Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40-42 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    фарсункі захоўваюцца ў e2prom няма ў flash, таму перапісаць файл не мае сэнсу, вынікае, што ен зрабіў для чытання ў bdm, і перапісаць тое вырашыць.
    але калі ў яго не было рэзервовага капіявання арыгінала, як гэта было перапісаць файл e2p?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    І адзінае рашэнне!
    Але тады коды фарсунак для кожнага цыліндру, што прымушае цябе бачыць дыягназ, перш чым чытаць файл не падыходзіць, калі вы страціце кадоўкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Прыйшоў у гэтую тэму, каб ведаць, калі хто-небудзь ведае рашэнне, як гэта можа здарыцца таксама і іншыя страты кадоўкі.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я не ? ніколі не здаралася, але я думаю, што калі вы прыкметы коды фарсунак, што вы d? дыягностыка чытання і запісы flash а калі ў вас праблемы з іх ricodifichi заўседы з дапамогай дыягностыкі.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    [QUOTE=rehan;118931]
    Citazione Першапачаткова Напісаў rehan Visualizza Messaggio
    добры дзень, у мяне такая ж праблема, роўна і машыны і тып эбу роўна я ад рукі ў каго-то, каб saltarci з-за , я толькі чытання флэш-таму што ен прачытаны ад дыягнастычнага раздыма, і я не ведаю, як па мне, са мной і здарылася, магчыма, таму што машына пераходзіць у рэжым эканомікі праз некаторы час, можа быць, за тое, ці пеўнік, які не працуе больш, bn прама цяпер дзякуй
    Я ведаю, што ў вас вялікая праблема. Не маючы bk ў bdm вашага ecu я лічу, што адзінае рашэнне-гэта паспрабаваць з абсталяваннем спецыфікацыі peugeot, але чакае хто-то больш вопытны мяне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    5
    прывітанне я крыху назад, па-ранейшаму, але што б bk ў bdm дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Было б рэзервовае капіраванне ecu чытаць па bdm, з дапамогай смол, прысутных на ecu адкрытым.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    5
    практычна пасля запісу мне ўдалося зрабіць кадаваньне фарсунак, але пасля averl зрабіў мне гэты жарт, але я не разумею, чаму "яблык" зроблена з каня, другі раз я ўжо зразумеў, нават раней, заўседы з пеўнік на fiat scudo жа рухавік і той жа блок кіравання, але як вырашыць тады хлопец, што было гэтай праблемы, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    я вырашыў з lexia, таму што ecu страціў камплектацыі з telecaricamento кіраўніцтва

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    5
    прывітанне andrew64 дзякуй, што адказалі мне, я мог бы сказаць, як я павінен рабіць, таму што я, а я lexia grz, калі дасце прамой

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •