Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 47 31-40

Абмеркаванне: абрэзаць файл

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    на самай справе, калі вы адрэзалі раней і захаваны ў 1 мб , і вы атрымаеце тое, ад 2 мб.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Гэта ок, але я вам трэба? змяніць тое, ад 1mega, я думаю, і тады прыйдзецца? вярнуць яго 2mega, каб перапісаць яго,.....? гэта, што мы не разумеем!

Як прывяду яго ў зыходным памеры?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Не, калі напісаць з mpps трэба пісаць то, 1 мега, калі ўсе напісаць з mpps трэба змяніць, і напісаць тое, ад 2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў ecuboost Visualizza Messaggio
    Не, калі напісаць з mpps трэба пісаць то, 1 мега, калі ўсе напісаць з mpps трэба змяніць, і напісаць тое, ад 2
    прывітанне ecuboost але я хацеў сказаць, файл 2 мб, залежыць з якой інструмент павінен пісаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    ...............і што я зразумеў!

? пытанне....на другі дзень я чытаў GPabarth першай серыі me7.... з galloV2, і я даў файл ад 869Kb і змяніць яго з Тытанам я адрэзаў і прынес у 832Kb, калі прама цяпер мне пісаць, я магу пісаць тое, ад 832Kb або спачатку я павінен riallungarlo?
    і калі ВЫ, як і з тым, што я павінен стаміліся?

Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    З Mpps файлы рэжуць толькі для ecu marelli Mjt версіі 75 90 л. з., а для старых mjt 6jf і 6f3 70cv могуць быць прачытаны і запісаны спакойна.. певень 1260 таму толькі 70cv mjt 6jf і 6f3 у k-line, а з mpps вы робіце ўсе, для версій marelli mjt2 75 і 90cv вы можаце толькі пісаць правільна выразаць, але не чытаў..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    з mpps версіі marelli 75/90 л. з файла ад 2 мб павінны быць скарочаныя да 1 мб для запісу....я заўседы рэкамендую для рэзервовага bdm.....mpps, загорнутыя назад' dud.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    прабачце, я даўно, у мяне была праблема з Gpunto 75cv і загрузіць карту з mpps вы ? блакавання ecu, для рэзкі я выкарыстаў метад, апісаны ад Giarrasma што-то не спрацавала, і машына не ездзіла-й?,вам ? gi? здарылася?
    для аднаўлення экю я павінен быў прывесці вашу машыну ад майго сябра, які ў bdm перапісаў файл крычы, што было ў яго, і машына ? зламаны
    ці можаце вы сказаць мне, чаму

НАВІЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў ігар Visualizza Messaggio
    прабачце, я даўно, у мяне была праблема з Gpunto 75cv і загрузіць карту з mpps вы ? блакавання ecu, для рэзкі я выкарыстаў метад, апісаны ад Giarrasma што-то не спрацавала, і машына не ездзіла-й?,вам ? gi? здарылася?
    для аднаўлення экю я павінен быў прывесці вашу машыну ад майго сябра, які ў bdm перапісаў файл крычы, што было ў яго, і машына ? зламаны
    ці можаце вы сказаць мне, чаму?
    метад, які даў вам Giarras ? правільна !! калі ecu ? пасадзілі прычын можа быць шмат ! напрыклад, ваш ardware, або якасць дрэннае, або
    напружанне батарэі ? ўпала ніжэй 11 вольт або кампутара, нестабільнай/забітыя і інш....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    на жаль, я спрабаваў, але не больш? файлы, каб вы адчулі гл. прабачце

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні