-
Не, не ? што ? карта 16x15 16 біт і змяшчае ўсе значэння (у раене цэнтр IQ) і знаходзіцца пасля карту дызель
Тады вы павінны таксама змяніць SVBL (single value boost limit)cio? адно значэнне boost раскладзе, якое заўседы можна знайсці на карце
я табе сказаў, што з ecm не робіце нічога
-
Я спадзяюся, што знайшоў гэта, я думаю, тое, што вы мелі на ўвазе
абмежавальнік iq.jpg
Цяпер мне прыйдзецца зразумець, Svbl ? правільна папярэдні
-
вельмі добра ў рэшце рэшт, ты бачыў, што ты зрабіў
-
hhahaaha
добры настаўнік.. Практычна то абмежавальнік не дазваляе мне даць колькасць IQ значэнне, але мяне абмяжоўвае. такім чынам, я магу павялічыць карту IQ, ці я магу даць значэння p? pi? высокія шукаеце comunqeu не ісці пад гэтыя значэння?
-
вы таксама можаце рэдагаваць 2d-яму можна даць максімум 15%...знешні выгляд помніка
-
няма вы павінны даваць значэння вышэй IQ, калі нагрузкі на winols вы ўбачыце, што значэння яшчэ ў арыгінальнай карце, затым, калі ўстаяце тыя, ваша машына далека? полымя. дзякуй, настаўнік ahaahah
-
усе больш і больш? вялікі помнік ідзе!
Я глядзеў limit арыгінальныя і ў многіх кропках pi? высокія пакідаючы іх на арыгінальныя. тыя 15%, то прырост такі ж? або рост толькі там, дзе гэта неабходна?
-
тады ты не зразумеў, эбу вам дар? гэтыя 10 мг больш, толькі калі падніміце абмежавальнікі
-
Або
я быў там думаць трохі часу. Учора ноччу ўжо занадта шмат дадзеных і шмат стомленасці.. :/ вярнуўшыся, і я карту перад паўторна праверыць, і я бачу, што ен сыходзіць з
-
Абмежавальнікі я іх падняў да 15%. Вы кажаце, такім чынам, я павінен таксама шукаць svbl ці я не магу выправіць?я ricontrollando p? і, спрабуючы аналізаваць яго з winols.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума