Першапачаткова Напісаў
msport (exil77grande)
хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,