ок, я імкнуся адразу, але калі вылучэння з золата, можа быць, і лепш, што вы на гэта скажаце ???
ок, я імкнуся адразу, але калі вылучэння з золата, можа быць, і лепш, што вы на гэта скажаце ???
вядома, што ? лепші не чапаць, нават не 0E09D8
я, хлопцы, паглядзім, ці зможам мы прымусіць яе стаць ракеты, так што ў пачатку ліпеня ce гонкі, паскарэнне і спаліў усе стаўлю вашы імены на капоце![]()
Тады паспрабуйце размясціць новы файл mod cos? мы бачым, dafarsi!!!![]()
Ад матфея
20.tuning.rar затым я ніжэй і бачым, як ен ідзе, але я думаю, што вы павінны таксама выправіць абмежавальнікі дым, але я не ведаю, якія вы, хлопцы, ці выбухае, або ляціць![]()
Я не caricherei гэтую карту!!! Вы ўпэўненыя, што вы робіце?? На маю думку гэтая карта ? esageratissima і мае incerementi, якія не маюць сэнсу!! Сярод іншага закрануў карты перадаплаты з працэнтамі, па мне, шкоднай тады, магчыма, мы адчуваем чые-то меркаванне яшчэ больш? не эксперт, але чакаю яе!!!![]()
Ад матфея
ціхі матфея тое, што мы зараз і значна горш, на самай справе, ціск турбо і ўпала на 0,2 бар магутнасць на колы 30 квт 90 квт павінен уставаць вельмі ўсе
ці сандра, што рабіць мне.. калі вы выкарыстоўваеце ecm, каб прымусіць яе пайсці права ўніз? проста падніміце duration на карту, што ecm называецца ціскам parzializzato 1 iq і prexrail дастаткова высокія..то ж для rail зрабіце max 800 тое ж самае, абмежавальнікі драйвераў..авансы фалы толькі ў верхняй, і вы можаце даць больш, чым тое, што ты даў..зрабіце карту arrichimento паскарэнне порта ori фаза ўпырску...Ай вы зрабілі катастрофа нармальна, што не можа? хадзіць гэтая машына так![]()
А ў мяне быў момант часу я спрабаваў зрабіць, я нават тэст-карту. Скажыце мне вашыя. Я заяўляю, што я не эксперт.
20.zip
Ад матфея