Старонка 4 з 34 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі з 31 па 40 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Скончыў чытаць!!!! я павінен быў пакласці абавязацельства!!!!
    Я калі ласка, разабрацца, чаму ? было дададзена, што выснова ў канцы..не мае нічога агульнага з усей тлумачэнне.. і я павінен сказаць, што калі ў вас есць невялікая колькасць перадавых гэтым свеце, вы разумееце, спакойна там? што хоча сказаць..яны выдатна стасуюцца з тым, што я кажу..
    Ciccio вы памятаеце прыклад, які я зрабіў адзін атмасферны дызель? варта зусім дынамічныя логікі нагрузкі паліва і запальвання.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ок, тады растлумачце мне стратэгію ўпырску cr edc16 паміж pre-main і пасля ін'екцый, як вы б fasare ін'екцый у адпаведнасці з прымальнымі цісках ў камеры згарання і тэмператур, якія не закранаюць аб'емны ккд рухавіка... чытаючы гэты дакумент, я задаў сабе шмат пытанняў.. для мяне праходзяць у рахунку некалькі зменных.. на дызель вы можаце сабе дазволіць шмат набліжэння, але не ? сказаў, што робяць добра..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    праблема ? ціск ўнутры цыліндру....і кропка

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,
    цалкам згодны, але я ведаю, ciccio, а ? добры хлопец..
    манро таму вельмі добра размяшчаць ўпэўненыя, documneti.. усе, хлопцы, ingamba!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    цалкам згодны, але я ведаю, ciccio, а ? добры хлопец..
    манро таму вельмі добра размяшчаць ўпэўненыя, documneti.. усе, хлопцы, ingamba!!!

калі менавіта для гэтага я і ciccio мы ведаем адзін аднаго ў твар яму ніхто не крануў заслугі толькі дробныя сваркі на форумах легка вырашальныя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    кіраўнік зачынена ... я тут, каб даведацца ад людзей, якія маюць такі вопыт.. мае даследаванні ўжо завершаны, прывядзе мяне да аналізу праблемы, з appoccio, магчыма, занадта тэарэтычны, чым практычны ... мой стыль адказу ? толькі прымусіць людзей задумацца і стымуляваць абмеркаванне, задаючы пытанні, якія могуць дапамагчы вам разважаць...зменіцца? стаўленне

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я прашу прабачэння, з манро і ўсе, каму я мог бы даць ўражанне непавагу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    па маім сціплым меркаванні, калі вы робіце карту soft ок, але калі ен заходзіць крыху далей і дызельнае паліва, вы павінны дакрануцца да іх, каб спаліць усе, і, каб знізіць нават ледзь-ледзь усе egt

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    але есць і правільны спосаб, каб змяніць іх? ці перла менш c'? разлік, што вы можаце? рабіць???я заўседы дзівіўся, як умяшацца sugl'авансаў,і для гэтага я хацеў спытаць,бачылі, што ен кажа,выкажам здагадку мы, ін'екцыі 60mm3 дызельнага паліва (час адкрыцця фарсунак ў мілісекундах, каб 795us і загадзя, крычы ? у 21? перад вмт, як вы f? ведаеце, у градусах колькі доўжыцца ін'екцыі??і асабліва, калі б я хацеў павялічыць час ўпырску на 10% у выніку чаго адкрыцце фарсункі на 874,5 зша, каб пазбегнуць ўводзіць па-за часу як я магу пералічыць загадзя??

Старонка 4 з 34 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •