Старонка 4 з 18 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 175

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я edc16c39 170cv або мая 120cv заўседы edc16, калі вы хочаце.
    Адна 16 іншая 8v.
    Як лепш з'ехаць?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Калі для вас не з'яўляецца праблемай, мая edc16c добра? Гэта адзін delta 1.6 multijet, на якой я магу зрабіць тэст.ці вы кажаце

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Па мне, так усё ў парадку
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Lancia Delta 1,6-120 л. з.-з абмен aut-0281014750-1037400393_Flash.rar хлопцы, гэта файл ўзяў ад мяне пад экзамен,адкрыць з дапамогай і г. Д. вы заўважыце, што не можа знайсці драйверы для прагляду карт,але я, параўноўваючы гэты файл з іншымі загружаныя з базы дадзеных, аб нашым паважаным форуме я знайшла яшчэ адзін, ідэнтычны, які і г. д. знайсці драйверы,таму я ўсталяваць гэты драйвер для прагляду карт майго...(я спадзяюся, што я б зрабіў што-небудзь дакладнае, улічваючы, што, праводзячы абодва файла ў 2d не маюць ніякага значэння ) драйвер, які я выкарыстоўваю, называецца "LANCIA DELTA 1600 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 120CV E5" "D235_509" на практыцы першы 1600mjt 120 коней у спісе.
    Ад таго, дзе мы хочам пачаць цяпер?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я пачну з тлумачэння афрыкі беднай/багатай што як я зразумеў павінен стаяць на 14.7 (afr=паветра/паліва), каб быць дакладным, але з допускам 0.5 прыкладна.
    Худы быў вышэй за 15
    Багаты пад 13
    Гэта значыць зрабіць пераўтварэнні з міліграм у мм3 з каэфіцыент 0.85.
    Цяпер, як гэта зрабіць з карты, адкрытай xo я не ўмею..
    Трэба тлумачэнне, пітную, хто ведае..

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    tranky, але як зразумець, колькі ты вкалываешь?у частцы рабіць часопіс,карту, як вы разумееце, як?я гэтага яшчэ не зразумеў...я, здаецца, зразумеў, што ў edc16 значэння выяўленыя ў запыце крутоўнага моманту, а затым ньютана, якія або канвертаваць іх у заяўцы колькасць паліва (тып у карты, педалі)...я дзе-то чытаў, што для пераўтварэння з nw ў мм3 варта падзяліць на 5 цябе атрымліваецца?як riguara afr я чытала нават я, тыя ж прэтэнзіі, але я ведаю не больш, аднак, калі я не ведаю, разлічыць суму я не магу перайсці да справаздач аат afr ў вас інфармацыя аб гэтым?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Іосіф, я пакуль не магу спампаваць ...размешчаныя на мега і працуем разам... Калі можна вядома..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Калі мне крокі толькі на ПК, паглядзім, што рабіць.... Я, пачынаючы з карты, педалі... Колькасць дызельнага паліва запыт у мм3 ў залежнасці ад нагрузкі (педаль).

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Ад таго, наколькі я зразумеў, колькасць дызельнага паліва гэта вызначыць, калі ў ВР, што ў за межамі карты, што я не ведаю, якія яшчэ. Тыпу той педалі вы максімальны попыт на ВР, той і больш малы не впрысните.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Цалкам дакладна..
    Аднак, хлопцы..давайце зробім гэта з экрана, і карту перад...ВР знойдзеш іх, перад самай карце... - тыя дзве крывыя першай карце..
    Калі вы паглядзіце адрас у шаснаццатковым фармаце, вы разумееце, што, перш значэння карты сапраўдны ёсць ВР, якія маюць два значэння ў залежнасці ад даўжыні карты ..напрыклад 16x16, 8x8 і г. д. і г. д...

Старонка 4 з 18 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •