паспрабуйце moddare і нічога не мяняецца, нават fumosit?, для мяне 068006 што-то тыпу ціску turbo мэты (recovery ? месца 1,78) і
068266 што-то звязана з масай всасываемого паветра ў залежнасці ад prex
паспрабуйце moddare і нічога не мяняецца, нават fumosit?, для мяне 068006 што-то тыпу ціску turbo мэты (recovery ? месца 1,78) і
068266 што-то звязана з масай всасываемого паветра ў залежнасці ад prex
У egr R5 працягвае стаяць у гаражы.....я не тып матацыкла дарожнага руху на эндуро...ідзе новая БЭТА-250 ЗАВОД пасля 5 KTM. Аў ІТАЛІЯ
Я ок, окDariuccio але карты, лямбда-выразы, як вы moddate? павышэнне або decrementate? чаму? я decrementandole ( яны ўпалі на 3%), папярэджваю, павелічэнне fumosit?... трэба рабіць часопіс і дадзеныя на рукі, каб зрабіць правільныя высновы
![]()
карты 68006 і 68266 павінны быць менавіта лямбда
у прынцыпе гэта важна ? другі (які пазначаецца як лямбда высокім iq)
у х у нас маса всасываемого паветра ў мг, y кручэння, і z, з каэфіцыент пераўтварэння 0,001302 ў нас суадносіны паветра/паліва
калі мы хочам павялічыць дызель значэнне z складае зменшылася
я яшчэ не спрабаваў дакранацца гэтыя, проста мой сябар, які мяне марская свінка есць час, і я таксама імкнуся з дыягназам
карту 68226 прымаючы значэнне вышэй па восі z мы 1781 памнажаецца на 0,001302 таму 2,31, мне здаецца, не зусім яшчэ afr.
у чым? каэфіцыент пераўтварэння масы всасываемого паветра (1781)? мне здаецца, ціск турбо. могуць быць карты з напругай map і maf?
але як яны змаглі пераўтварыць значэння па восі z?
Торетто карту лямбда voui сказаць, што адразу пасля карты педаль? я даў да 15% і 20% - да высокім і паліць ? прымальна, але яшчэ не
я, здараецца, добра
Я ў поўнымя, як я ўжо казаў-й? я паменшыў гэтыя карты на 3% (як я і зрабіў драйвер winols ad hoc, і ў мяне памяншаецца толькі зоны з меншым значэннем, г. зн. пры высокіх нагрузках) і я паўтараю, fumosit? ? павялічана (ps у мяне gp 75
як толькі я хвіліна падключыць да elm і я часопіс да і пасля змены гэтых карт
Няма Dariuccio я не маю на ўвазе абмежавальнік крутоўнага моманту ў f. у temp. вадкасці (тое, адразу пасля педалі, ahim? нават я разумею, як работ, так як ? у функцыі тэмператур, "дзіўныя"? як я ўжо казаў-й? на секунду мне ? карту важна, каб даць пі? дызель, не абавязкова марнаваць час ўпырску).... але карты, аб якіх вы кажаце (68006 і 68226 ),
вы паглядзіце на гэтыя карты на файл пункту 70cv? крывыя з боку break маюць значэння больш
гэта я заўважыў, але marelli, калі яны рэбус, замест блокаў кіравання атрымлівалі грошы ў жж... не ведаю, як, ніколі гэтай розніцы.. адзінае меркаванне, якое прыходзіць мне ? што, будучы без лямбда-зонда будзе спасылка? у якой-то іншы параметр ? так ? розныя... то бог!!