Я новы карыстальнік, і я не магу загрузіць фота,пасля ne шукаю ў інтэрнэце, і я пастаўлю спасылку, ок? Але да 80-х паведамленняў, я не магу нічога ўбачыць?
Я новы карыстальнік, і я не магу загрузіць фота,пасля ne шукаю ў інтэрнэце, і я пастаўлю спасылку, ок? Але да 80-х паведамленняў, я не магу нічога ўбачыць?
Няма, што, скажыце мне, калі я магу чытаць яго далей ці не да школы, так як я толькі гэтай і іншы, каб зрабіць практыку?
пачынае адкрыць.. скрынка ecu не кажа нам нічога.. паглядзіце на кампаненты, якія ў вас есць і давайце паглядзім, як можна працаваць! чытанне можна зрабіць, безумоўна. Потым убачыў, што вы не можаце загрузіць файл, праверце, калі ласка, вобразы boot mode пеўня павінны быць у edc15
Andrea1 л я прыему і эбу і як я сказаў раней, я знайшоў кантакты з некалькіх adc16 ад каляровасці і, калі я правільна памятаю, кантакты ў гэтай edc15 толькі 8.каб, калі гэта тычыцца певень у bdm edc15 я не знайшоў нічога,тым больш я не знайшоў надпісы аб тым жа ў раздзеле boot mode-дэль гала. Тады, паўтараю, яны на самых ранніх відаў зброі, і я не хацеў бы, але не знайсці іх...калі, можа быць, хто-то можа праверыць-буду вельмі стане.можа быць, не называе edc 15, але паказана на пеўня? Заўтра з КАМПУТАРА паставіў фота эбу ўнутры.
калі не чытаць паведамленні, гэта бескарысна, па-ранейшаму, як я пісаў у паведамленне 22 edc15 не мае порт BDM, не мае смол зносін, забыліся пра BDM на гэтай ecu, зрабіць працу чыста, dissalda у e2prom на баку ніжэй (гэта займае 3 секунды), а потым вы можаце чытаць пісаць і выкарыстоўваць, як вы хочаце.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
ugoboss, каб рабіць тое, што вы кажаце, што патрэбен программатор тыпу willem правільна?
але калі устаноўленая на аўтамабілі edc15 вы можаце чытаць і пісаць без праблем, правільна?
няма трэба не праграміст, вазьмі і затым вы можаце прачытаць яго і запісаць яе ў школе, таму што гэта e2prom, якая блакуе на лічыльнік , калі ен у машыне ж у вас няма праблем, таму што распазнаецца код, праграміст трэба, калі вы хочаце перапраграмаваць e2prom, каб зрабіць яе цнатлівай, але калі вы хочаце, каб зрабіць на flash.
Ugoboss я заўседы чытаў усе паведамленні, і дзякую вас і ўсіх іншых, якія спрабуюць дапамагчы мне,і толькі, што, чытаючы паведамленне Andrea1 я думаў ці, можа быць, я спадзяваўся, што вы якім-небудзь чынам прачытаць яго без неабходнасці отпаяйте Eprom. Дадам, што яшчэ не маеце чыгуначнага звараныя і, такім чынам, як я разумею, досыць складана, як аперацыя.я яшчэ раз дзякую вас і, як толькі я магу купіць, стану, як вы прапанавалі.
многія кажуць, што, паклаўшы яго ў boot вы можаце яго чытаць, я ніколі там не атрымалася, і, шчыра кажучы, я спачатку отпаяйте, у любым выпадку, калі вы хочаце, я даю вам пін-коды на грэбень, каб паспрабаваць, пін 1-маса, кантакт 4 і 58 харчавання, pin 48 Kline, затым пакладзеце масу на пін № 24 на флэш-прадукты харчавання эбу чакайце 2 секунды і потым здымі масу на flash, у гэтай кропцы павінны быць у бу-mode, і вы павінны чытаць яе, я паўтараю вам, я ніколі там не ўдалося.