Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 56 31-40

Абмеркаванне: карты асноўных

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Дзякуй magi1984 цяпер мне проста неабходна паспрабаваць і навучыцца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    аднак ecm 2001 годзе ў якасці іменаў дадзеных з розных карт, пакідае настолькі жадаць лепшага...магчыма, было б лепш, каб навучыцца адрозніваць гэтыя блаславеныя восяў x,y,z ў 2d толькі, што мая праблема ? што я ніколі не змагу зразумець яшчэ акки

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Тое ж самае, нават для m'?,акрамя некаторых карт, іншых я не магу іх распазнаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    У EDC15 часцей есьць (глядзіце ў 2D), 2 рампы, і на кожнай есць розныя break.
    Калі, напрыклад, l' ultimo break мае дзесятковы значэнне 13500 можа быць ціск у чыгуначныя магістралі
    калі мае значэнне 6000 можа быць дызель (IQ)
    калі мае значэнне 2000 можа быць ціск турбо
    калі мае значэнне 1000 можа быць становішча педалі %.
    калі мае значэнне, або 9000 10000 і 10500 могуць быць мг паветра.
    l' - вось кручэння, як правіла ? першы палет і вы прызнаеце, легка.

І потым трэба навучыцца форма крывых розных карт:
    Карту дыму (ін'екцыі parzializzato ecm) мае форму зуб'яў пілы;
    Карта часу ўпырску, ен прызнае, што ен пандусамі, вялікімі, якія памяншаюць залезці шэсць колаў.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    У EDC15 часцей есьць (глядзіце ў 2D), 2 рампы, і на кожнай есць розныя break.
    Калі, напрыклад, l' ultimo break мае дзесятковы значэнне 13500 можа быць ціск у чыгуначныя магістралі
    калі мае значэнне 6000 можа быць дызель (IQ)
    калі мае значэнне 2000 можа быць ціск турбо
    калі мае значэнне 1000 можа быць становішча педалі %.
    калі мае значэнне, або 9000 10000 і 10500 могуць быць мг паветра.
    l' - вось кручэння, як правіла ? першы палет і вы прызнаеце, легка.

І потым трэба навучыцца форма крывых розных карт:
    Карту дыму (ін'екцыі parzializzato ecm) мае форму зуб'яў пілы;
    Карта часу ўпырску, ен прызнае, што ен пандусамі, вялікімі, якія памяншаюць залезці шэсць колаў.
    lupak дзякуй за ваша тлумачэнне? гэта ? звычайны "pappina", што вы propina нас, пачаткоўцаў, не ў крыўду ?!!
    факт ? што для таго, каб пачаць moddare дату, карту, што гэта можа быць ці не ? менавіта большую частку жыцця...
    акрамя таго, карты маюць амаль усе крывыя "пилообразной", то становіцца як шукаць іголку ў стозе сена, нават, чаму? шмат разоў на некаторых breack есць значэння inconprensibili, якія, магчыма, будуць ператвораныя ў якія-то дзіўныя фактар, што інжынеры bosch паставілі іх правільна, каб ўскладніць ўсе яшчэ р? рэчы...
    затым вы зразумееце, што ? р? латарэя....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 04-10-2012 ў 13:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне манро, глядзіце, што я пачатковец як і вы, і калі я напісаў, што я напісаў ? чаму? я блукаў некаторы час, каб усе форумы і спрабую зразумець што-тое; я магу таксама пісаць дзярмо так я ўбачыў, што не спрацоўвае ні адзін эксперт не выправіць тое, што я пішу гэты пост ? амаль, толькі пачаткоўцаў.
    Я заўважыў, што ў furum замежнікаў, там вы знойдзеце шмат інфармацыі, а ў тых італьянскіх спецыялістаў, яны трохі выцягнулі ў саступіць інфармацыі.
    Тое, што я напісаў раней ? плод-гадоў, месяцаў, шукаць інфармацыю, і я падзяліўся з вамі .
    Так, калі гэты форум можа быць карысная, хто-то з вопытам, мы ўсе рады.

Для таго, зубоў sega спампаваць мой крычы, што c'? у іншым пасце : навучальны Матэрыял для пачаткоўцаў
    з ecm, знайсці драйвер ўпырску parzializzato( што ? карту пароў) паглядзіце ў 2D, паглядзіце на break point восяў; і тады вы падключыце яго нават без драйвераў .

