопку працэнт, але не змяняе нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    У 2d трэба націснуць кнопку справа на адрас пачатку і канца зоны рэдагавання. Вы павінны праверыць, ці менавіта 2 зяленыя лініі, якія абмяжоўваюць выбар. Калі змяніць толькі адзін біт, вы атрымаеце толькі адну лінію. У уверсе справа бачыце 2 поля выбару з адрасамі адабраных. Зроблена гэта з клавіш + і - або pg + і pg - змене значэнняў параметраў

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •