Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 35 35

Абмеркаванне: Ж атака на форум

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    асабіста я думаю, што прамовы, якія ен тварыў sportknight на меритократии я v? parrecchio у генія...
    вы, магчыма, стымуляваць пэўны тып паводзін,што ўжо на форуме ? шырока ўзялі ў мадэлі, але я думаю гэтага не дастаткова,прымушаючы яго стаць звычайнай практыкай....
    cio? для абанентаў, якія не дапамагаюць, нічога на форуме, вы маглі б ажыццявіць свайго роду "паступовае паніжэнне", да выдаленне, калі неабходна, а для тых, хто ў любым выпадку на форуме ? больш актыўным, і дапамогу або інфармацыя ў адпаведнасці са сваімі здольнасцямі? можа "узнагарод", магчыма, з якой-то рэйтынг або можа....
    cio? замест таго, каб заставацца "карыстальнік" мы з сколкава? тым, хто паводзіць сябе пэўным чынам, каб ", каб зрабіць кар'еру" на форуме, калі хочаце...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Усе гэтыя размовы, меритократии і іншае і нічога, усе служаць, калі ў канцы есць хто-тое, што кантралюе ўсе. Admin можа таксама кіраваць першым у гэтым так у цяперашні час, але, калі ая arriver? мець значны паток наведвальнікаў і, такім чынам, надпісы, як вы ацэньваеце ўсе??? мы хацелі б хто-то, што з раніцы да вечара, не кіравала усе гэта, і я не думаю, admin яны ўсе гэта час ******.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    з прамовай, што і я, вы маглі б таксама садзейнічаць у іншых мадэратараў і стварыць штат супрацоўнікаў, якія avvicendevolmente dia руку адміністратара і супрацоўнічаць адзін з адным і іх.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я accrodo з blackwolf, хлопцы паступова форум расце і замест таго, каб стаяць за сяды рэчы, мы можам абяцаць больш на форуме, каб зрабіць яго ўсе больш і больш багаты для ўсіх, вядома, відавочна, што мы ў любым выпадку праверыць, хто ніжэй, а хто не, і на самай справе ад deglassati і гэта таксама дакладна, што не толькі мы лічым, неабходна, дадамо яшчэ мадэратары лепей, каб даць нам руку, і пазбягаць таго, што некаторыя ўжо робяць іх c.....,пяро манро я richiamarti хехехе, таму што правілы не чытаў ты добра на самай справе, пасля сярэдняга карыстальніка, і есць яшчэ адна катэгорыя найбольш цяжка дасягнуць, што я ствараю, яна ўжо прыгожая sodisfazione.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    зараз я збіраюся яшчэ раз перачытаць правілы....
    гэты "гатэль", а таксама ai сярэдняга карыстальніка, я sar? абышлі або забыліся....

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •