спрабаваў, як вы кажаце sportknight але не выходзіць, заўседы ў працы, і мы таксама змянілі турбіна
спрабаваў, як вы кажаце sportknight але не выходзіць, заўседы ў працы, і мы таксама змянілі турбіна
але нават з турбінай новы?
знайшоў праблему...рэгулеўка клапана перепускного клапана зрушаны і турбіна сліны амаль у 3 бар....заменена турбіна, я маю на ўвазе..., што ен упершыню геаметрыі ясна заблакаваная
на edc15, па меншай меры edc15c7 альфа 147 8v есць таксама два SVBL (Single value boost limit) вызначае ціск АБСАЛЮТНАЕ і АДНОСНАЕ ціск, да якога паведаміць аб няспраўнасці.
гэтай абсалютнай ? адкалібраваць на 2500, якая адносіцца да 1500.
Я думаю, што на EDC16, так жа
на edc16 проста гуляць з абмежавальнікамі ціску, звязаныя з карты turbo,gi? выпрабаванні,яму, верагодна, было памылкай, чаму? перавышала абмежавальнікі
Хлопцы, я проста паспрабаваў падняць мінімум, але не працуе на жаль...Пасля таго, як месца файла, каб, калі магчыма, я памыліўся я ці не...
прывітанне metropolis то не fuziona мод, гэта карта для мінімуму?
паштовы файл, які мы даем паглядзець.
пошту файл, я змог падняць да 900 зваротаў
Вось арыгінальны файл...мяне цікавіць яго каля 1000 max 1100 аб
файл ori выдалены, вы памятаеце, што файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і ў розных абмеркаваннях уставіць спасылку з нумарам посту
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-08-2014 да 14:17