Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 31-40

Абмеркаванне: edc 16c39

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі файл без fap вы зрабілі гэта з ecusafe яго, што ен працуе.
    ecusafe балюча шмат рэчаў, але ўсе edc16c39 "f"?
    для драйвера, не магу табе дапамагчы, чаму? я не выкарыстоўваю ecm2001 але выкарыстанне ecm titanium, а вадзіцелі яны розныя

калі вы хочаце карту мой савет ? знаходзіць вас у сеткі ecm titanium 1.61, і пачаць сваю карту з той.
    безумоўна, іх драйвер у вас

затым мы табе
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Дзякуй вешчуноў , titanium 1.61 я знайшоў і запампаваў, але я id няправільна і не ведаючы, як вырашыць, я хацеў, каб паспрабаваць з ecm 6.3 .. гэты дыск адсутнічае прыносіць мне дарогі .. я спрабаваў стварыць дыск, але не памылка, прыкмета таго, што ваш дыск ? дата і дрэнна ..
    вы файл зрабіў з ecusafe, але я не ўпэўнены, што вы праверылі .. дзякуй ..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    не c'? трэба кантраляваць,кажу табе па вопыту, файлы зробленыя з cusafe на edc16c39 групы fiat працуюць.
    для ecm titanium, калі ен просіць ID ? версія няправільная.у сетцы есць версіі, якія не патрабуюць якіх-небудзь id і адпраўляюцца без праблем
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Дзякуй, я пастараюся, каб убачыць, калі я знаходжу soft працуе ..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    заўтра я павінен зрабіць stilo 1.9 120 коней, толькі што я зрабіў вы размясцілі файлы ori і mod, cos? вы можаце даць нам вочы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Дзякуй, вельмі добры .. мне было б карысна таксама дыск? .. няма, калі не разумее нічога ..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    aridaie....шукалі ў версіі 1.61, што вы на месцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    я запампаваў 4 .. яны funzionase !!! пачатак фламастэры? што залежыць ад пк .. але спроба не катаванне ..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Прывітанне я замяніў fap правай трубе. не маючы часу, каб вывучыць карты і звязаныя з імі я загрузіў зыходны файл без fap і egr зачынены . Калі пачынаеце пісаць карціну, інструменты, гучыць і мне папярэджанне " памылка esp, не маецца " гучыць 2 разы, але я не памятаю + другое паведамленне .
    Я уключыў яго, здаецца, мае мінімум + ніжэй, чым раней, або ? мае ўражанне . Тады я паспрабаваў гэты файл знайшоў у сеткі ,нават пры гэтым, калі пачынае пісаць карціну інструментаў гучыць і мне 2 памылкі . але c'? дзіўны шум ад выхлапных газаў, як вібрацыя, што я не зразумеў, дзе . потым я паставіў арыгінальны файл зменены без fap і egr зачынены, чым раней . я заўседы адны і тыя ж памылкі з панэлі прыбораў . ? што-то нармальнае, што мне ад гэтых памылак ?? не быўшы, вядома, не выйшаў, каб паспрабаваць аўтамабіль, вібрацыя, якую я адчуваў з змененым файлам, цяпер не адчуваю . Дзякуй .
    Апошні раз рэдагавалася patrik2; у 30-09-2012 01:52

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы ? нармальна, што ў запісе ад тых памылак. У маей bmw, калі ен піша мне, выходзіць індыкатар "service" і жоўты трохкутнік небяспекі

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •