Калі вы купіць прама зараз клон пастаўляецца з ksuite v2.06, я не ведаю, колькі пратаколаў больш, калі-але хто ж купіць прама цяпер з кітая, прыходзіць з ksuite v2.06
Калі вы купіць прама зараз клон пастаўляецца з ksuite v2.06, я не ведаю, колькі пратаколаў больш, калі-але хто ж купіць прама цяпер з кітая, прыходзіць з ksuite v2.06
хлопцы, на жаль, толькі на які ? атрымалася паспрабаваць k 2.06?
версія 2.06 гняздо з кітая я ведаю, што працуе, канечне, але было б нядрэнна абнавіць наш 1.89
я чытаў толькі цяпер абмеркаванне, я купіў, я-2.06 у кітаі.... і запэўніваю вас, што ? проста прыгожы і добры падман..... ? вы ksuite 2.06, але з прашыўка dell' інтэрфейс ідэнтычныя, да 3.099, я ведаю, што афіцыйная версія ksuite 2.04 мае fw 4.030..... так па мне, калі трэба змяніць прашыўку працэсара..... мы робім вельмі мала, абнаўлення!!!
магу таксама дадаць, што ў пакаванні яны паслалі мяне таксама кампакт-дыск з 1.89 :/
Вы для? калі вы заўважылі, існуюць сайты, якія прадаюць kess 2.06 з прашыўкай 3.xx і яшчэ з 4.xx
у раздзеле info мой FW і 5.001, што азначае, што і вышэй, нават калі вы не купілі зараз?
я спытаў прадаўца, які прадае тое, з прашыўкай 3.xx і сказаў мне, што працуе з 2.06, але няма новых пратаколаў, было б цікава ведаць, калі з 4.хх пратаколы былі актыўныя, але ведаць, калі сапраўды працаваць.