Я, напрыклад, я не зразумеў, карту ecm : ін'екцыі, карэкцыя і што ?, што такое восі і як карту.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Прывітанне манро, глядзіце, што я пачатковец як і вы, і калі я напісаў, што я напісаў ? чаму? я блукаў некаторы час, каб усе форумы і спрабую зразумець што-тое; я магу таксама пісаць дзярмо так я ўбачыў, што не спрацоўвае ні адзін эксперт не выправіць тое, што я пішу гэты пост ? амаль, толькі пачаткоўцаў.
    Я заўважыў, што ў furum замежнікаў, там вы знойдзеце шмат інфармацыі, а ў тых італьянскіх спецыялістаў, яны трохі выцягнулі ў саступіць інфармацыі.
    Тое, што я напісаў раней ? плод-гадоў, месяцаў, шукаць інфармацыю, і я падзяліўся з вамі .
    Так, калі гэты форум можа быць карысная, хто-то з вопытам, мы ўсе рады.
    Для таго, зубоў sega спампаваць мой крычы, што c'? у іншым пасце : навучальны Матэрыял для пачаткоўцаў
    з ecm, знайсці драйвер ўпырску parzializzato( што ? карту пароў) паглядзіце ў 2D, паглядзіце на break point восяў; і тады вы падключыце яго нават без драйвераў .
    Я, напрыклад, я не зразумеў, карту ecm : ін'екцыі, карэкцыя і што ?, што такое восі і як карту.
    я не думаю, што менавіта ў гэтым форуме спецыялісты не даюць інфармацыі, сапраўды, я лічу, што ен вельмі багаты каштоўнай інфармацыі, але я бачу, што пачаткоўцы сцвярджаюць, што ўсе больш і больш, і ніколі не бываюць шчаслівыя, нават калі на практыцы яны пераказваюць,акрамя таго, заключаны ці не ўмешваецца, ніхто не можа таксама залежаць ад таго, хто або пытанне, і незразумела, ці вы penza-рознаму, і г.д. і да т.п. такім чынам, вы не заўседы ўсе пучок травы
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я не думаю, што менавіта ў гэтым форуме спецыялісты не даюць інфармацыі, сапраўды, я лічу, што ен вельмі багаты каштоўнай інфармацыі, але я бачу, што пачаткоўцы сцвярджаюць, што ўсе больш і больш, і ніколі не бываюць шчаслівыя, нават калі на практыцы яны пераказваюць,акрамя таго, заключаны ці не ўмешваецца, ніхто не можа таксама залежаць ад таго, хто або пытанне, і незразумела, ці вы penza-рознаму, і г.д. і да т.п. такім чынам, вы не заўседы ўсе пучок травы
    msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
    так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
    пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 04-10-2012 ў 23:11

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
    так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
    пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....

Слухаць тут ніхто не можа дазволіць сабе звярнуцца ў лічку і сказаць вам, я раблю гэта,я раблю, каб малы або вы пішаце, звяжыцеся са мной у личке, чаму? калі па мне, я не разумею, я sbatto па-за,ачысцілі гэты форум прадастаўляе сэрвіс files on line так, хто трэба ne можа скарыстацца, але для ўсіх, хто хоча зразумець, хто адкрыў пост, зроблены пытанні і атрымалі адказы, што мала або шмат, што яны ўжо што-небудзь добрае,тым больш у гэтым форуме есць некалькі паведамленняў, у якім можна ўзяць, напрыклад, цяпер я не разумею, калі, па-твойму, я павінен зрабіць відэа курс і паставіць яго тут,не параўнальны гэты форум з іншымі, чаму? у адваротным выпадку я рэкамендую frequentarne іншыя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    Слухаць тут ніхто не можа дазволіць сабе звярнуцца ў лічку і сказаць вам, я раблю гэта,я раблю, каб малы або вы пішаце, звяжыцеся са мной у личке, чаму? калі па мне, я не разумею, я sbatto па-за,ачысцілі гэты форум прадастаўляе сэрвіс files on line так, хто трэба ne можа скарыстацца, але для ўсіх, хто хоча зразумець, хто адкрыў пост, зроблены пытанні і атрымалі адказы, што мала або шмат, што яны ўжо што-небудзь добрае,тым больш у гэтым форуме есць некалькі паведамленняў, у якім можна ўзяць, напрыклад, цяпер я не разумею, калі, па-твойму, я павінен зрабіць відэа курс і паставіць яго тут,не параўнальны гэты форум з іншымі, чаму? у адваротным выпадку я рэкамендую frequentarne іншыя.
    я st? толькі esternando мае думкі, хто вы, то можа быць згодны ці не з гэтым мне не змяняе жыцце, чаму? дакладна ? мае думкі

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •