Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32

Абмеркаванне: савет адлюстравання

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327

савет адлюстравання

Прывітанне ўсім, я хацеў бы рады, як даваць правільныя крокам на grande punto 75 л. с..з fap....я ведаю, што вы не можаце? перашчыраваць, у адваротным выпадку з-за праблем з fap..., што мала цягі на пі?..дзе я магу дзейнічаць....дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Пу? дастаткова, дакранаючыся толькі абмежавальнікі..выключэнне egr...я бачыў, што я павінен працаваць толькі ў 2d, чаму? я не драйвер для ecm titanium...але не ? праблема

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    Пу? дастаткова, дакранаючыся толькі абмежавальнікі..выключэнне egr...я бачыў, што я павінен працаваць толькі ў 2d, чаму? я не драйвер для ecm titanium...але не ? праблема
    Прывітанне, не мае значэння, што аўтамабіль мае DPF можна таго ж выдатныя вынікі.. на inj-час будзьце з доляй у 8% на ўсю карту, астатняе вы можаце рабіць, як вы хочаце
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне, не мае значэння, што аўтамабіль мае DPF можна таго ж выдатныя вынікі.. на inj-час будзьце з доляй у 8% на ўсю карту, астатняе вы можаце рабіць, як вы хочаце
    Змяніць на 8% ўсей карце, час ўпырску, я лічу, што вельмі няправільна. Ды і на гэтых эбу час ўпырску могуць быць пакінутыя арыгінальныя, калі не турба-плюс.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Змяніць на 8% ўсей карце, час ўпырску, я лічу, што вельмі няправільна. Ды і на гэтых эбу час ўпырску могуць быць пакінутыя арыгінальныя, калі не турба-плюс.
    Вядома, вы можаце трымаць арыгінальныя, змяняючы іншыя рэчы на карту, можна? павялічыць колькасць? паліва ўпырскваецца маючы час арыгінальныя, няправільна, што c'? па-твойму?
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Што змяніць іх не падняць спасылкі эбу не зможа вам у гэтым? ніколі не рэальнае колькасць? ўпырснуць.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Дзякуй.
    Ты tranquillizzato. ..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Так што, калі я хачу, каб падоўжыць час без абнаўлення перапынак раблю выгляд dinganno да ecu ...але ў рэальнасці? вы можаце атрымаць вынікі.?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў max75 Visualizza Messaggio
    Так што, калі я хачу, каб падоўжыць час без абнаўлення перапынак раблю выгляд dinganno да ecu ...але ў рэальнасці? вы можаце атрымаць вынікі.?
    Вынікі вы атрымаеце іх у той жа, вядома. ? заўседы час ўпырску вырашыць справу? ўводзяць толькі ў тым, што ў выпадку падману эбу ў іншай-калі ласка, паведаміце

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Добрая карта, было б павялічыць час, якое адносіцца да справы? дызель, абнавіўшы break +ціск дызель, адкрываючы ўсе фільтры...cos? гэта карта рацыянальна. .
    Правільна

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •