я загадзя пару градусаў, нават з ricalibrazioni стандарт,я пераканаўся на divrse аўтамабіль, і калі не перабраць аўтамабіль ідзе нашмат лепш.
я загадзя пару градусаў, нават з ricalibrazioni стандарт,я пераканаўся на divrse аўтамабіль, і калі не перабраць аўтамабіль ідзе нашмат лепш.
Але ў 70cv і падобны на 90?
ці тралили файл 70cv і не знойдзены..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
авансы 69.jpg
Авансавыя плацяжы не з'яўляюцца, наадварот, паспрабуйце зразумець, што c'? у восях. Другі ? тое абаротаў...
Пяць, у 70-х ? вельмі падобны, вось табе экран. Увагу?. У 69, карту ? у 16 біт, і ідзе moddata у 16 біт!
да d чытанне marelli mjd.jpg выглядае гэты абмежавальнік, тым больш, што ў perere мой ідуць крыху закругленыя ? верш мне ? заўседы вынік cos? потым проста іх убачыць, ну крывыя ? больш ці менш, вы разумееце, да d чытанне, то мы ўсе ведаем, што ecm ? трохі пераблыталіся, не ? прафесійна, як winols мне, асабіста мне вядома, што ў розных аўтамабілях тыпу jtd просты абыходзіцца без розных карт, вельмі важныя, у адрозненне ад win ols, што t, d усе
Спыніліся авансы main...хто-небудзь ведае, дасягненняў прад-і пост-inj?
Umh, я проста хачу, каб іх вывучаць, аб гаворкі дым, а Джэймс (jack).
Іншы, таксама шмат у чым залежыць ад таго, як будзе пакладзена лямбда. У цяперашні час я спрабаваў авансы opel corsad 90 л. с. у маей, што аказваецца-й? штурхнуў, і я прадбачыў p? на высокіх з высокім iq...?, злучыць усе да і пасля ін'екцыі, было б не дрэнна...
Б? gi? было абмеркаванне, дапушчальнае.. цяпер вы f? сапраўды цікава..![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."