Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 43 31-40

Абмеркаванне: galletto v53 і windows 7

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    23
    Выснова, ніхто не хоча вывесці блаславіў рашэньне, каб я v53 на seven? І' na каросты працаваць з іп? пк :|

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не ? што ніхто не хоча выцягнуць, рашэнне ез, але не ? грамадскай, у тым сэнсе, што мала яго, і, каб прымусіць яе працаваць мы хочам controcodice ўжываецца ў id ты пк, натуральна ўсе ? за дадатковую плату.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    будзе цікава і мне
    я rifarmi пк і цяпер я толькі ў Windows 7
    help me!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    я з v54 я страціў усе надзеі... 64 біт губляецца, і шчыра знайсці нейкі accrocchio, каб зрабіць гэта турбуе мяне.... хто ведае, што адбываецца, то ў праграмаванні!!!! перайсці давяраць ! цяпер мае адзінае рашэнне і гэта яшчэ xp....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, праблемы, якія можна вырашыць, я памятаю, што мы госці на форуме, спытаеце all' Admin, калі можна, адкрыйце канкрэтнай пасады і патрабаванні да іх прадастаўляюцца для тых, хто можа? карысць...Я растлумачу лепш, чым складаць карысныя паведамленні......часу і наведвальнасці і камунальныя паслугі? для форуму........ Я гатовая дапамагчы пачаткоўцам.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    скажам, зрабіць падзел і ўстаноўкі xp будзе рашэнне больш хуткае, што я знайшоў, і таму, што існуюць іншыя праграмы, якія патрабуюць xp. для windows xp, bastno 10 гб профіль, не так шмат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Я бачу, што шмат просіце і працягвайце прасіць дазволу, і ніхто не бярэ на сябе ініцыятыву, што я апісаў вышэй, мабыць, вы зацікаўлены мець sw, без вірусаў, выкарыстоўваць яго на рускую і з чарговай даты..... даступныя, каб дапамагчы, але не зрабіць працу за Вас....відавочна, мой унесак ? паркоўка.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, праблемы, якія можна вырашыць, я памятаю, што мы госці на форуме, спытаеце all' Admin, калі можна, адкрыйце канкрэтнай пасады і патрабаванні да іх прадастаўляюцца для тых, хто можа? карысць...Я растлумачу лепш, чым складаць карысныя паведамленні......часу і наведвальнасці і камунальныя паслугі? для форуму........ Я гатовая дапамагчы пачаткоўцам.....
    дзякуючы запалу рухавікі для вашага зайшла я асцярожна даведацца, ці магу я цяпер што тычыцца мяне, спытаць адміністратара, калі ўсе гэта possibbile падзяліцца з усімі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    16
    калі вы ўсталюеце virtual box ў win7 64 круціце xp і probblema вырашана, я зрабіў выбар у карысць гэтага рашэння-за таго, што winols не працуе на win7 64 bit

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў renz ў y Visualizza Messaggio
    калі вы ўсталюеце virtual box ў win7 64 круціце xp і probblema вырашана, я зрабіў выбар у карысць гэтага рашэння-за таго, што winols не працуе на win7 64 bit
    ... мне не здаецца, што winols не працуе на win7 64... ад мяне ве выдатна!

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •