затым help вы яго атрымалі, толькі запампаваўшы версію official на сайце.. ?? растлумачце, ну я не зразумеў
затым help вы яго атрымалі, толькі запампаваўшы версію official на сайце.. ?? растлумачце, ну я не зразумеў
файлы help, безумоўна, есць ва ўсіх версіях, якія вы купляеце клон, проста не абнаўляюцца ці як ? здарылася са мной на нямецкай мове.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Файлы help, які есць у версіях клон сапраўдныя на колькасць пратаколаў па гэтай версіі клона ? бескарысна мець help абноўлены сення, а калі ты палова? з пратаколаў ўзор.
я згодны ў поўным аб'еме, што лепш мець арыгінальныя файлы з паказанняў віртуальных, якія служаць вельмі!!!!!
Якія належаць мець віртуальныя файлы, але што-то больш? важна ? мець пратакол адмыкнутая. Як, напрыклад, з сервера вы можаце спампаваць help, каб зрабіць новыя bmw f20 з k-tag, але з k-tag кітайцаў нават з 2.06 ў вас есць амаль усе размытыя. Гэта ? недахоп тых, хто працуе з клонамі.
Прабачце мае невуцтва, але для таго, каб спампаваць даведкі з сайта alien, проста зарэгіструйцеся, ці вы павінны мець па крайняй меры адзін іх інтэрфэйсам?
Я не ведаю, ці працуе ен яшчэ, але проста, што вы спампоўваеце версію 1.75 k люкс і без інструмента, падлучанага загружаць help, што вы хочаце.
ПРЫВІТАННЕ
У МЯНЕ ПРАБЛЕМЫ З KESS V2
Хто-небудзь ведае, чаму не мяне значна больш выбару лініі ( K-LINE, CAN )
Прывітанне
Я ніколі не дарую гэта першы раз, калі я пішу гэта, я не ведаю сабе правільнае месца
Мяне завуць Вінчэнца Cuv
Гэта не было маім намерам прадставіцца так дрэнна мне вельмі ШКАДА
ПРАБАЧЦЕ МЯНЕ