добрай раніцы, хлопцы, я чытаў вашы дыскусіі,я заяўляю, мець mpps v13 і выкарыстоўваць яго ў асноўным на bmw з 2003 па 2010 год ,я хачу даведацца, якая праграма больш падыходзіць для перапрызначэння...
добрай раніцы, хлопцы, я чытаў вашы дыскусіі,я заяўляю, мець mpps v13 і выкарыстоўваць яго ў асноўным на bmw з 2003 па 2010 год ,я хачу даведацца, якая праграма больш падыходзіць для перапрызначэння...
і вы давяраеце, каб зрабіць bmw з mpps?![]()
рэальная праблема ў mpps, што ен хоча яшчэ блок харчавання стабілізаваных добра,калі ў вас есць гэта вы на коні,у адваротным выпадку гэта ****![]()
з mms v13 bmw EDC16c35 не законы на ўсей тэрыторыі, але асабліва, калі вы ідзяце ў пісьмовай форме адказваць на запыты і шэсць f.....або вочы..
Але гэта жыцце, пражытае ці чулі?
то асабіста я не жыў, але ўсе тыя, што мы спрабавалі, кажуць, усе ж есць тое, што блакуе на запіс. таму я думаю, што гэта рэальная рэч...
Ок, ідзем contrologia відавочна, тое, што я спрабаваў я што EDC16C39 чытае і піша без праблем, давайце пагаворым аб chroma, brera, etc.. да 2012 года.
Гэта не я хачу сказаць, што не мае праблемы з C35. Bmw edc16-c31 зроблена 3 серыі.
аднак было б глядзець. І зразумець, што робіць і чаго не робіць. Таму што "логіка" у гэтых ecu нелагічна было б зрабіць за 39 нават менш 35 і 31.
Я на EDC16C39 і EDC15C7 з mpps клон не праблема.
пратаколы важныя, то новыя версіі ecu не падтрымліваюцца адаптарам, або, магчыма, не маюць убудаваных усе, але толькі большасць.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !