Я edc16c39 170cv або мая 120cv заўседы edc16, калі вы хочаце.
Адна 16 іншая 8v.
Як лепш з'ехаць?
Я edc16c39 170cv або мая 120cv заўседы edc16, калі вы хочаце.
Адна 16 іншая 8v.
Як лепш з'ехаць?
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Калі для вас не з'яўляецца праблемай, мая edc16c добра? Гэта адзін delta 1.6 multijet, на якой я магу зрабіць тэст.ці вы кажаце
Па мне, так усё ў парадку
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Lancia Delta 1,6-120 л. з.-з абмен aut-0281014750-1037400393_Flash.rar хлопцы, гэта файл ўзяў ад мяне пад экзамен,адкрыць з дапамогай і г. Д. вы заўважыце, што не можа знайсці драйверы для прагляду карт,але я, параўноўваючы гэты файл з іншымі загружаныя з базы дадзеных, аб нашым паважаным форуме я знайшла яшчэ адзін, ідэнтычны, які і г. д. знайсці драйверы,таму я ўсталяваць гэты драйвер для прагляду карт майго...(я спадзяюся, што я б зрабіў што-небудзь дакладнае, улічваючы, што, праводзячы абодва файла ў 2d не маюць ніякага значэння ) драйвер, які я выкарыстоўваю, называецца "LANCIA DELTA 1600 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 120CV E5" "D235_509" на практыцы першы 1600mjt 120 коней у спісе.
Ад таго, дзе мы хочам пачаць цяпер?
Я пачну з тлумачэння афрыкі беднай/багатай што як я зразумеў павінен стаяць на 14.7 (afr=паветра/паліва), каб быць дакладным, але з допускам 0.5 прыкладна.
Худы быў вышэй за 15
Багаты пад 13
Гэта значыць зрабіць пераўтварэнні з міліграм у мм3 з каэфіцыент 0.85.
Цяпер, як гэта зрабіць з карты, адкрытай xo я не ўмею..
Трэба тлумачэнне, пітную, хто ведае..
tranky, але як зразумець, колькі ты вкалываешь?у частцы рабіць часопіс,карту, як вы разумееце, як?я гэтага яшчэ не зразумеў...я, здаецца, зразумеў, што ў edc16 значэння выяўленыя ў запыце крутоўнага моманту, а затым ньютана, якія або канвертаваць іх у заяўцы колькасць паліва (тып у карты, педалі)...я дзе-то чытаў, што для пераўтварэння з nw ў мм3 варта падзяліць на 5 цябе атрымліваецца?як riguara afr я чытала нават я, тыя ж прэтэнзіі, але я ведаю не больш, аднак, калі я не ведаю, разлічыць суму я не магу перайсці да справаздач аат afr ў вас інфармацыя аб гэтым?
Іосіф, я пакуль не магу спампаваць ...размешчаныя на мега і працуем разам... Калі можна вядома..
Калі мне крокі толькі на ПК, паглядзім, што рабіць.... Я, пачынаючы з карты, педалі... Колькасць дызельнага паліва запыт у мм3 ў залежнасці ад нагрузкі (педаль).
Ад таго, наколькі я зразумеў, колькасць дызельнага паліва гэта вызначыць, калі ў ВР, што ў за межамі карты, што я не ведаю, якія яшчэ. Тыпу той педалі вы максімальны попыт на ВР, той і больш малы не впрысните.
Цалкам дакладна..
Аднак, хлопцы..давайце зробім гэта з экрана, і карту перад...ВР знойдзеш іх, перад самай карце... - тыя дзве крывыя першай карце..
Калі вы паглядзіце адрас у шаснаццатковым фармаце, вы разумееце, што, перш значэння карты сапраўдны ёсць ВР, якія маюць два значэння ў залежнасці ад даўжыні карты ..напрыклад 16x16, 8x8 і г. д. і г. д...