Edit: я спытаў 530? уключаючы дастаўку з-за змены працэсара і кланаванне
Cos? ? цяжка, па меншай меры, ведаць, прозвішча або фірма была лепш, усе роўна дзякуй у любым выпадку![]()
Edit: я спытаў 530? уключаючы дастаўку з-за змены працэсара і кланаванне
Cos? ? цяжка, па меншай меры, ведаць, прозвішча або фірма была лепш, усе роўна дзякуй у любым выпадку![]()
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-08-2014 да 18:47
вы, як я думаў, дзякуй вялікі, я тым часам я звязаўся з вамі па ***** некалькі фірмаў, якія робяць бетону, у прыватнасці, у рыме, таму, а таксама clonazioni паглядзім, што адказваюць
Ну.. Калі вы можаце даць мне кантакт **** выдалены вы ніколі не ведаеце, я рэзерв
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 27-08-2014 да 22:37
edc17 толькі экскурсійнае....obd максімальна вы можаце чытаць файл, але пры запісу блока ? гарантавана
да 2009 года яны могуць чытаць і пісаць, то версіі з 2010 года з tprot не чытаюць больш? каб праз паслядоўны порт, але ўсе роўна не хапае, таму што новы cmd можа іх прачытаць праз паслядоўны порт
вы правільна met? 2009 годзе antituning то толькі ў школе,толькі што я чуў, аўтамабіль 2008 года даходы ў дылерскіх праблемы і абноўлены ecu з antituning....паколькі не ведаю, як гэта можна ўбачыць, калі c'? antituning ці не, я іду на ўпэўнены, і я магу экскурсійнае....вядома, я заўседы чытаю вашы парады, і, калі ен мне патрэбны ne трымаю кошт
Больш таго, tprot ? рэалізаваная пасля абнаўлення sw..... Не тычыцца l hw