Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-34 34 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanuele54 Visualizza Messaggio
    Проста 256 на дзве карты, у адваротным выпадку, то гэта залежыць ад таго, колькі карт вы хочаце ўсталяваць c'? тых, хто нават чатыры, я іх два....
    ...і пасля гэтага кажаш нам, як зрабіць switcharle??... А што вы выкарыстоўвалі? Схема?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    прывітанне,

гэтыя спасылкі не паставіць тых, хто ПРАДАЕ........ (калі адміністратары тады я, згаджаюцца з тым, што месца, дзе можна знайсці матэрыял), што вырашае праблему з чатырма грошы!

Dual Eprom-Map

Dual Eprom-Map дазваляе ўсталяваць на ECU дзве карты кіравання рухавіком розныя.

? можна наладзіць Dual Eprom-Map, каб выкарыстоўваць два eprom па-рознаму, або замяніць чым арыгінал з памер двухмесны з дапамогай праграмнага забеспячэння ў камплекце.

сумяшчальны з усімі eprom сем'яў: 27Cxx, 28Cxx, 28F400, 29F400

уваходзяць у камплект пастаўкі

1x Dual Eprom-Map

1x Перамыкач

1x Toggle Copper Carbon Look

1x wire провад wrapping

1x праграмнае Забеспячэнне і Інструкцыі па ўсталеўцы

задаволеныя?

ciiaaaoooo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanuele54 Visualizza Messaggio
    прывітанне,

гэтыя спасылкі не паставіць тых, хто ПРАДАЕ........ (калі адміністратары тады я, згаджаюцца з тым, што месца, дзе можна знайсці матэрыял), што вырашае праблему з чатырма грошы!

Dual Eprom-Map

Dual Eprom-Map дазваляе ўсталяваць на ECU дзве карты кіравання рухавіком розныя.

? можна наладзіць Dual Eprom-Map, каб выкарыстоўваць два eprom па-рознаму, або замяніць чым арыгінал з памер двухмесны з дапамогай праграмнага забеспячэння ў камплекце.

сумяшчальны з усімі eprom сем'яў: 27Cxx, 28Cxx, 28F400, 29F400

уваходзяць у камплект пастаўкі

1x Dual Eprom-Map

1x Перамыкач

1x Toggle Copper Carbon Look

1x wire провад wrapping

1x праграмнае Забеспячэнне і Інструкцыі па ўсталеўцы

задаволеныя?

ciiaaaoooo
    Так, я ведаю, ужо?.... але я ведаю, што людзі нават не купіў... фактычна паставіўшы маса кантактаў і накладання eprom (у дадзеным выпадку 3 або чатыры) з просты перамыкач 1-2-3-4, ? атрымалася.....але не кажаце мне, як.....занадта шмат старых рэчаў
    выдаткаў практычна нуль

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    не ўдаючыся ў падрабязнасці прынцыпу ? гэта: проста пакладзеце eprom здольнасцямі? двухмесны і калегі масы або пастаяннага току ў MSB, у залежнасці ад таго, калі вам патрэбна першая або другая карта. На практыцы спатрэбяцца таксама некалькі рэзістараў і кандэнсатараў, але прынцып ? тое.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •