Тое ж значэнне, як карта ў 147 Ducati Corse, я думаю, што ісці далей з турбінай серыі не так зручна для працягласці аднаго і таго ж, хоць я думаю, што 159 горы крыху іншы варыянт.
Тое ж значэнне, як карта ў 147 Ducati Corse, я думаю, што ісці далей з турбінай серыі не так зручна для працягласці аднаго і таго ж, хоць я думаю, што 159 горы крыху іншы варыянт.
Турбіна ў 159 ? досыць далікатны, і не любіць piccate 1,6 бар.
Я раблю трохі тэстаў, але сення, на жаль, ваш кампутар мае вы вырашылі перайсці да лепшай жыцця; затым я выйшаў без дыягназу. Давяраючы значэння ложак на манометр на прыборнай панэлі.
Я думаю, што вам трэба? апусціце валасы дызель і турба.
Можа быць, 85mm3 з turbo stock трохі tantini.
Вы ўпэўненыя, што значэнне Нм я атрымліваю ў tot колаў, але толькі ва ўмовах максімальнага ціску на педаль газу, відавочна, не ў любых умовах, будучы абмежавальнік ? максімальны мяжа, магчыма, што я не маю на ўвазе пераадолець. Можа быць, я тлумачу дрэнна, але тое, што я хацеў сказаць ? што, калі гіпотэза даю, што да 4000 абаротаў, педаль газу націснутая на 100%, я хачу, як максімальны крутоўны момант 360 Нм, я іду затым, каб убачыць табліцу пераўтварэння пара/дызельнае паліва, і гэта паказвае мне, што для гэтага значэння колькасць? для ін'екцый для здагадкі ? 70mm3 сетэр? абмежавальнік паліва, напрыклад, у 70,5 мм3 такім чынам, што гэта на самай справе я впрысните ўсе справа? дызельнага паліва, якія я ставіла як мэта.
Вы ўпэўненыя, што вы, уклаўшы 85mm3? Я кажу вам гэта, чаму? калі часы карту "працягласць" разлічаны да 80mm3 як гэта адбываецца ў edc16c8, у рэальнасці? для запытаў, акрамя 80mm3 карту вяртанне значэння ў мікрасекунд заўседы роўныя і супадаюць з часам 80mm3 таму на практыцы ? як быццам есць дадатковы абмежавальнік, які блакуе да 80. Я не ведаю, калі зразумела. Так што, мне 85 мм3 мне здаецца, так шмат, я я пачаў бы з абмежаваннем-й? нізкім (напрыклад, 75, а затым я паспрабую, каб расці паступова.
Вы ўпэўненыя, што вы, уклаўшы 85mm3? Я кажу вам гэта, чаму? калі часы карту "працягласць" разлічаны да 80mm3 як гэта адбываецца ў edc16c8, у рэальнасці? для запытаў, акрамя 80mm3 карту вяртанне значэння ў мікрасекунд заўседы роўныя і супадаюць з часам 80mm3 таму на практыцы ? як быццам есць дадатковы абмежавальнік, які блакуе да 80. Я не ведаю, калі зразумела. Так што, мне 85 мм3 мне здаецца, так шмат, я я пачаў бы з абмежаваннем-й? нізкім (напрыклад, 75, а затым я паспрабую, каб расці паступова.
Прывітанне.
Я падняў абмежавальнік дызель ад 77 да 85 мм3.
Апошні тэст, які я зрабіў з дыягназам нападу, даў мне ў якасці значэння 85,33 мм3 паліва, як справы? максімальная ўводзяць.
Але, як сказаў раней, можа быць, я занадта шмат кампанентаў на складзе.
Нават калі не вы ? ніколі планшэт з газам.
Паспрабуйце прамежкавае значэнне паміж 77 і 85, напрыклад, 81.
Я апусціў turbo і абмежавальнікамі.
Затым я зірнуў на карту педаль.
Сення паспрабую з дыягназам звязана.
Як справы? дызель, я хацеў трымаць яе ў 85mm3 як максімальнае значэнне.
Я павінен паспрабаваць, нават авансаў некалькі, з тымі, што я раней курыў трохі поўнай нагрузкі.
Авансы, якія вы раней тое былі не тыя, ori, былі ўжо? зменены? Мне ведае? што з 85mm3 і ціску turbo зніжаны, fumosit? не самыя лепшыя. Прабачце, пытанне, але на 4000 аб у цяперашні час, як ? устанавіў крутоўны момант limiter і ціску турба?