-
на самай справе паліць biaco....... ? гарачая машына адказвае ў межах нормы і амаль не паліць-ы?! аднак пах дызельнага паліва адчуваецца вельмі холадна.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
, То перайдзіце ачысткі бачок сістэмы трубаправодаў зраблю, нават фарсункі і мяняў бы яшчэ і помпа праз фільтр. Калі я правільна памятаю nn прадаюць толькі і ўбачыць фільтр
-
Залежыць ад таго, на колькі ў адсотках, і разведзены бензін
-
Паспрабуйце свечкі выцягнуць і паглядзець колер
-
Мне і давялося знайсці паліва, скараціць з вадой raggia помпа і запраўленыя ў чорныя гумовыя, калі я спрабаваў яго разабраць гумы, браў кансістэнцыю гліны
-
Ва ўсякім выпадку, калі і забруджаных дызель ачысціць усе мяняецца фільтр і перайсці ціхі
-
Far? cos? ........ Будзем спадзявацца, што гэта і менавіта зярністасць нават, чаму? кліент, калі выдаткі павінны былі быць высокай аддаюць перавагу мяняць аўтамабіль!
Мы бачым, Mo...... Дзякуй
-
Я ніжэй за усе паведамленні, але калі c? дызельнае паліва ў бак ў машыну-benz. можа выклікаць праблемы
-
Калі ставіць дызель замест бензіну, магчыма, даволі поўны, атласа або больш мета у працэнтах ад выхлапных газаў павінен выходзіць дым, ен вельмі густы і белы, саладкаваты пах, адрозніваецца ад звычайнага бензіну.
І адчуваеце пах дызельнага паліва на аўтамабілі, я б сказаў, што не c'? сыходзь
можа быць, не ? было наўмыснае кліента, дэфект завода размеркавальнік, недахоп у ванны, якія talgino бензін да дызель на нізкую кошт ўсе будзе новае, але не так дзіўна, то
.
Але корпус дросельнай засланкі ў ahai глядзеў? Як правіла, станавіўся манаблок "rumenta" і tenedeva да скажэння вугла адкрыцця.
-
корпус дросельнай засланкі сілы, каб ачысціць яго ? вярнуўся зноў.........цяпер усе на месцы кліента ? не ведаю, ці яе чыніць, калі ўзяць яго ў renault або аддаць яе ўнутры, каб прыняць яшчэ палову! (....упэўнены, што многія кліенты іх не разумею, пачатак? вы шукаеце, каб задаволіць іх і прымусіць яго выдаткаваць як мага менш і больш? вы ставіцеся да рыбам у твар, і яны таксама хутка...... спачатку яны пашкоджанні, а затым сцвярджаюць, што ўзыходжанне духа......mahhh)
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума