Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 39 39
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Я забыўся адказаць вам і сказаць вам, што ціск turbo прыходзіць (у момант, калі аўтамабіль сыходзіць у абарону) 1.55 бар, хоць максімальнае значэнне, якое я вызначыў у карту, якая працуе турба ? 2100 (cio? 1.1 бар).

Таму, на этапе piccata turbo пяройдзем, так і значэнне, якое я вызначыў для кіравання турба, значэнне абмежавальніка turbo, але НЕ абыходзіць ніколі не значэнне SVBL (якія я прывеў у 2680 )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    У мяне есць пытанне..

Карта абмежавальнік ціску турба, калі будзе перавышана, то ў якасці значэння (на працягу пэўнага часу), пу? адпраўляць машыну ў бяспецы ??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вядома...мне здаецца, памятаць, што калі фактычнае значэнне прэс-turbo перавышае 5 секунд press ўстаноўлена ў абмежавальнік экю recovery....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Дзякуй, заўтра паспрабуе? ўбачыць, калі я дазваляю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Прывітанне ўсім, я НЕ змог вырашыць праблему абароны аўтамабіля, на самай справе ў 5 або 6 перадач адбываецца заўседы ў адну і тую ж памылку: P0234 Турбакампрэсар рухавіка турбонагнетатель - перавысіў Ліміт

Я хацеў бы ўдакладніць, што ціск turbo прыходзіць, калі auto v? у бяспекі, прыкладна ў 1,5 - 1,55 Бар (там застаецца прыкладна на некалькі секунд, а затым пераходзіць у бяспекі).

Для выключэння перавышэння ціску, я паставіў SVBL на 3000 і карту абмежавальніка turbo (праблема) прыкладна ў 2650, так што я НЕ думаю, што ен перасягнуў гэтыя абмежавальнікі..

Есць і іншыя Абмежавальнікі Turbo ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    электроннай карты mod...паглядзім, калі вы можаце зразумець, што то яшчэ...
    калі я не кажу, castronerie, як мне здаецца, памятаць, што edc16 мае абарону ў recovery таксама на тэмпературы, ціску наддува, што мне здаецца, спрацоўвае, калі ж перавышае 120? C.....
    ты брэх кантралюецца гэтай temp??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Прывітанне ўсім, прабачце, калі я іп? адказаў, але я быў заняты..!

Прыкладаю адзін Скрыншот з адной табліцы і адпаведнага графіка 2D, што тытан называецца "Ціску Турба (fTemp)"

Вы думаеце пу? а абмежавальнік ціску турба? Ці НЕ мае нічога з картай кіравання Turbo?

Ціск Турбо (fTemp).jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    conosoco карту, не influsce у нармальных умовах, калі чапаць нічога не змяняй, можа быць ? уключыць у recovery ці іншае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Ок..! Дзякуй

Замест зоны карты, у тым ліку паміж абмежавальнікам крутоўнага моманту і SVBL, што горбы значэнне да 2250, ну і што?

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •